Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.106
Raspunsuri - Pagina 5
cristies spune:
Neata!!!
La multe lunite Pastaii si Andreei!!!.
La multi ani Sagetutza !!
Onomastica placuta tuturor celor ce-si serbeaza ziua de nume azi!!!
Miremia de capitol nou.
Ma bucur ca nu mai calcati, eu am de spalat dar stau cuminte.
Blue_flower... Stanciu e de bun simt, zic eu(mai putin reclama intensiva la hipp)... eu am mai spus ca nu e comerciant pe lumea asta care sa (vrea) sa vanda in pierdere. Eu una ii dau cat pot bio (bineinteles bio peste care a trecut avionul si albina purtatoare de azotati) si o sa recurg la borcanase ca varianta ajutatoare. Borcanasele sunt totusi limitate ca si compozitie si extrem de limitate ca si consistenta...
Si eu ma gandeam la Jiji... ce-o face el prin tara...
Felicitari Patriotului pentru dintisor!
Cris.mario, bravo de prezenta!
Ruxita, nu e bine calculul borcanelelor. Un borcanel are mai putin de 200g, adica e fix o portie (cu pierderile pe bavetica si around) si costa (in hypermarket) 7,5lei. Pe zi te duce la 15 lei iar pe luna la 450 (adica 4milioane jumate). Mie mi se pare mult, mai ales ca se poate sa nu-i placa si sa trebuiasca sa desfaci altul, in cateva luni va trebui sa adaugi si iaurt cu cereale la o gustare... alti bani, alta distractie.
E acelasi fenomen ca si cu laptele praf... in primele luni ajunge o cutie o luna intreaga... apoi in cinci zile o da gata...
Cat despre atacurile de panica... ai grija mare, pana le tratezi incearca sa nu ramai singura cu Caius in casa.
Mandruta, sanatate Cristinei si poate nu e nimic si doar de la caldura face febra.
Tomaca la voi cum mai decurge diversificarea?
Mamidepuiuti, catelul e in toate limbile. In romana vrem noi sa i-l luam, dar deocamdata asteptam sa "aduca marfa" la librarie.
Lucia, tot asa si noi cu elefantul. Se bucura cand ii canta dar mai mult decat sa-i manance urechile nu stie sa faca.
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
_ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg Am luat asa: Tetine cu taietura in forma de Y (pt cereale), castronase cu capac, suzete, feeder+rezerve, canuta cu cioc si cam atat imi amintesc. Eu ti-as sugera tot tetinele cu taietura Y sau tetine fast flow (6+) pt cereale. Cu fetele nu stiu, pe unele dintre ele le-am mai "citit" parca (sau mi-au intrat mie numele lor in memorie). Poate apar totusi intr-o zi.....e pacat ca din 109 mamici sunt active doar vreo 40. |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
rox_y spune:
salutare!
azi ne-am cumparat scaun de masa din lemn care se poate transforma in scaun cu masuta mai tarziu. e super si am dat 250 de lei(pe internet gaseam de la 300 lei in sus).
tot azi i-am facut niste analize de sange fetitei deoarece la nastere mi-au gasit ceva posibil transmisibil la bebe si trebuiau sa-i faca tratament 7 zile cu penicilina si nu i-au facut si am hotarat ca dupa 6 luni sa-i fac analizele sa vedem daca e negativ sau pozitiv. Dr care i-a luat sange i-a zis ca e ca un pufulete mic, abia i-a gasit vena de unde sa ia sange, eu muream de frica pt ea..si ea n-a varsat nici o lacrima cand a impuns-o.
Doamne da sa fie negative analizele....
eu din pacate o sa am mereu pozitiv la "boala" pe care o am...desi e aiurea sa-i zic boala..ca de fapt nu am doare nimic..doar o am...si ..mi-e si jena sa spun aici pe forum ce si cum...si daca ar fi sa nasc tot pozitive o sa-mi fie analizele si iar o sa se uite la mine urat si iar tre sa fac la bebe analize..si tot asa ..ca un cerc vicios...
nu este transmisibila prin atingere ..ca altfel ar pleca toti de pe langa mine..
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cristies spune:
Fetele scuze de mesajul cu neata la ora 14... dar de la 10 tot scriu la el.
Onitza, sa treaca raceala! Are dreptate Cris.d, protejeaza laptele matern, dar nu chiar de orice.
Bea, imi pare rau ca nu vine sotul acasa. Lasa sa stea acolo sa se insanatoseasca. E o veste buna ca nu are TBC.
Rox_y, sa stapaniti sanatoase scaunul! Si bebelina sa iasa negativ testul.
Mariucasara sa va fie de bine muntele. Unde ati fost? Ca vrea si sotul in week-end si parca pe valea prahovei nu m-as duce iar mai departe... nici atat. In week-end i-am dat gazei un borcanel cu legume si bleah... deci probabil ca nu doar borcanelul ci si combinatia poate sa fie naspa.
Ruxita, sa porti sanatoasa rochita!
rox_y spune:
Miremia de capitol
Cris_mario unele fete au mai intrat iar altele cred ca au dat date despre bebei si gata
Lorex felcitari pt master!
LML BBTO
LML Andreea Maria
Maia Ilinca..de Sf Ilie
am vazut ca ati vb de Branzica... mie mi-a zis DR ca sa fac cu lapte de cumparat..si am intrebat daca e bine cu lapte de casa si a zis ca e si mai bine ca e sanatos. Deci noi preparam acasa.
Felicitari Patriotului pt dintisor
trimit ca s-a trezit matza
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario ce credeti??? v-am zis k ex a venit azi sa ia baiatul si imi da sms knd pleaca "sa stii k tot frumoasa ai ramas.gata nu mai deranjez." ... hmm ce tupeu Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
Chiar vroiam sa zic, pana azi nu te-am mai auzit vorbind de ex-ul la prezent si am avut impresia ca nu e implicat deloc in viata lui Mario. Ia-o si tu ca pe un compliment!
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y Miremia de capitol Cris_mario unele fete au mai intrat iar altele cred ca au dat date despre bebei si gata Lorex felcitari pt master! LML BBTO LML Andreea Maria Maia Ilinca..de Sf Ilie am vazut ca ati vb de Branzica... mie mi-a zis DR ca sa fac cu lapte de cumparat..si am intrebat daca e bine cu lapte de casa si a zis ca e si mai bine ca e sanatos. Deci noi preparam acasa. Felicitari Patriotului pt dintisor trimit ca s-a trezit matza 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
Cum adica lapte de casa? De la vaca ta? Sau cumparat de la tarani?
cris_mario spune:
si mie imi e dor de ...de ce nu ELA % jiji
vazui si eu pe mess'primul dinteeeeeeeeeee' felicitariiiiiiiiiii
cristies
eu parca nu le-as lasa akl pe fetele enumerate...ce ziceti???pareri??
ayanna,danyelana,andrelina,elefantica,arwen ..... etc unde suntetiiiiiiiiii??????//
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Chiar vroiam sa zic, pana azi nu te-am mai auzit vorbind de ex-ul la prezent si am avut impresia ca nu e implicat deloc in viata lui Mario. Ia-o si tu ca pe un compliment! _ Povestea unei . Cresc |
asa am si luat-o,dat fiind faptul k el nu si-a refacut viata.....
pai nu am ami vbt ptr k il ia doar de paste si de craciun...de ziua lui nu...so.....azi si-a amintit k are copil
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
roxy sa foloseasca santoasa scaunul si sa iasa negativ,asa cum iti doresti
ruxita sa porti cu placere rochia...eu fiind mai inalta nu imi gasesc o rochie care sa-mi si vina lunga....sunt 3 sf
cristies,mi-am imaginat k scrii de dimi la mesaj....
o printesa grabita...
varsta Alexandrei