Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
MsBB spune:
Asa-i madutza_bra , ma gandeam deja la ce oficiu depun actele sa obtin "boletin" la odiseea marapr2011 , nu pot sa stau asa cu viza de flotant la nesfarsit .
De lene bag un copy-paste din mesajul initial : "si va ofer datele mele : Adriana, mami de Andra, nascuta pe 20.05. 2008, UM ( cred ) 28.05., DPN 3.03.2011, DN 12.07.1981." si-ti multumesc pt ajutor.
Ma bucur ca ti-a placut povestea Andrei. Am vazut ca si tu ai ajuns pana la urma la cutit. Dar ce mai conteaza cand totul se termina cu bine, nu-i asa? Noi si ei sa fim sanatosi, restul nu mai conteaza.
Brr pofta de KFC imi aminteste de o faza din vremea cand eram insarcinata cu Andra. Eram intr-o dupa-amiaza singura acasa si printre altele mai aruncam un oki la . La un mom dat baga la tv reclame,printre care si una la McDonalds . Imi zic " n-am vazut nimic, n-am auzit nimic" , pe modelu' see no evil, hear no evil si incerc sa-mi continui activitatile fara sa ma mai gandesc la asta. Dar deja lucra in mintea mea. Vine ora 8, vine sotul acasa, ne asezam la masa, mancam ... bla bla ... io tot cujetam .Trece timp, ne bagam in pat si aveam o discutie de final de zi, si-mi explica sotu' ceva important la care ma hotarasc si zic : vreauuuuu mcdonalds, rau, acum !
Na, ce sa faca omu', sa se puna cu nebuna? M-a intrebat cu niste ochi umezi si mierosi daca sigur nu ma razgandesc, sigura ii zic ca NUUUU, ca vreauuuu rau si sa se duca rpd. S-a imbracat, s-a suit in si s-a dus dupa prada.
Cand a deschis usa mai sa mi-o iau in freza, eram ca un caine lipit de usa, disperata, cu balele pana la brau. Vine , imi umflu narile cu mirosu' de mcdonalds, imi dau seama ca ma cam apuca greata ... dar, ambitioasa, ii dau inainte si ma infing in mancare . Poate ghici cineva unde eram cu capu' dupa 5 min? Ei bine , da! Cu capu in buda , da' satisfacuta ca am mancat McDonalds
Brrrr .
vb cam mult !
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
madutza_bra spune:
dyadyazuza, offf, sprin cate ai trecut. hai ca acum va fi bine. Stai calma in pat si nu face absolut nici un fel de efort. Ce simptome ai avut de ai ajuns la internare? (scuze daca ai spus si nu imi amintesc eu..)
bb-yasmi, ce-i cu tine? de ce te ascunzi?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
AllyLaur spune:
La noi e primul copil. Am intrerupt anticonceptionalele in martie si dupa 4 luni, iata-ne aici.
Ally
dyadyazuza spune:
ma duc sa pap ceva ca nu mai pot de foame. fac matele urat rau si iti zic dupa madutza
madutza_bra spune:
roxy, si mie tot rece imi place laptele
MsBB, cred ca voi manca azi KFC, cu riscul sa cad si eu in wc
yasmi, cum sa te uitam?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyadyazuza buna fetelor ce mai faceti? eu nu am mai intrat de mult pt ca ooooffffff..... am fost internata in spital. pt proieminenta de avort.ieri pe la amiaza mi-a dat drumu dar nu am intrat pt ca eram ff obosita. cat am stat la spital nu am putut dormi deloc. mi-a dat si concediu 14 zile si sa stau cat mai mult la pat. bebita a meu are 5sapt si 5 zile si a zis ca ii bate si inimioara dar din pacate nu am putut auzi si nici nu mi-a aratat. ne-a scos repede din sala ca vense cineva de urgenta cu expulzie. si a ramas sa o sun pe doctora pe 12 sa imi spuna la ce cabinet o gaesc si o sa ii faca si poza si poate o sa ii aud si eu inimioara.in rest am greturi in continuu dar fara sa vomit, si am slabit 2 kg. inainte nu refuzam nimic dulce in schimb acum nu as manca dulciuri nici sa ma impusti ceea ce ma bucura foarte multla toate burticile |
saraca de tine! Imi pare rau, nici nu-mi imaginez ce a fost in sufletul tau dar ma bucur ca ati trecut cu bine peste asta!Sa dea DD sa stea bb cuminte in garsoniera pana la final. Sa ai grija de tine, da? Cat mai multa odihna.
Am inceput aventura nr.2
AllyLaur spune:
Am scris 11 mesaje si se pare ca nici asa nu am trecut de aceasta moderare. Intre timp, va dau datele, poate o sa citeasca vreo burtica si mesajul meu si o sa ma treaca si pe mine in listuta voastra cu fluturasi.
DN 04.07.1985
UM 24.06.2010
DPN 31.03.2010
Va multumesc!
Ally
roxy_s spune:
dyadya ai grija de tine, odihneste-te , fara efort si va fi bine. ti-a dat ceva tratament de sustinere?
madutza du-te si fa-ti pofta ca asa stai numai cu gandul acolo. mie cand mi-e pofta de ceva imi iau, nu mai stau sa-mi curga balele. ca este mai rau asa daca nu iti iei si te tot gandesti. acum daca mancam si din astea interzise o data la nu stiu cat timp, n-are nimic. sa nu mancam zilnic. mie astea de la McDonalts si KFC si alte chestii din astea niciodata nu mi-au placut.
bb_yasmi ce faci?
MsBB tare faza cu McDonalts
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
MsBB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi sa vad dc ma mai stiti!!?? mamica fericita de 2+ si 9+ |
Inca nu, dar intind mana sa facem cunostinta . Hai de dupa canapea si zi-ne ce face burtica? Cat are ta? I-ai spus de bb?
Am inceput aventura nr.2