Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Annya, lasa gura targului si ocupa-te de bebe cum simti tu.

Anca sa stapaneasca Codrin sanatos leaganul. Nici eu nu ma asteptam sa imi vina azi scaunelul, credeam ca vine maine de ziua lui, dar maine il inauguram cu piure de legume.

Noapte buna fetele, mergem la baita.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Annya - astia fara copii se pricep cel mai bine, nu mai sunt ca ei.
De unde stie ea cum are manile barbati-tu??.
Mie mi se pare ca ii face chiar finut si usor masaj. Eu ii fac mult mai energic Mayei. La imbracat tot asa tine si ea capul , ba mai o imping si eu cand nu nimeresc bine piciarul pe gaura.

Atata tot ca noua ne spus sa nu o tinem in fund asa mult. Decat ridicata si cand a ajuns in fund inapoi pe spate. Tinuta asa ma mult de 5 luni

Muzica atat timp cat nu=l deranjeaza nu e tare.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

fetelor eu nu mai pot. am plans azi de nu mai stiu ce sa fac. nu scap de ganduri negre cu parintii mei. azi i-am luat de la bus ca sau intors dn concediu si eu am plans de zici ca au fost plecati un an. pur si simplu nu pot accepta ca mama la un moment dat nu va mai fi. iara m-a luat plansul. daca nu voi fi o mama la fel de buna?

depresia aia postnatala pe mine ma ajunge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

gabyhila dupa parerea mea esti o mama grozava - ti-am mai zis. Si cred ca vei fi chiar mai buna ca mama ta, chiar daca nu poti concepe asa ceva :))... ca in ziua de azi sintem cu toate mai informate si in ale sanatatii si in ale sentimentelor, iar tu excelezi
Plus ca in ziua de azi mood-ul general e o atentie f mare catre copii, mult mai mare decit aia cu care am crescut noi... Asa ca nu avea nici o grija, esti si vei fi o mama grozava!
... cu conditia sa te relaxezi si sa nu incerci sa fii perfecta... perfectiunea e plictisitoare, zau, pt orice copil! Si mai ales inhibanta - trebuei sa gresesti cu ceva, ca altfel vei avea o fata care cind va naste va fi extrem de deprmata ca nu te va putea egala! (vorbesc serios, desi am inceput-o ca pe o gluma)..,

Ia sparge tu depresia asta cu mai multa incredere in tine, cu ceva bun de papa (un aliment interzis, ceva :)), cu un pahar de vin bun :)) ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Annya, ce faceti voi cu dulceata de Raducu e perfect normal! Te pui si tu cu babele?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Vladi am mancat deja paine cu unt. nu m-am mai atins de unt de un secol!!!

o sa va spun eu odata ce mama grozava am!! dar in regula nu e sa stiti. de la 5 ani am cosmaruri ca moare mama si de cand a fost plecata zici ca e la nebuni in mintea mea. nu imi pot da gandul negru la o parte: CE MA FAC EU CAND NU MAI E MAMA?????

Mergi la inceput

ma duc la somn. am luat o jumatate de pastila de melatonina si gata. sper sa dorm fara alte vise.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Iertare Ancaaaaa, nu am vazut bine sarbatoritii din 20.Scuze!!!

Codrin Fabian de Babyangel
David Nicholas de papushicata

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Oana, tu iti ceri iertare, care esti mereu atenta la detalii de genu asta? Vezi ca vin cu bota!
Multumim oricum de urari ! pupici la Eric mic!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Oana,sper sa ai spor la papa in scaunel..

La noi legat de diversificare, este exact cum ma asteptam..Codrin nu e u mancacios, desi accepta orice ii dau... La sucul de fructe plange cand se termina, dar la legume nu!
In cat timp ar trebui sa ajung sa ii inlocuiesc o masa de lapte?Am 4-5 zile de cand ii dau piure de legume, dar, daca e flamand nu-l accepta..vrea lapte, iar daca e satul, mananca doar cateva lingurite( aprox. 30 de grame)..In ritmul asta, tot la 6 luni vom avea o masa inlocuita

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

babyangel nu stiu cite zile e "standard" sa dureze pina inlocuiesti o masa de lapte cu una solida, dar pot sa-ti zic ca la mine dura cam o saptamina. Ii dadeam prima zi doar o lingurita, a doua zi 2, a treia zi 4-5 cite voia si tot asa. Depinde si de tine cit de ferma esti. Cind maninca dej ade buna voie vreo 6 lingurite sa zicem pur si simplu nu-i mai dai nimic dupa aia. Si daca da semne de foame, tot aia ii oferi. Daca vrea, bine, daca nu, ramine flamind :)
Mai mult decit sa fie un pic suparat sau nervos nu are ce pati :)

Si chiar daca merge mai greu, nu-i nimic, nu e cazul sa te grabesti, urmeaza-i ritmul, n-a ramas nici un copil pe planeta nediversificat, chiar daca au fost mai lenti...

Mergi la inceput