Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

'Neata, fete!
Am devenit dependenta de voi, na! Ieri n-am intrat, dar m-am tot gandit ce-ati mai scris, ce-ati mai vorbit.
Am fost ocupata cu tot felul de activitati legate de "tara" pentru ca mi-am propus sa raman acolo cateva zile. Nu stiu exact cate, in functie de ce mai am nevoie si de cat de usor ma acomodez. Ca eu am timing-ul meu. Iar pana acuma n-am dormit acolo ca n-am putut.
In plus, am reusit sa gasesc.....spray anticapuse.
Nu m-am lasat! Ce? Zicea careva ca nu-s perseverenta?

Am facut cumparaturi de parca as pleca in luna! Si tot am impresia ca n-am luat tot.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

In legatura cu spray-ul anticapuse sa stii ca nu ajuta ca absolut nimic!! Noi locuim intr-o zona periculoasa de capuse. Aici ele transmit 2 boli periculoase dintre care pt una suntem toata familia vaccinati ( inafara de Melina), dar care inca nu a aparut in Rom. Singura metoda eficienta ii controlul in fiecare seara si daca gasesti sa le scoti cu o penseta fara sa le rupi ( dusul sau sa le arzi etc nu ajuta cu nimic). Lucas a avut deja anul asta vreo 3 buc, eu una.
www.zecken.de/index.php?id=502" target="_blank">aici harta pe europa cu rosu sunt zonele periculoase. Aici ii plin de ele asta nu inseamna ca nu ma mai duc in gradina sau in parc sau padure unde s cele mai multe. Trag f mult la caini, eu de la un caine am primit o anul asta. In caz de borelioza ( cred ca asa se scrie) se trateaza cu antibiotic si nu afecteaza alaptarea.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANCA- Cum nu ajuta spray-ul? Pai, nu-i ca ala de tantari? Ca alea sunt destul de eficiente. Bine, stiu ca o verific la baie si le scot in caz ca are, dar preferam sa le previn.

Hai, ma, ca-mi stricasi cheful!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANNYA - Distractie placuta! Si eu as vrea uneori sa ies prin magazine. Ieri am fost in Real si, fireste, ca am dat iama prin mall. Dar una e cand trag 2 de tine si alta e cand mergi singura si fara grija.
Mai, am cautat magazinul Dm de am capiat, ca sa iau plasa de tantari, dar nu l-am gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Atb sunt superbi flacaii taiIUar Denis e un grasun scump!

Si Codrin are 7,300 kg, dar e lungan..are 72 cm!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Miria, merci mult! Eu am luat ieri plasa de tantari de la Mini Blue, din mall-ul din Baneasa, cu 30 ron, simpla cu elastic. DM-ul este la Realul din Militari, ala unde au si Kiabi. De ala stiu eu, ca or mai fi si altele... Sa stii ca mie mi-e simplu deocamadata la mall cu Raducu. Prefer sa fiu cu el si intotdeauna il iau cu mine, ca atarn de carucior tot ce cumpar. Mai incolo va fi mai greu, cand va creste. Pe mama o las cu el numai seara, cand vine ea de la servici, mai iesim si noi la o carciuma ceva, desi de multe ori si atunci il iau cu mine...stalp de bar il fac!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu in portocaliu

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ANCA- Cum nu ajuta spray-ul? Pai, nu-i ca ala de tantari? Ca alea sunt destul de eficiente. Bine, stiu ca o verific la baie si le scot in caz ca are, dar preferam sa le previn.

Hai, ma, ca-mi stricasi cheful!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Sunt toate verificate aici si zice ca nu ajuta cu absolut nimic. Haine deschise la culoare incaltaminte inchisa pe picior ajuta(pantaloni lungi, bluze cu maneca lunga) si evitati iarba mare. Stai linistita ca eu nu am auzit deloc in rom sa sara pe om. Scuze ca ti-am stricat ziua dar nu am vrut sa te bazezi 100% pe spray. Daca in zona unde o sa stai au mai fost cazuri atunci mi-as face griji. Si daca te musca nu inseamna ca-ti transmit boala. Numai cateva transmit. Pana acuma noi n-am avut nimic de la ele si au fost destule pe noi .

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - ma bucur ca te-ai trezit in forma

Anca frumos Codrin cel bronzat si lungan.
Lasa-l sa pape cum vrea, daca sa le refuze le refuza oricum.

Atb - frumosi baietii. Imi place poza de la iarna verde unde sunt unul peste altul

Miria - tu nu stai in Germania, du te linistita la tara Intreaba si tu vecinii daca ai au fost muscati si gata

Annya faceti rezervare din timp sau va duceti direct?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Miria, ai fost in mall-ul AFI la Real? Din cate stiu eu acolo nu exista DM.

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Honeybaby, niciodata nu am facut rezervare. Nici acum nu fac. Stiu mai multe hoteluri bune acolo si imposibil sa nu gasesc intr-unul. Eu oricum sper la Hotel Marina City, pentru ca toate camerele si aparatmentele au chicineta, si sunt foarte frumoase. Sper sa gasesc apartament cu un dormitor, avand in vedere ca studioul (camera normala la ei) este cu doar 10 euro mai ieftin. Au si piscina foarte frumoasa...cumva suspendata, la etaj, e un peisaj superb de acolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!
Va salutam si noi.

Eu nu nominalizez deobicei din lipsa de timp dar am vazut toate pozele.
Vreau sa ii spun Annyeica Raducu seamana un pic cu David al meu!!! Tu esti o mamica tare frumoasa.

David e bine, maninca in ritmul lui, putin si des. Ieri am cumparat un biberon de la Baby Nova. Cautam de fapt tetine din cauciuc pentru biberon Nuk dar nu am gasit. Cum ii era foame a mincat 80 ml de laptic din biberon. La a doua incercare nu a mai vrut.

Sa aveti o zi frumoasa cu caldura suportabila!

Pe curind!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput