Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
Buna!
Vreau sa urez si eu chiar daca e cu intarziere: LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Maritului Prooroc Ilie Tesviteanul!
Maine, vom pleca din Timisoara si ne vom duce la Deva (la o amica de pe forum).
A m fost anul trecut la Galati, tot asa de pe forum
Nu m mergem la Pitesti pt ca nasii vor sa-si prelungeasca concediul (vor pleca in Moldova), dar culmea tocmai acum (vb cu ei de cand am ajuns in Timisoara si nu au zis mimic) , in fine...
Merg sa vad pozele.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Am vazut pozele cu Codrin si cu baietii lui atb (La multi ani, Nicholas!) impreuna cu Ioana si ne-au placut, ei ca a vazut bebelusi.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
annya merci , i.am spus lui tata sa se duca sa ia...
anca am vazut poze cu baschetbalistul
intrebam de scaunele pt ca pe www.chiquiguay.com/tienda/index.php?page=pp_producto.php&md=0&codp=224" target="_blank">asta mi.l comandasem, dar l.am schimbat cu www.chiquiguay.com/tienda/index.php?page=pp_producto.php&md=0&codp=1423" target="_blank">asta pentru ca se strange si.l pot lua cu mine peste tot si pe afara etc, primul nu prea se strange asa de bine, ambele sunt pana la 18 kg si aceleasi vibratii, la al doilea poti da arcul cu papusele intr.o parte fara sa.l scoti de tot
miria la mine nu.s capuse sic! :))
atb ai doi baieti tare frumosi, mor cand ii vad, mai ales ca sunt aproape la fel de mari :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Annya - merci . eu m-am speriat pt ca acum 2 ani niste prieteni nu au gasit cazare. Ma apuc si eu sa0i fac pasaport la pitica atunci
Erina- ti-am trimis banutii . Detali pe yahoo.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
rebiana
si eu trag cu ochiul mereu la hainutele marei, imi place cum o imbraci!
cand o sa incep diversificare o sa tin in carucior asa
http://www.strollerlife.com/images/Stokke%20xplory%20blue%205.jpg
daca vad ca sta si nu ma plimb cum ma plimbam cu mancarea dupa ivan poate iau scaun....nu mai am unde le pune, abia m.am hotarat sa iau si scaunelul cu vibratii, cu conditia sa lasa scoica montata permanent in masina
POZE
oanaiacovita spune:
Salutare.
Intru si eu pe fuga sa va servesc cu o www.cakejournal.com/wp-content/uploads/img_3d-5-cake-1.jpg" target="_blank">feliuta de tort si www.tricomllc.com/images/FRUIT%20JUICE%201.jpg" target="_blank">un suc natural sa mearga la toata lumea.
Rares de Irinabobe
Angela Ioana de mihaelagrosan
Amalia Alexandra de delsim
Revin cu poze de azi de la 5 luni si cu povesti. Am un pic de trebusca si mai ales sa pap ca pana la ora asta nu am papat nimic.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andra_s spune:
annya lasa babele astea in seama ellei sotul tau este expert in masaj, eu nu am asa indemanare, eu ii fac masaj de nevoie lui ianis, ca nu imi place deloc sa fac, dar sa primesc , ehe, cu mare drag
atb LA MULTI ANI PT NICHOLAS!!!! ce mi-au placut pozele, cum stau ei amandoi in patut
anca ce codrin frumos ai tu acolo si wow, ce mult ai slabit! 13 kg + 6 la nastere !!!
mai aveam cate ceva de zis ... dar nu mai stiu
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
andra zodia si.o spune cuvantul...nici mie nu.mi place sa fac masaje , dar nici cu primitul nu ma omor
POZE
honeybaby spune:
Nici mie nu-mi plac masajele. Doar cand ma doare spatele imi place, dar fara ulei si alte minuni ca ma simt ca friptura inainte de a fi bagata la cuptor
La Maya termin repede.
Daca o ating pe la coaste moare de ras. Aici cu mine seamana.
honeybaby spune:
Roxi - acum m-am prins eu ca scaunul pus pe tine nu e de masa. Mi se parea mie cam scund sa ajunga la masa, eventual era pt masa din aceea mica de sufragerie.