Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu lui ivan nu i.am facut niciodata masaj, nu stiam cum sa.l imbrac mai repede ca ma surzea la cat urla, silvanei cand am chef si nu prea am

miria ti.am lasat dieta miracol pe mess e buna si daca alaptezi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

denisa nu, ala de si.a luat si anca la fel e gen leagan doar ca duce 18 kg ca sa se poata arunca si ivan linistit fara sa.l trag eu de par afara :)))
eu la masa folosesc stokke cu fata la directia de mers ca se apropie bine de masa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ina eu abia pe 5 ajung in romania si deja abia astept sa ma intorc aici...poate dau si pe la mare o tura si ma vad cu gaby

POZE

Eventual la mare te poti intalni cu mine fata!!!!!

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA si de la noi.
Azi am fost la pediatra, avem 6 kg si 60 de cm, toate sunt bune, asa ca ii dam inainte

uite, ROXANA, un alt fel de scaun http://www.ebaby.it/fisher-price-1/baby-trainer-4-in-1-sdraietta-altalena-seggiolone-seggiolino-fisher-price.html

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

alexandra nu merge linkul imi deschide pagina in spaniola de inceput si atat

ella la mare in valencia, in bucuresti nu cred ca voi iesi din casa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Fetelor sunt indignata! Am facut un filmulet cu Raducu, pe care-l puteti vedea si voi(e la semnatura) si o prietena de familie, batrana de vreo 67 de ani si care n-a avut niciodata copil pentru ca-si strica silueta, s-a gandit ea sa-mi zica ca-mi maltratez copilul!!! Ca ii deformez burta cand fac exercitii cu el cu piciorusele, ca nu-i tin capul cand il ridic in poponet, ca ii face masaj barbata-miu cu mainile lui cu piele aspra si prea mult timp, in loc sa-i fac eu...ca atunci cand il imbrac eu are sarmanul capul stramb si se chinuia sa si-l indrepte si ca abia a suportat sa se uite la asa ceva!!! Am crezut pe moment ca-mi plezneste capul de nervi...Acum m-am mai potolit si va intreb si pe voi...ca poate suntem noi nebuni si nu-mi dau seama...aveti impresia ca-mi matratez copilul? A si precizez...muzica e pusa la montaj...pentru ca altcineva s-a gandit sa-mi zica ca ea prea tare si poate ca-l deranja pe copil!!!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu in portocaliu

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Era ccazul ,draga mea, sa iti spuna chestia asta.Pai e posibil?Copilul trebuie sa stea cca boul in patut, eventual sa strige cand ii este fomica si sa faca caca si pipi la buda dupa prima luna.Capul trebuie legat cu o atela ca sa nu se mai balangane si cand iesiti afara in august sa nu-i mai pui 2 caciuli ci una singura ca il trag curentii.Ntz ntz.Si cum?Nu-i dai inca mar cu biscuiti?Foarte rau?Soacra-mea i-a dat sotului si sarmale sa guste ....si inca ceva.Vedeti cu colaceii aia de baie cum faceti ca o s ava treziti cu protectia copiulului pe cap.

Ale naibii cogtoroantze.Cum le mai stiu ele pe toate!!!Eu le-as lega de-un pom pe camp cand fulgera sa le faca freza .

Mamica de George-Theodor

7 Martie 2010

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

alex l.am vazut dar ivan se arunca in el de cate ori are chef asa ca ar trebui tinut in pozitia pt copii mai mari, si cu restul n.am ce face...asa asta de m.-am hotarat la el ramane in aceeasi pozitie mereu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

ATENTIE, FETELOR!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424

Nu este prima oara cand se discuta despre asta pe forum, insa ar fi bine sa luati aminte si sa puneti albumele de poze pe privat. Detalii cititi la subiectul de mai sus, veti vedea ca sunt si romani dezaxati (ca sa nu existe comentarii ca noua nu ni se poate intampla ).

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXI, era o idee de cu toate...e bun, daca te hotarasesti sa il iei de cand e mic, ca are de toate, dar e si scump.
Vroiam sa ti-l arat ca tu esti cu astea sofisticate

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

alex merci
chiar daca nu.s bune pt mine sau nu imi permit tot imi place sa ma uit la ele , caut diverse :)

dianami multumim, deocamdata nu am pe nimeni suspect care sa urmareasca pozele , dar nu se stie....cand am timp ma mult pe albumul comun privat

POZE

Mergi la inceput