Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
dyadyazuza spune:
vorbeati de marirea sanilor. sprer sa nu mi se mareasca prea mult pt ca eu deja am sanii imensi si ma incomodau dinainte. sotul meu ma compatimeste si cand sunt grei paca as avea 2 caramizi legate de gat. de cand am ramas insarcinata rar ii dau voie sa puna mana ca nu mai suport sa fiu atinsa.
cine zicea ca are scurgeri maronii si dureri de burta cred ca ar trebui sa mearga la doctor. eu nu cred ca sunt bune simtomele astea.
nici eu nu sunt trecuta in listuta UM 1.06.2010
DPN 8.03.2011
DN 23.03.1988
copiloi spune:
dyadyazuza, la ce doctor mergi? Si eu sunt din Iasi. Ai grija de tine si stai la repaus!
copiloi spune:
dyadya, la dr. Toma Gabriela.
Te-am trecut pe listuta.
AllyLaur, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! Te-am trecut pe listuta!
dinora77 spune:
copiloi ai facut facultatea in Germania? Daca ai avut shi tu treaba cu nemtii la cap. asta, imi intelegi frica cu siguranta.
Dino 8+
dyadyazuza spune:
ms copiloi.
tu cand mergi la consultatie mergi la cabinet particular sau la spital? adik doc ta face consultatii si la spital si daca da la ce spital??
copiloi spune:
dinora, da, am facut acolo facultatea (6 ani)...VWL. Tu ce studiezi? Iti tin pumnii la examene!
dyadya, eu merg la Omini Clinic. Nu am fost niciodata la consulatatii in spital, la Cuza Voda, unde e doctora mea.
dinora77 spune:
copiloi Merci mult!! Tu ai facut Diplom cred. Eu fac un bachelor mic in Wing (inginer-economist). Sunt in sem.4, mai am 2....dar sa vedem ce zice bebe...
Dino 8+
dyadyazuza spune:
eu acum la cuza voda am fost dar ea are o mie de cabinete. asa ca tre sa ma plimb dupa ea. e nasol ca nu are doar un cabinet unde sa stiu una si buna dar ma rog nu conteaza asta asa de mult. mai important e ca sunt multumita de ea. si cate buriti am vazut in spital. eu eram singura fara burta deloc.
apropo eu stau in casa cu soascra bine ca avem intrari separate doar bucataria e la comun. si are 6 matze. e jale cu ele si mie tare frica
bine ca eu nu pun mana pe ele. le mai ating cu cotu din cand in cand sa place de pe langa mine si fac ca toti dracii cand se apropie de mine, nu am suportat matzele niodata dar mai ales acu cand stiu ca pot face rau lu ridichel al meu (ca asa ii zice sotu la bebita)imi vine sa le arunc in bahlui. sper din suflet sa nu fie probleme. oricum nu am nici o sansa sa o conving sa le dea. si sotu le iubeste fff mult.