Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si aici se fac doar 2 ecografii, cea la 13sapt si urmat la 21. Atat. Nu mai vezi ecografie nici macar cand intri in travaliu sau daca depasesti termenul, sa vada ce face bb acolo, daca are cordonul in regula au ba.
Nici chiar asa. Nu cred ca e mai bine asa.
Data asta nasc in Ro clar.

Mamica fluturasului Andrei si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Tensiunea normala este de 120/ 70 cum o masoara nemtii, sau 12/7 cum o shtiu din Romania. Fiecare om ishi are insa tensiunea sa normala. Bineinteles in limitele (+5, -5) celor 120/70.

roxy_s eu m-am plins si inainte de crampele din burta, credeam ca la 8-9 saptamini ar fi cazul sa se linishteasca deja, acum am citit undeva ca la 8-9 saptamini este normal sa fie mai pronuntate ca la inceput din cauza creshterii rapide a uterului. M-am mai linishtit.

Dino 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

strumphita sanii se vor tot mari. eu ajunsesem de la a la c care ma strangea putin.

4+

aoleeeoooo...deci daca tu de la A la C, atunci eu de la DD ajung la G??

Happy Mum To Be 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pt crampe incerati no spa e destul de eficient si este safe in sarcina

si pe mine ma ia mereu foamea dar o mai potolesc cu cate un biscuite

treaba cu sanii cam asa este inca mai cresc pana la final

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Dorinutza eu mananc dulciuri, in special biscuiti mananc , imi plac tare mult, dar si saraturi, insa nu exagerez ca la cum ma ustura pe mine stomacul, parca nimic nu imi prieste.

Credam ca vorbesti cu mine, ca si pe mine ma cheama Dorina si in general familia ma striga Dorinutza, dar mi-am dat seama ca nu, ca avem o colega aici cu nickname dorinut@

Si eu mi-s mare amatoare de a amesteca dulce cu sarat dar cel mai mult mananc sarat, masline verzi cu fel fe fel de umpluturi, usturoi, gogosari dar si rosii uscate cu mozarella si alte minunatii... daca ai vedea cum amestec eu toate cele si mananc ai spune ca nu mi-s sanatoasa cu capu

Happy Mum To Be 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

strumphitza : aoleo , nu-mi aminti. Io cred ca intr-o viata anterioara am fost un pui de Steven Spielberg . Visam si imaginam niste scenarii si chestii . Nu spun ca sa nu va inspir . Poate o sa ne hlizim odata pe visele mele - dar mai incolo, cand suntem cu in brate.
Iar au fost tragedia mea . In timpul sarcinii cu Andra nu s-au marit, nu au fost decat un pic la inceput sensibili , ca inainte de menstruatie si apoi nik. Chiar ma gandeam si la gandul ca nu voi putea . DARRRRRRR am nascut si am devenit Pamela Anderson . Daca nu erau atat de durerosi si curgaciosi cred ca ma asezam in fatza oglinzii sa ma admir . Darrrrr , inca un dar , a venit si vremea intarcarii. Si din femeie am devenit baiet - ce paduri cutreiram si tzitzi nexam gaseam
Acum vad ca am trecut de la stadiu "stafide" la stadiu prune . Astept cu interes sa ajung la level pepene
Sincer, imi e f dor sa alaptez , cu toate ca a fost tare dureros si chinuitor, a fost si tare frumos. Mi-a placut f mult perioada in care Andra a stat la san.
Ne vedem la frigi

MsBB esti mortala, m-ai facut sa rad cum de mult nu am mai facut-o

Eu tot visez ciudatenii dar sper ca nu o sa o tin tot asa in fiecare noapte ca ma duc la vale ...sora-mea spunea ca ea a visat pana la sfarsitul sarcinii deci sa ma astept la asta

Nu-mi mai aminti de frigi ca deja imi ploua in gura dupa ceva si nu stiu ce , dar daca ma duc la frigi gasesc eu ceva de amestecat si mancat Cineva sa ma opreasca din mancat , deja nu ma mai incap pantalonii

Happy Mum To Be 4+

Mergi la inceput

Tot eu, iertare scriu cam mult deodata, dar mi-am adus aminte sa va intreb ceva.

