Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 6
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Mariucasara sa va fie de bine muntele. Unde ati fost? Ca vrea si sotul in week-end si parca pe valea prahovei nu m-as duce iar mai departe... nici atat. In week-end i-am dat gazei un borcanel cu legume si bleah... deci probabil ca nu doar borcanelul ci si combinatia poate sa fie naspa. _ Povestea unei . Cresc |
Noi am fost la Sinaia. Am vrut sa fie relativ aproape fiind prima excursie in formula extinsa. A fost f. ok nu mai imi e teama sa plec cu ei. Am urcat pana la 2000 cu telecabina spre incantarea Sarei. Sebica a dormit in wrap, a papat in varful muntelui si a adormit inapoi. L-a terminat aerul ala curat....A repetat figura la Peles, a papat, mi-a cantat tot drumul pana la castel apoi la coborare a luat somn de voie.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Cum adica lapte de casa? De la vaca ta? Sau cumparat de la tarani? _ Povestea unei . Cresc |
de la vaca unui vecin de a lui soacra-mea
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
miremia spune:
Rox_y tin pumnii sa vina rezultatele negative si felictari pt achizitie.
Cristies catelul este ala de canta..."cap... umeri si genunchi si degete"? Il are nepotelul cel mare si se joaca nepotelul cel mic cu el destul de mult.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
cristies spune:
citat din mesajul lui miremia Rox_y tin pumnii sa vina rezultatele negative si felictari pt achizitie. Cristies catelul este ala de canta..."cap... umeri si genunchi si degete"? Il are nepotelul cel mare si se joaca nepotelul cel mic cu el destul de mult. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
www.amazon.com/Fisher-Price-Laugh-Learn-Learning-Puppy/dp/B000284ZNI" target="_blank">Asta este catelul. Fi-miu la vazut in Gr si a ras la el de mama mama. Dar nu l-am luat ca era in greaca. Si pana acum a uitat taica-su de el, ca tot mai aveam jucarii care nu i le dadusem (si acum mai avem una, dar aia cica e naspa ) si-l vrea musai p-asta.
happyella spune:
multumim tuturor pentru urari
azi am fost la vaccin... a fost tare cumintica, a dat sa planga dupa ce i-a scos acul din picior, dar i-a trecut repede dupa ce i-a dat mami un pupic
avem 8 kg fix si 66 cm... in ultima luna a luat doar 200 gr si stiam ca in lunile IV-VI normal ar fi 500 gr... mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca sta f bine cu greutatea si ca acum a luat mai putin pt ca a crescut mai mult in lunile anterioare
stiu ca la 6 luni, 8 kg e f bine, dar ma obisnuisem sa ia in greutate ca la carte...deh... poate caldura e de vina sau cantarul (pana acum o cantarea pe unul electronic, acum a fost unul cu greutati).
aaa, si nu a prins bcg-ul din maternitate... trebuie sa mergem peste o luna sa faca niste teste la nu stiu ce institut... m-a ametit de cap... mai este vreun pufulete fara semn pe manutza?
La Multi Ani ! tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica
La multi Ani ! sagetuzta
fericita de buburuza Andreea Maria
miremia spune:
MS sa va fie de bine plimbarea la munte!
Gara din Sinaia (desi sunt satula de statiune) este locul in care m-am intalnit eu cu tati de Mara prima data, acum aproximativ 8 ani jumate, dupa vreo 10 zile de vorbit pe internet si la tel. Aveam 20 de ani si muuuult curaj (si acum ma intreb cum am putut sa fac chestia asta, probabil am avut eu un feeling). I-am spus de la inceput ca vreau o fetita cu el, care sa-i mosteneasca inaltimea si picoarele. Prima parte ne-a iesit, acum sa vedem si cu a doua.
_
AMR 8 kg
cristies spune:
citat din mesajul lui miremia MS sa va fie de bine plimbarea la munte! Gara din Sinaia (desi sunt satula de statiune) este locul in care m-am intalnit eu cu tati de Mara prima data, acum aproximativ 8 ani jumate, dupa vreo 10 zile de vorbit pe internet si la tel. Aveam 20 de ani si muuuult curaj (si acum ma intreb cum am putut sa fac chestia asta, probabil am avut eu un feeling). I-am spus de la inceput ca vreau o fetita cu el, care sa-i mosteneasca inaltimea si picoarele. Prima parte ne-a iesit, acum sa vedem si cu a doua. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Ce curaj ai.
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
www.amazon.com/Fisher-Price-Laugh-Learn-Learning-Puppy/dp/B000284ZNI" target="_blank">Asta este catelul. Fi-miu la vazut in Gr si a ras la el de mama mama. Dar nu l-am luat ca era in greaca. Si pana acum a uitat taica-su de el, ca tot mai aveam jucarii care nu i le dadusem (si acum mai avem una, dar aia cica e naspa ) si-l vrea musai p-asta. _ Povestea unei . Cresc |
Da....el este catelul cu pricina. Are melodii si texte simpatice. Mai spuneti si voi ce jucarii le luati pufuletilor mai mari sa ma inspir si eu.
_
AMR 8 kg
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia MS sa va fie de bine plimbarea la munte! Gara din Sinaia (desi sunt satula de statiune) este locul in care m-am intalnit eu cu tati de Mara prima data, acum aproximativ 8 ani jumate, dupa vreo 10 zile de vorbit pe internet si la tel. Aveam 20 de ani si muuuult curaj (si acum ma intreb cum am putut sa fac chestia asta, probabil am avut eu un feeling). I-am spus de la inceput ca vreau o fetita cu el, care sa-i mosteneasca inaltimea si picoarele. Prima parte ne-a iesit, acum sa vedem si cu a doua. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
miremia spune:
citat din mesajul lui happyella multumim tuturor pentru urari azi am fost la vaccin... a fost tare cumintica, a dat sa planga dupa ce i-a scos acul din picior, dar i-a trecut repede dupa ce i-a dat mami un pupic avem 8 kg fix si 66 cm... in ultima luna a luat doar 200 gr si stiam ca in lunile IV-VI normal ar fi 500 gr... mi-a zis sa nu ma ingrijorez ca sta f bine cu greutatea si ca acum a luat mai putin pt ca a crescut mai mult in lunile anterioare stiu ca la 6 luni, 8 kg e f bine, dar ma obisnuisem sa ia in greutate ca la carte...deh... poate caldura e de vina sau cantarul (pana acum o cantarea pe unul electronic, acum a fost unul cu greutati). aaa, si nu a prins bcg-ul din maternitate... trebuie sa mergem peste o luna sa faca niste teste la nu stiu ce institut... m-a ametit de cap... mai este vreun pufulete fara semn pe manutza? La Multi Ani ! tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica La multi Ani ! sagetuzta fericita de buburuza Andreea Maria |
Andreea cea curajoasa.
Vaccinul de 4 luni i l-am facut si eu tot de ziua ei. Pe asta de 6 o sa-l aman cu cateva zile, sa nu sufere micuta de ziua ei. La 2 luni a plans groaznic la cele 2 intepaturi. Nu stiu daca s-a mai vorbit dar....as putea sa-i cumpar vaccinul de 6 luni sau trebuie sa-l fac tot pe cel de la stat? Mi-e mila de ea....o sa fie iar intepata de 2 ori.
_
AMR 8 kg