Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ella la mare in valencia, in bucuresti nu cred ca voi iesi din casa roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Rushinica!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
ellanik spune:
Dupa cum stiti geo are 4 luni jumate.O varrsta la carre multi alti juniori joaca tenis,spala vase,citesc enciclopedii.Nu!Al meu e...salbatic.De ce?Pt ca plange cand il vede pe bunica-su(tata).Cum?Pune buzica si da-i frate cu urlete.Nu-i bine cum faceti.Srr trebui sa-l punetti in contact cu lume.Da?Cum ar fi sa ies pe strada si cine trece sa-l tina in brate?Sau cum ca nu pricep?
Asata fost discutia de sapt asta cu tata asa ca drept urmare i-am spus ca daca imi mai face copilul salbatic sa uite de el.Misto faza a fost ca dupa ce lui ii urla maica-mii care era langa el ii radea cu gura pana la urechi.Sa fie oare afemeiat?Hmmm!I-am zis:nu cumva stilul tau de abordare e ciudat?Poate bnu-i plac ochelarii tai sau poate il bruschezi.Nu exista!Eu am priza la ciutani de cand ma stiu.Mda!Se vede.Si-nca ce priza!De 220v.Faza e ca mama vine de cateva zile la noi sa se joace cu Geo si asta mic e innebunit dupa ea.O smotocese,ii trage lantul,cerceii,snururile de la bluza...etc.Cu salbaticie,by the way.Tata o asteapta jos.Doamne ce copii pot deveni astia batrani.
In alta ordine dde idei vad ca se vb despre mers la munca.Nu sunt de condamnat persoanele care trebuie sa se intoarca fortate deimprejurarile acestui moment economic in care ne balacim.Si eu vreau sa stau acasa sa am grija de Geo pana la 3 ani daca ni s-ar permite insa daca aveam un serviciu bine platit,sotul nu facea fata cu cheltuielile ,eram in pericol de a fi pusa "pe liber"....faceam cumva si ma duceam.Copilul are nevoie de parinti responsabili care trebuie sa munceasca sa ofere multe copilului.Depinde acum de fiecare si mai ales de posibilitatile fiecaruia.Eu stau 2 ani acasa si stiti bine cat am tras sa-l avem pe Geo dar recunosc ca am momente in care as inchide telefonul si as pleca vreoo 3 ore de acasa fara sa stiu de nimeni si de nimic.Evident ca mananc ciuperci ca nu as rezista atata timp fara cei doi baieti ai mei.Da'zic si eu,na!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
oanaiacovita spune:
Am pus poze aici.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
annya9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Am pus poze aici. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu in portocaliu
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
ellanik spune:
Ericutzu'sa stapanesti voinic scaunelul si sa-i faci mamicutei tale tambalau maxim din el.Sa arunci cu piureutzul in ea, sa rastorni farfuria, sa aruunci lingurita pe jos,sa verrsi supica (nush ce are tastatura mea ca apasa de mai multe ori o litera...sau eu am degetele mai grele de cave vreme....).Intr-un cuvant....sa fii fericit in scaunel si sa papi multe .
Bebe Codrin aceleasi urari si tie.te inteleg ca nu-ti place papica asta de oameni.Tot aia de bobici e mai buna,nu?Lapticul...miam , miam,miam!!!
Aseara in sfarsit am avut o noaptea mai calma(suna ca naiba dar mi-e lene sa reformmulez).Dupa vaccin avem o perioada asa agitata.Mi s-a trezit Geo si de 4 ori pe noapte ca sa suga.Vi s-a intamplat asa?O fi de la dinti?Deja simt ca ajung la epuizare cu agitatia asta de noapte.Se intoarce pe burta in somn,pufaie,miorlaie,si eu ...pe langa el ....
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
dayanara spune:
oana ce simpatic e eric :)
nu stiu de ce spuneai tu ieri ca nu seamana cu tine, eu cand s.a nascut am zis e leit tu, apoi cu timpul mi s.a parut ca seamana si cu tati dar mai mult cu tine
ella ivan cand era mic, chiar f mic, se speria de leo, mama ce urla cand il vedea si leo se oftica pe el insasi , asa ca a avut posibilitatea sa faca o alegere si sa stea mai mult pe acasa
la fel s.a intamplat la silvana, incepea sa planga cand il vedea si chestia asta il durea nu ca.l enerva asa ca la fel a facut a inceput sa stea mai mult cu ea si acum nu mai poate dupa el
au si ei fazele lor, cu timpul nu mai fac asa, dar afirmatii ca.s salbatici etc nu.s de luat in seama deloc...
nu ies afara in bucuresti de caldura, nici aici nu ies cand e cald, doar prin malluri imi petrec timpul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
La fza cu "salbatic'm-am ofticat maxim mai ales ca a venit din partea lui tata.Si mai ales ca asta al meu e un ranjit fara pereche.Asta cu "salbatic"e din batrani scoasa.Cel mai enervant e ca tata nu face nimic ca sa schimbe situatia.Si pe mine ma doare-n palarie,zau!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Poveste fara sfarsit
babyangel spune:
Oana,sa-ti traiasca minunea mica si sa fie sanatos!
La multe lunici celorlalti sarnatoriti de astazi!!!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Codrin luna a 4-a
honeybaby spune:
Oana - frumos Ericu. ce cuminte sta el in scaunel.
Vladi au sosit hainutele. nu sunt deloc urate, sunt chiar foarte frumoase. eu sunt sigura ca or sa se dea repede.
Ma apuc sa le fac poze si sa studiez bazarul . Stiu ca s-au mai schimbat din reguli si nu sunt lA curent.
Am mai pus si noi poze. Acum trebuie sa recuperez tot timpul in care am stat faca camera
http://picasaweb.google.com/deni757/MayaSufletelIubit3Luni#5496022677176869570
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa eu n.o vad deloc galbena pe maya, din contra silvana imi pare galbena si nu.i sta bine cu culoarea asta...cine stie cu timpul
tu arati super, te rog eu nu mai zice ca esti grasa ca e imposibil
si maya aduce la ceva cu tine....forma ochilor nu.mi dau seama
ma am visat ca.i pusesem numele silvanei beyonce si toata noaptea m.am chinuit in somn sa ma gandesc ce.o fi fost in capul meu :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE