Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Andreea cea curajoasa. Vaccinul de 4 luni i l-am facut si eu tot de ziua ei. Pe asta de 6 o sa-l aman cu cateva zile, sa nu sufere micuta de ziua ei. La 2 luni a plans groaznic la cele 2 intepaturi. Nu stiu daca s-a mai vorbit dar....as putea sa-i cumpar vaccinul de 6 luni sau trebuie sa-l fac tot pe cel de la stat? Mi-e mila de ea....o sa fie iar intepata de 2 ori. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
si eu tot de ziua ei i-am facut vaccinul...eu akm,la 6 luni o sa-l cumpar pe cel de stat
andreea a crescut bine,sa-i fie de bine vaccinul
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
happyella spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
si eu tot de ziua ei i-am facut vaccinul...eu akm,la 6 luni o sa-l cumpar pe cel de stat andreea a crescut bine,sa-i fie de bine vaccinul Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
eu i-am facut vaccinurile cumparate (cu un singur puf in picior), la 2 luni a plans si ea, dar la 4 si 6 mi-a facut placuta surpriza sa nu planga, ca si eu aveam inima in gat numai cand ma gandeam ca trebuie sa o intep
fericita de buburuza Andreea Maria
rox_y spune:
sa va spun ce am patit ieri.....
Noi invatam sa stam pe olita sa facem kk si pishu acolo..si ieri cum statea ea frumos acolo..si io am zis sa sterg ceva ..la 2 pasi de ea..aud poc...a cazut in cap...nu m-am pierdut cu firea am luat-o in brate ampovestit si apoi a inceput sa rada. Pe parcursul zilei ne-a mers bine.
Azi a facut prima data kk si pishu in olita..Sunt super mandra de ea
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y sa va spun ce am patit ieri..... Noi invatam sa stam pe olita sa facem kk si pishu acolo..si ieri cum statea ea frumos acolo..si io am zis sa sterg ceva ..la 2 pasi de ea..aud poc...a cazut in cap...nu m-am pierdut cu firea am luat-o in brate ampovestit si apoi a inceput sa rada. Pe parcursul zilei ne-a mers bine. Azi a facut prima data kk si pishu in olita..Sunt super mandra de ea 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
lucia2000 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happyella
eu i-am facut vaccinurile cumparate (cu un singur puf in picior), la 2 luni a plans si ea, dar la 4 si 6 mi-a facut placuta surpriza sa nu planga, ca si eu aveam inima in gat numai cand ma gandeam ca trebuie sa o intep fericita de buburuza Andreea Maria |
Cat te-a costat vaccinul de 6 luni?
Si eu trebuie sa-l cumpar
blue_flower spune:
Am uitat sa va zic ca Dani are 8.7 kg -cantarit aseara la Stanciu - si 69cm. Voua vi se pare ca e obez? Ca soacra-mea zice ca e prea gras.
O sa mai pun poze cu el, sa il vedeti mai marisor, ca nu am mai pus poze de mult timp.
Si inca nu i-am dat nimic altceva decat lapte de la mine si LP si niste fructe de vreo 1 saptamana - suc si pulpa. Nu i-am dat cereale deloc pana acum.
Mentionez ca tac-su are 1.92 si 100kg.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
blue_flower spune:
citat din mesajul lui rox_y sa va spun ce am patit ieri..... Noi invatam sa stam pe olita sa facem kk si pishu acolo..si ieri cum statea ea frumos acolo..si io am zis sa sterg ceva ..la 2 pasi de ea..aud poc...a cazut in cap...nu m-am pierdut cu firea am luat-o in brate ampovestit si apoi a inceput sa rada. Pe parcursul zilei ne-a mers bine. Azi a facut prima data kk si pishu in olita..Sunt super mandra de ea 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
Stai ca m-ai pierdut...cum adica o inveti sa faca la olita cand ea nu poate sta in fund bine?
Asta cu olita nu se invata pe la 2 ani.. cand te intelegi nitel cu copilul? Cand are control asupra ...a ceea ce face sau nu in pampersi?
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
Yasmine spune:
Scuze ce ma bag, dar vb de Diana, ca sta pe olita ?????
Eu nu am pus nici unul dintre copii pe olita decit cel mai devreme la un an, si ambii au inceput sa nu mai faca in pampers cam la 2 ani si noapte cam la 2.5 ani. Controlul mictiunii se face abia atunci cind coloana vertebrala este maturata adica intre 2-3 ani. De aia nu sunt adepta punerii pe oala prea devreme.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
cris.dogarel spune:
YASMINE, multzam de info cu europapark. ana e inalta, peste varsta ei, dar se da oricum doar in ce ii inspira ei incredere... am vazut pe site k au inaugurat in iulie un water...park/zone fain. acolo e de ea
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Stai ca m-ai pierdut...cum adica o inveti sa faca la olita cand ea nu poate sta in fund bine? Asta cu olita nu se invata pe la 2 ani.. cand te intelegi nitel cu copilul? Cand are control asupra ...a ceea ce face sau nu in pampersi? de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
sta deja in fund de o saptamana jumate
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi