Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
MsBB spune:
Neatza, si o ori ceai, in functie de preferinte!
Roxy - nu, chiar nu are legatura marimea cu lapticul. La cat de mici erau ai mei nici nu ma asteptam sa picure ceva si pana la urma ... oohoo a fost cat pt 2
dinora77 esti o dragutza . Multumesc mult pt cuvintele tale
mandreeac si io tot sunt. La sarcina cu Andra m-am gandit io ca ar fi usor sa ma nuantez o culoare apropiata de cea naturala si sa astept nasterea asa. Dar nu mi-a placut deloc asa. Si mie doctorita mi-a recomandat ca macar in primele 4 luni sa evit vopsitul. Chiar am prins intr-o dimineata pe ProTV la "Ce se intampla doctore" aceasta tema si la fel spuneau si medicii intervievati, ca mai sigur este sa se evite macar in primele luni.
Deja am 2 luni de cand m-am vopsit si sunt cam "Aquafresh in trei culori" .
Sper sa scapi curand de coshuri. De la furtuna hormonala cred ca se trag. Nu cred ca o sa tina mult insa.
Felicitari pt stelutze, sa le porti si sa le inmultesti sanatoasa
strumphitza greu cu . Cred ca o sa-i fie greu sa renunte la ele dar poate ajungeti la un compromis. Vb calm, fara sa va suparati si cautati impreuna o solutie.
O zi buna tuturor -lor!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
madutza_bra spune:
'Neata fetele!
strumphitza, in legatura cu sanii mariti, la sarcina cu cristi eu abia asteptam sa nasc ca sa nu mai creasca sanii, erau mari si imi crapase mult pielea pe ei. Cresterea nu s-a oprit dupa nastere, din contra, s-au marit si mai mult si mai rapid dupa pt ca erau plini de laptic
Msbb, ti-am citit si eu povestea nasterii , ai talent la povestit, ce mai... Si eu am avut vise ciudate pe care nu vreau sa le povestesc. Ma trezeam cu obosita si cu dureri de cap, imi aduceam aminte spre sfarsitul zilei ce visasem.
In alta ordine de idei, as bea tone de lapte. Parca nu mi-ar mai trebui altceva...cu toate ca poftesc de vre-o 2 sapt la un KFC
Sunt plictisita dar nici nu am putere sa fac mare lucru. ma trezesc cu un elan fantastic, apoi merg la baie, ma spal si ma imbrac si gata...a trecut tot cheful..sunt deja obosita
Am emotii de cum mai este bebe, daca e ok....abia pe 16 aug il vad din nou...offf
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
msbb, vad ca nu te-a trecut nimeni in listuta. Imi poti da datele tale sa te trec eu?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 9+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
AllyLaur spune:
Hello, burtici! Sunt o viitoare mamica de martie, stiu ca trebuie sa trec de moderare, asa ca "bag" rpd 10 mesaje, ca sa ma puteti citi in timp real si apoi sa va dau datele, pentru a ma trece si pe mine in listuta cu fluturasi.
Ally
AllyLaur spune:
Prietena mea e la odiseea cu ursuleti de nov-dec, de la ea stiu de forum. Mi se parea atat de atasata de colegele ei de odisee, foarte frumos si bine se inteleg toate. Sper sa avem parte si noi de momente la fel de frumoase!
Ally
AllyLaur spune:
Din cauza problemelor cu internetul, nu am reusit sa citesc cele 4 capitole deja existente. Abia astept!
Ally
dyadyazuza spune:
buna fetelor ce mai faceti? eu nu am mai intrat de mult pt ca ooooffffff..... am fost internata in spital. pt proieminenta de avort.ieri pe la amiaza mi-a dat drumu dar nu am intrat pt ca eram ff obosita. cat am stat la spital nu am putut dormi deloc. mi-a dat si concediu 14 zile si sa stau cat mai mult la pat. bebita a meu are 5sapt si 5 zile si a zis ca ii bate si inimioara dar din pacate nu am putut auzi si nici nu mi-a aratat. ne-a scos repede din sala ca vense cineva de urgenta cu expulzie. si a ramas sa o sun pe doctora pe 12 sa imi spuna la ce cabinet o gaesc si o sa ii faca si poza si poate o sa ii aud si eu inimioara.in rest am greturi in continuu dar fara sa vomit, si am slabit 2 kg. inainte nu refuzam nimic dulce in schimb acum nu as manca dulciuri nici sa ma impusti ceea ce ma bucura foarte multla toate burticile
roxy_s spune:
madutza , bb_yasmi
madutza si eu am pofta de lapte dar sa fie rece.cum te mai simti? mai ai greturi?
vad ca la mine parca , parca incep sa se mai domoleasca.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+