Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
annya9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Si chiar daca merge mai greu, nu-i nimic, nu e cazul sa te grabesti, urmeaza-i ritmul, n-a ramas nici un copil pe planeta nediversificat, chiar daca au fost mai lenti... mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Esti super tare Vladi!!!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu in portocaliu
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
dayanara spune:
miria unde esti grasuto :))
nu de alta dar aveam asa o frica de avion , dar cum ai adus vorba de cancer mi.a trecut fobia de avion, m.au luat altele :))
anca lasa ca isi va inlocui masa nu te grabi, nu de alta dar sa ne vezi pe la 1 an , 1 an si ceva cum tipam ca nu beau destul lapte ;)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
ANNYA mi-a placut tare mult sa urmaresc cum i-a facut sotul tau masaj lui Raducu. Mi s-a parut f grijuliu la fiecare miscare si efectua totul cu pricepere si prudenta. Nu am vazut nimic in neregula in tot filmuletul. Raducu mic e un dulce!
GABY indeparteaza gandurile negre! Mama ta e tanara si veti mai petrece inca mult timp impreuna! Am certitudinea ca esti o mamica f buna pentru Joy asa cum am siguranta ca toate facem tot posibilul sa fim asa pentru copiii nostri. Ia zi, mai bine, ai comandat rochita cu buline rosii pentru Joy?
VLADI am citit cele scrise de tine pentru Gaby si mi le-am insusit si eu Nu stiu cum reusesti dar esti o reala sursa de sfaturi bune si pozitivism.
DENISA am vazut pozicile cu Maya; mie-mi pare o asemanare cu tati... zic bine? Pupacesc dulceata! Tare eleganta-i!
OANA, ANCA sa stapaneasca baietii sanatosi noile achizitii!
ROXI, nu pot sa nu te pomenesc in macar un mesaj :P AMR-ul e-n scadere (pana vii in tara)!
ANDIRA, ce-ti fac printesele? Mi-e dor de Iris dulce cu ochi frumosi... cand mai pui poze?
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
atb spune:
Salutare si de la noi! Multumim tuturor celor care ne-au urat cu ocazia celor 4 lunite implinite in 15, n-am intrat atunci sa va multumesc dar o fac acum. Raportam la 4 luni 7,500 kg si 65 cm.
Iar ieri Nicholas a implinit 2 anisori , e un scump, incet-incet incepe sa-si dea drumul la vorbit, nu ca nu i-ar turui lui gurita toata ziua, dar de-acum incep sa pricep si ce vrea. Am pus poze noi aici.
Child, cand vii la Cluj, pe ce data? Te-astept cu drag! Eu pot sa vin oriunde, atat in Iulius cat si in Polus, mi-e totuna, ca-s experta deja in umblatul cu caruciorul cu autobuzul, iar de unde stau eu am statie de autobuz pentru orice directie a orasului.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
GabyHila spune:
M-am trezit mai bine dispusa si mai odihnita.
Pleaca Bgdan la munca dar nu mai sunt singura...oleeeee!!!
Ma bate gandul sa fac orez cu lapte!!! yummmyyyyy
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Am devenit dependenta de voi, na! Ieri n-am intrat, dar m-am tot gandit ce-ati mai scris, ce-ati mai vorbit.
Am fost ocupata cu tot felul de activitati legate de "tara" pentru ca mi-am propus sa raman acolo cateva zile. Nu stiu exact cate, in functie de ce mai am nevoie si de cat de usor ma acomodez. Ca eu am timing-ul meu. Iar pana acuma n-am dormit acolo ca n-am putut.
In plus, am reusit sa gasesc.....spray anticapuse.
Nu m-am lasat! Ce? Zicea careva ca nu-s perseverenta?
Am facut cumparaturi de parca as pleca in luna! Si tot am impresia ca n-am luat tot.
miria_cristina spune:
ROXANA - Ma faci grasuta, ai? Las'!Las'!
Adevarul e ca sunt atat de lipsita de vointa de data asta! Mor de ciuda! Tin 2 zile, dau iama intr-a treia si mananc de rup. acuma am 65kg, dar aveam acum 2 zile 64kg, fireste ca am sarbatorit pana am recuperat 1kg.
ANNYA - Il maseaza pe pustiulica super, tati! Lasa tatele in pace sau da replica pe moment ca sa nu ramai cu frustrarea.
DENISA - Mi-a placut de cum te compatimea profu'. Hi! Hi! Saraca de tine! Si te-ai caznit mult pana ai facut facultatea scriind cu stanga?
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor carora nu le-am urat zilele acestea si a fost ori ziua lor ori zi de nume.
babyangel spune:
'Neata,
haideti la un expresso bun, bun!
Asa cum am zis, am pus poze noi, de pe parcursul lunii a 4-a! Sunt la semnatura!
Vladi mersi de raspuns Adevarul e ca nu vreau sa il fortez...vorba ta..ii respect ritmul. Ideea e ca vreau eu neaparat sa il determin sa manance legumele..ca sunt 100% sigura ca daca ma apuc sa ii fac cereale, sau branzica cxu fructe..papa pe rupte..Dar asa am facut cu Lucas, si legumele nu le accepta nici acum , la 10 ani!
Gaby, ma bucur ca ai iesit putin din starea aceea,,gri...Hai ca avem viata inainte inca...
Miria, sa fii tu sanatoasa , ca la 65 de kg nu poate spune nimeni ca esti grasa..Ce sa zic eu la 70 kg??? Si nu se misca bref cantarul sub 70!!! Poate ma bag si eu la o supa de varza sau la o dieta disociata...Inca nu m-a apucat disperarea, dac crede-ma ca mananc foarte , foarte light! Dar am dat 19 kg de cand am nascut, din care 6 au fost la nastere!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Codrin luna a 4-a
annya9 spune:
Va multumesc mult fetelor pt. sustinere!
Noi asteptam pe d-na asistenta sa ne faca vaccinul: Synflorix... facem cate un vaccin in fiecare luna. Mi-e asa mila de el...dar n-am ce face.
Zilele astea sunt cam singura...in sensul ca mama a plecat intr-o excursie si nu mai am cu cine sa-l las pe bebe cand vreau sa ies pe undeva fara el...dar oricum ne linistim pentru ca vineri plecam si noi la prima tura de mare...un weekend putin prelungit, in sensul ca vom sta pana luni. Sotul nu poate lua concediu si noi asa reusim sa mai iesim...in weekenduri...Plecam la Balchik si abia astept. E statiunea noastra de suflet. Anul trecut am fost de 6 ori, normal, la sfarsit de saptamana...Anul asta vom merge numai de 2 ori, dar zic merci si pt. atat.
I-am facut si pasaport lui bebe si are o fata in poza... Ne-a chinuit o insensibila de politista acolo, ca sa iasa bine poza, si tot de cacao e... noroc ca n-o vede multa lume (poza)
Miriastai linistita ca nu esti singura care pleaca cu casa dupa ea!Si eu fac la fel. Mai bine sa fie in plus, decat sa am nevoie si sa n-am.
Dayanara gasesti storcatorul respectiv la Carefour Orhideea (sper sa mai fie). Eu de acolo am luat unul exact marca de care vorbesti si e f bun.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze Raducu in portocaliu
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu