Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
madutza
dya, Doamne ajuta sa fie totul bine pana la sfarsit!!
roxy si eu beau lapte mult. la prima sarcina mergeam zilnic cu cutia de lapte la birou
acum sa va spun simptomele mele: am incercat sa reduc doza de utrogestan de la 3 la 2/zi si m am trezit cu o scurgere usor spre maro asa ca m-am cumintit si o las de 3/zi mai vreo 3 sapt. m a doare din nou burtica . greataa......hm....am zis ca am scapat de ea, vreo 2 zile nu am avut treaba...dar...a revenit :( ....dar acum e o altfel de greata......adik tre sa mananc neaparat ceva gen;mar, biscuite, grisine, corn, etc....trece pe moment apoi apare din nou...:( sanii sunt diferiti dar nu mai sunt durerosi si ff umflati. am inceput sa dorm ca valiza-n gara si la inceput aveam insomnii..
in rest nu mai stiu.....dar m au cam suparat scurgerile maro insotite de dureri de burtik :(((
mamica fericita de 2+ si 9+
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MsBB
Inca nu, dar intind mana sa facem cunostinta . Hai de dupa canapea si zi-ne ce face burtica? Cat are ta? I-ai spus de bb? Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... Am inceput aventura nr.2 |
roxy_s spune:
bb_yasmi sa stii ca si eu m-am gandit sa reduc utrogestanul . eu iau 2 dimineata si 2 seara. doctorul a zis sa iau asa pana la 12 sapt. cred ca prin sapt 11 incep si pun mai putine. pun 1 seara si 1 dimineata.
stai cat de linistita poti si nu fa efort si ia no-spa.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
bb_yasmi spune:
da roxy si eu vroiam tot asa sa reduc la 1 dimi si 1 seara. adevarul e ca am si fost cam agitata/stresata zilele astea si am facut si ceva efort ieri. azi dimi am fost la examenul scris pt permisul de conducere si vinerea viitoare o sa am orasul...deci un stres si mai mare :(
madutza_bra spune:
Mie in legatura cu utrogestanul, mi-a zis dr-ita sa-l iau pana fac morfofetala, apoi daca e totul ok, le intrerup. Abia astept si eu sa scap de ele.
Am plecat la cumparaturi si sa-mi iau un KFC , poftesc la el de vre-o 2 sapt dar acum m-am hotarat
pupici!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
si eu am plecat sa imi iau buburuza de la strand, o aduc la nani si apoi o duc inapoi la buni la strand! asta da viata!!
madutza sa ai pofta mare!!
dinora77 spune:
Neata burtici,
mi-am baut cafeaua facatoare de minuni shi ma duc sa-mi iau cartile in dinti... Imi fac foarte mari griji din cauza stresului caruia voi fi supusa la examenele care ma ashteapta. Am avut deja unu si am avut atitea emotii ca dupa examen m-a inceput a intepa burtica. Poate sunt eu paranoica, dar sunt sigura ca nu face bine stresul de genu asta bebicului.
bb_yasmi nu cred ca e cazul sa-ti faci griji...Vezi pe odiseea sarcinii/saptamina 9 ce scrie...la mine simptomele-s aceleasi. Mi-au reaparut durerile de burtica (care de fapt disparusera doar pentru foarte putin timp), sinii nu mai sunt dureroshi, shi ma simt un pic mai bine (eu zic dupa cum ziceam shi ieri... de la cafea). Scurgerile maronii si crampele sunt cica specifice acestei perioade din cauza maririi foarte rapide a uterului.
Povestea nu mai shtiu cine despre vise. Imi visez bebicul in fiecare seara. Nu shtiu de ce, dar il visez baietel de fiecare data. Intr-o seara am visat ca nascusem gemeni...uff, o iau razna cred!
Va pup shi sa aveti o zi buna!!!
