Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
anaxena spune:
o gravida normala doarme la ora asta...una ca mine bantuie pe net
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
mandreeac spune:
Ce ati mai scris dragele mele.
Eu innebunesc de cald efectiv. Roxy am intrebat eu si mi-a zis doctorul sa nu imi fac suvitze , nu ca mi-as fi facut eu, dar mi-a zis sa nu ma duc la coafor sa stau sub casca si avea el ceva cu suvitzele in primele 12-13 saptamani.
Pentru ca m-am simtit mai bine astazi i-am calcat sotului, dar acum mor de cald, nu stiu ce sa mai fac.Simt ca ma sufoc si seara ma apuca o stare de voma.
Eu sunt plina, dar plina , nu va pot spune cat sunt de plina de cosuri si voiam sa stiu daca si voi aveti aceasta problema. Numai cand ma uit in oglinda imi vine sa mor, suport pentru bebe asta este si cand il aud pe sotul meu cum se uita la mine si imi zice :"mami, ce frumoasa esti" imi vine sa mor, ca eu stiu ce cosuri mari am pe fatza, iar eu nu am avut asa ceva NICIODATAAAAAAAAAAAAA!
In schimb pot sa va spun ca imi simt burtica mai tare, dureri de uter sau d-astea eu nu am asa ceva. Sanii mi s-au marit si sunt grei.
Strumphitza, tie asa iti spun ca asa e nick-ul tau, cu pisicile nu stiu ce sa spun, mie nu imi plac si stiu ca sunt si foarte periculoase. Eu in schimb am 2 catelusi, carora le fac deparazitarea des si nu as renunta la ei nici in ruptul capului, pentru ca , ii iubesc ei sunt primii mei baieti.
Roxy si eu am casunat pe unt, chiar acum o sa imi fac putina paine prajita cu unt, ma pun in fatza televizorului si sper sa dorm in noaptea aceasta.
Maine ma trezesc de dimineata sa ii dau sotului sa imi duca urina la Cantacuzino, sa vedem ce o iesi de data aceasta, ca pe 5 august ma duc la doctor cu toate analizele. Luni ma duc sa imi fac si analizele la sange si hepatitele, offfffffff si nu imi place deloc.
Iubitele mele va las ca asa imi vine sa vomit, seara ma apuca. Ce o fi bebe de la mine din burtica sunt asa de curioasaaaaaaa.
Am uitat sa va spun ca sotul meu, cum vine de la serviciu ma mangaie pe burtica si vorbeste cu bebe. El ii spune Mumble ca am vazut filmul animat Happy Feet si era acel pinguin care dansa mereu si ne-am indragostit de el ca era asa haios.
Roxy am vazut ca si tu te-ai gandit la nume si eu la fel indiferent ce este. Daca este fetita, ceea ce mamica isi doreste din tot sufletul vreau Rebeca Andreea sau la numele de sfant poate ma mai gandesc si Rebeca se va scrie cu un singur "c", ca sa nu aiba pe viitor probleme cu numele ca nu stiu altii sa i-l scrie , iar daca e baietel il va chema Rares Andrei.
De ani de zile stiu numele astea si uite ca a venit si momentul.Hai ca va veti plictisi la cat am scris.
tuturor si somn usor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena o gravida normala doarme la ora asta...una ca mine bantuie pe net Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
Ma alatur si eu tie! Gata ies ca ma ia si mai rau starea de voma!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
mandreeac spune:
Acum am vazut ca am 2 stelutze, motiv pentru care dau de baut si va invit la cantat si dansat si ceva de papa, ca doar suntem gravidutze si trebuie sa mancam si noi ceva, chiar daca unele nu prea avem pofte. De data aceasta am iesit!
anaxena spune:
am gasit in final corespondenta marimii sacului gestational cu sapt cine e curioasa apasati aici
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
buun mi-am luat un pitic de pe creier cu corespondenta asta,am verificat cu datele care le aveam de la Maria si totul e ok..dc mi-ar fi si somn ar fi super
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
cand n-are omul ce face o ia razna
alte informatii de la o mama paranoica
formula de calcul a sapt in functie de marimea sacului gestational:
1.384 * marimea sacului in CENTIMETRII + 4.452
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fecian Nana mare pentru tine. Stiu ca nu iti mai aduci aminte de mine, nu conteaza, insa sper ca Doamne-Doamne sa aiba grija de tine si sa iti dea un alt fluturas(a) sanatoasa tun si sa va bucurati de minunile voastre!!!! si va urmaresc din umbra..pe toate Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) Nasterea lui Gabriel _ Fericirea e o alegere! |
Mercic mult!
Te si eu si fii sigura ca imi aduc aminte de tine!
Mamica fluturasului Andrei si 9+
wmagnolia spune:
dinora77 sunt deabia in saptamana a 6-a. Am fost la medicul de familie si mi-a dat acid folic si mai am programare pe 30 Iulie. Dar mi-a zis ca in primele saptamani nu au ce sa imi faca si chiar daca e sa pierd sarcina pana in 10 -12 saptamani inseamana ca era un embrion neviabil care nu ar fi supravietuit. Prima eco o sa am pe la 10-12 saptamani cred. As putea sa ma duc la particular dar aici te costa de te usuca (consultatia + eco = 150 de lire) si atata timp cat nu am sangerari, contractii sau alte probleme grave mi-am zis ca nu are rost.
Strumfitza si au am pisica dar nu ma deranjeaza prea mult ca mai sta si pe afara, seara pe la 10 cere afara si se mai intoarce pe la amiaza a doua zi sa manance. Si nu o las in dormitor numai in sufragerie, hol si o alta camera.
roxy_s spune:
neata burtici
parca , parca ma simt putin mai bine, greata foarte putin dar nici pofta de mancare n-am.nici nu stiu ce sa mananc.
mandreeac si mie mi-a iesit un cos, dar unul mic si vad ca se trece. eu la sarcina trecuta aveam cosuri o groaza. este posibil sa ai fetita. asa cica, la fetite iti ies cosuri multe...bine, nu-i musai, dar in cele mai multe cazuri, eu si cunosc, asa a fost.acum nu te lua dupa asta ca stii tu...cu ce se zice....
strumphita cu pisicile nu prea stiu,mie nu-mi plac deloc, este bine sa nu le tii prin preajma pe perioada sarcinii, evita-le pe cat poti. mai ales parul ala.....
anaxena lasa ca ai timp de greturi, nu de la inceput te ia, o sa vezi tu mai incolo.
toate burticile.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+