Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
ellanik spune:
Fetelor voi ati vazut topicul de care scria Dianami parca?Legat de pedofilie,poze pe picassa, etc.Eu m-am uitat in contul comun de pe picassa si era acolo un user ciudatel "leroiv".E vreuna dintre voi.Anyway mi-am sters pozele de acolo.Brrr!deja ma ia cu frig cand ma gandesc la anormalii astia.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
Ioanact spune:
Ellanik imi zic si eu parerea. La fel am patit si eu cu Ioana in sensul ca nu-i placea de bunica si tot timpul maraia cand vb cu ea, iar cand am venit la prietenii din Timisoara nu a marait deloc, ba chiar s-a apropiat si s-a jucat cu el. (la fel si directorul de la firma cand am fost vizita la fostul servici). In schimb sotia lui, nu.. E o fire m rece.
Intr-adevar Ioana e m mare dar nu conteaza varsta, ei simt sufletul omului.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
ella pai pe contul comun daca le pui pe privat nu le pot accesa decat cele care intra cu user si parola, daca nu le poate vedea oricine...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
child spune:
Salutare!
OANA superb Ericutu, sa stapaniti sanatosi si voiosi scaunul! Parca nu mai are Eric bubitele pe fata, nu?
DENISA sunteti niste frumoase amandoua! Si baia imi place la nebunie. Eu nu am apucat sa modernizez apartamentul, cred ca ma apuc la anul.
DIANA multumim de atentionare, eu de aia imi si blochez contul, dar parca nici asa nu ai siguranta. Cred ca voi face ce a facut Ella.
La Cluj cred ca vom veni duminica, sa vedem cum ne organizam. O sa stam pana joi.
Am numerele voastre, OANA si ATB, va sun.
Cum v-ar conveni, dimineata sau dupa-amiaza?
INA te sun, poate ne vedem vineri. Tin pumnii pentru reusita operatiei lui Kevin
Vad ca Albert si-a facut obicei sa doarma mai mult noaptea, azi dimineata s-a trezit la 5
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
ellanik spune:
Ioanact inteleg dar tata iti dai seama ca-l iubeste de innebuneste...e primul nepot si singurul deocamdata si e si baiat...il giugiuleste dar Geo pune buza de mare coma si urla de zici ca e babalau.pe fratele meu nu tin minte sa-l fi vazut in ultima luna sau ma rog nu era treaz cand a venit acesta la noi si cand l-a vazut sambata l-a iubit de numa numa.L-a mangaiat pe fata,l-a tras de lant,de barba,etc.
In alta ordine de idei....rushinica celor la care sunteti in vizita ca pleaca.Ati batut atata drum cu doi copilasi mici si ei acum....era mai bine daca va spuneau din timp sau daca ii obosesc copiii era mai cinstit sa v-o spuna nu sa umble cu shushele.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
annya9 spune:
Moama, DENISA, dar bine arati!!! Iar Maya seamana cu tine foarte tare!!!
ELLANIK,
Eu nu am straini pe contul de picasa...nu stiu ce sa fac, dar nu cred ca-l voi inchide decat daca apar necunoscuti.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu in portocaliu
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
honeybaby spune:
Roxana - nu e galbena ca un chinez . E cumva pala , nici alba branza nici galbena. Asa sunt si eu , daca ma duc la dr 8 din 10 cand ma vad imi zic sa iau vitamine ca sunt palida.
La bulane seamanA cu mine. Ei ii sta bine cu caltabosi dar parca eu as vrea niste oltenesti. te pacalesc tocurile in poza.
la forma ochilor seamana cu Vali dar ii are mici ca mine
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami ATENTIE, FETELOR! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424 Nu este prima oara cand se discuta despre asta pe forum, insa ar fi bine sa luati aminte si sa puneti albumele de poze pe privat. Detalii cititi la subiectul de mai sus, veti vedea ca sunt si romani dezaxati (ca sa nu existe comentarii ca noua nu ni se poate intampla ). Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
E unul dintre motivele pentru care eu am setat ca albumul meu de pe contul comun, picasa, sa fie privat. Imi place enorm sa fac poze si am mii insa vreau sa decid eu cine le vede si cine nu. Intr-adevar sunt tone de obsedati in libertate...
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
oanaiacovita spune:
Am pus 3 poze cu diversificarea pe contul comun, mi-am sters pozele de la semnatura.
Despre diversificarea, sigur se putea si mai bine.
Stiti expresia aia inteleapta, SI MAINE E O ZI!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
child spune:
OANA super tare Ericutu diversificat
Cu ce s-a pictat?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)