Dino 8+
dyadyazuza spune:
da madutza gata. deci venisem intr-o dimineata de la servici din tura de noapte si vazusem o pata maronie am zis ca ma culc si daca ma i vad ceva o sun pe doctorita. cand m-am trzit pe la 3 sa ma duc la baie nu aveam nik si cand am ajuns in pat am simtit cum curge ceva ma duc sin nou la baie si vad sange destul cat sa ma patez si pe pijama atunci speriata sun un coleg sa il rog pe el sa imi faca tura si o sun pe doctora de familie ca nr la doctora gineco nu il aveam si zice sa ma duc la spital de urgenta. ma duc la unu dintre ele si zice ce ei nu sunt de garda sa ma duc la celalalt. acolo imi face eco si zice ca sacu gestational se alungeste si nu e bine (erau 2 doctorite rezidente) nici nu stiuau ce e cu ele patrca abea vb si mi-a dat sa iau utrogestan oral 1 pastila si una vaginal. dupa ce plec de acolo imi facuse cineva rost de nr doctoritei gineco. o sun si ii spun ce am patit si imi zice sa iau atunci o pastila de utrogestan si doua seara si de a doua zi sa iau 4 pastile da sa o sun sa ii zic daca mai curge sange. sange nu mai curgea dar a zis ca e miercuri de garda la spital si sa ma duc sa ma consulte ea sa vada personal.i-am zis ca eu lucrez de noapte 12 ore si bla bla bla si a zis ca ma interneaza ca sa poata sa imi dea concediu ca tre sa stau la pat. e o bomboana de doctorita imi place de ea la nebunie (cred ca m-am indregostit)vb clar si pe inteles si e simpla si draguta nu e fandosita cum am vazut alte doctorite prin spital, explila orice
roxy_s spune:
allylaur gata te-am vazut
nu iti apareau mesajele.
o sa te treaca fetele in listuta.
si eu o sa ies prin oras putin mai tarziu.
madutza vezi nu manca prea mult si prea cu pofta , mai ales ca este si caldura asta.
bb_yasmi mergi si tu la strand?
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
copiloi spune:
Salutare!
Bun venit noilor gravidutze! Ma bucur ca multe dintre voi sunteti la a doua sarcina, ca in felu asta poate ne relaxam si noi gandurile, cele de la prima sarcina.....De la ultima eco (de pe 13 iulie) nu am mai facut niciun beta hcg, va dati seama? Tin paranoia sub control
Inca nu am facut analizele de sange....Ma scol dimineata cu o strangere de stomac, ca daca nu iau ceva in gura simt ca lesin, si uite asa imbuc ceva si nu ma mai pot duce la recoltare sange pe stomacul gol. Poate reusesc sa ajung luni.
Cam in cat timp se dau rezultatele la analize? Dureaza mult?
anaxena, e fain link-ul dat de tine. Contine mai multe tabele cu fel si fel de masuratori, pe care le putem consulta si mai tarziu.....Tu ce de esti ingrijorata, ca din cate am vazut eu, e ok masura cu sacul gesatational, nu?
bb_yasmi, ti-am admirat pozele de vacanta. Eu am modificat emoticonul din lista, dupa ce am facut un mini sondaj ad-hoc. Daca iti place mai mult celalalt emoticon, il poti schimba.....insa cred ca asta galben e mai mic decat cel rosu si nu lateste lista prea mult, aranjand-o mai bine
wmagnolia, eu zic sa nu-ti faci griji (eu vorbesc ), dar atat cat simti ca totul e ok, ai incredere ca totul va fi bine si ca la ecografia de la 11-12 saptamani bebe va fi bine si in grafic. Nici eu nu iau utrogestan, iau numai 2 no-spa pe zi, recomandate de doctor. Plus acid folic.
dinora, spor la examene. Ma ia cu emotii numai cand ma gandesc la examenele mele din Germania...eu ma stresam foarte tare, dar cred ca daca as fi fost atunci insarcinata, as fi privit totul mai cu detasare si nu m-as fi stresat atata. Bebele o sa-ti poarte noroc si o sa fie bine, o sa vezi!
Legat de simptome, inafara de oboseala si insomnii si micile greturi (ma rog) dimineata, nu am niciun simptom . Totusi nu ma panichez, sper sa fie bine si oricum, va fi cum va vrea Domnu'!
Pa pa.