Ce ma fac cu parul de pisici? Am numai 2 bucati care lasa o gramada de par peste tot. Sunt pisicile sotului de dinainte de a ne cunoaste noi si nu e dispus sa renunte la ele, dar mie sincer mi-e scarba cand vad par peste tot, asadar trebuie sa fac curat si sa aspir la 2 zile maximum!!!!
Am impus reguli noi cand ne-am mutat in casa asta noua, nu au voie in dormitoare deloc, usile inchise mereu, non stop... fac alergie daca vad par de matza si pe lengerii si paturi in dormitoare...
El face curat in cutia unde merg ele la toaleta si mai nou de cand ne-am mutat in casa noua cu gradina , una din ele se duce si face in gradina intre trandafirii mei Am avut discutii cu sotu pe tema pisicilor si inainte de a ramane eu insarcinata si nimic, nu e dispus ... face el curat, strange parul la mana de pe canapele si scaune dar la ele nu renunta Sa va mai spun ca mi-am gasit par de matza si in farfuria cu mancare pe care abia am asezat-o pe masa sa mananc?
Una dintre pisici are parul mai lung si numai daca o mangai putin lasa o gramada de par si vezi prin aer cum zboara parul Mereu ii spun sa fie mai atent si sa nu le mai mangaie atat ca ma dispera, dar oricum cand vine el acasa seara de la munca matzele se afiseaza la usa de cum baga el cheia in usa si astepata sa fie mangaiate si servite cina si el le mangaie si se joaca cu ele si parul zboara...zboara.....

Deci aveti o solutie pentru mine??

Happy Mum To Be 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Tot eu, iertare scriu cam mult deodata, dar mi-am adus aminte sa va intreb ceva.

Ce ma fac cu parul de pisici? Am numai 2 bucati care lasa o gramada de par peste tot. Sunt pisicile sotului de dinainte de a ne cunoaste noi si nu e dispus sa renunte la ele, dar mie sincer mi-e scarba cand vad par peste tot, asadar trebuie sa fac curat si sa aspir la 2 zile maximum!!!!
Am impus reguli noi cand ne-am mutat in casa asta noua, nu au voie in dormitoare deloc, usile inchise mereu, non stop... fac alergie daca vad par de matza si pe lengerii si paturi in dormitoare...
El face curat in cutia unde merg ele la toaleta si mai nou de cand ne-am mutat in casa noua cu gradina , una din ele se duce si face in gradina intre trandafirii mei Am avut discutii cu sotu pe tema pisicilor si inainte de a ramane eu insarcinata si nimic, nu e dispus ... face el curat, strange parul la mana de pe canapele si scaune dar la ele nu renunta Sa va mai spun ca mi-am gasit par de matza si in farfuria cu mancare pe care abia am asezat-o pe masa sa mananc?
Una dintre pisici are parul mai lung si numai daca o mangai putin lasa o gramada de par si vezi prin aer cum zboara parul Mereu ii spun sa fie mai atent si sa nu le mai mangaie atat ca ma dispera, dar oricum cand vine el acasa seara de la munca matzele se afiseaza la usa de cum baga el cheia in usa si astepata sa fie mangaiate si servite cina si el le mangaie si se joaca cu ele si parul zboara...zboara.....

Deci aveti o solutie pentru mine??

Happy Mum To Be 4+

strumphi eu zic sa vorbesti cu el ca acum bebe trebuie sa fie pe primul plan. Propune-i sa le duceti la cineva...macar pana nasti (recomandare de la medic ).Acum daca ai anticorpi pt toxo nu cred ca e periculos...dar faptul ca gasesti par si iti provoaca greata e cam nasol.
Fetele eu poftesc la o shaorma cu multi castraveti acri...stiu ca nu e bun...daca ma aude sotu' imediat sare cu gura ca mananc prostii.Noroc de el ca ma mai tine ca as manca numai pizza si sandwich-uri..
Off topic, eu maine am un botez, o sa fiu moasa ..nici nu stiu ce face o moasa dar stiu ca o sa stau in preajma lui bebica mica si frumoasa foc...uf abia astept sa am si eu un .

Va doresc un wkd placut (nu am cand sa intru, o sa fiu numai pe drumuri)si cu odihna multa si papica buna.

Va pup

Nasturelul meu mic 7+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pierdut fisele de la ginecolog si azi am fost la o noua eco ca nu mai aveam nimic la mana ca-s gravida pt medicul de familie si am profitat si de un nou eco..azi avem 6,2mm mi se pare cam putzin fata de luni 5,4mm..in fine poate's eu paranoica

in rest fata de sarcina cu Maria acum sunt si mai neinsarcinata...nu eu somn,ma trezesc la 6 ,cu Maria ma trezeam la 11...la Maria ash fi mancat tot frigiderul,acum dc balotez ceva seara si nu imi e somn in timpul zilei deloc..noroc cu tzatzele care-mi aduc aminte ca-s gravi...maine ma duc la medicul de fam sa-mi dea trimitere pt analize ca eu nu dau bani la stat degeaba..sa-mi dea si mie ceva gratis macar acum,oricum repet doar toxoplasmoza si listeria ca la restul am anticorpi..parca parca de la caldura asta sa zic ca am un pic de greatza,dar n-ash baga mana-n foc

Ana-Maria de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Nana mare pentru tine.

Stiu ca nu iti mai aduci aminte de mine, nu conteaza, insa sper ca Doamne-Doamne sa aiba grija de tine si sa iti dea un alt fluturas(a) sanatoasa tun si sa va bucurati de minunile voastre!!!!
si va urmaresc din umbra..pe toate

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput