Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cenia unde esti?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetelor, azi, fara intentie i-am facut cadou la Codrin: comandasem un scaunel cu vibratii Fisherprice ,si a intarziat livrarea pana azi , cand face el 4 luni

La multi ani tuturor iepurasilor care serbeaza azi alaturi de noi!!

Oana, cand iti calculezi indemnizatia, sa tii cont de concediul post natal..dupa ultima zi de concediu intra indemnizatia, iar alocatia copilului, se acorda si pe cateva zile din febr. in cazul tau. Si cum am mai spus, nu s-a micsorat decat de la 1 iulie.

Niki , am vazut pozici cu nora mea scumpa...deci, din ce in ce ,mai mult seamana cu tine..cel putin asa vad eu. Lasa ca maine pun si eu poze , ca sa ii improspatez memoria Mariei

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

anca sa.l stapaneasca codrin sanatos
de care e? i.am comandat si eu silvanei tot de la fisher price , dar sa se poata arunca si ivan in el

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

anca sa.l stapaneasca codrin sanatos
de care e? i.am comandat si eu silvanei tot de la fisher price , dar sa se poata arunca si ivan in el

POZE

Dayanara, asa e si al meu ..de la 0 la 4 ani, si se transforma in scaunel..voi pune maine si ceva poze cu el!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Fetelor sunt indignata! Am facut un filmulet cu Raducu, pe care-l puteti vedea si voi(e la semnatura) si o prietena de familie, batrana de vreo 67 de ani si care n-a avut niciodata copil pentru ca-si strica silueta, s-a gandit ea sa-mi zica ca-mi maltratez copilul!!! Ca ii deformez burta cand fac exercitii cu el cu piciorusele, ca nu-i tin capul cand il ridic in poponet, ca ii face masaj barbata-miu cu mainile lui cu piele aspra si prea mult timp, in loc sa-i fac eu...ca atunci cand il imbrac eu are sarmanul capul stramb si se chinuia sa si-l indrepte si ca abia a suportat sa se uite la asa ceva!!! Am crezut pe moment ca-mi plezneste capul de nervi...Acum m-am mai potolit si va intreb si pe voi...ca poate suntem noi nebuni si nu-mi dau seama...aveti impresia ca-mi matratez copilul? A si precizez...muzica e pusa la montaj...pentru ca altcineva s-a gandit sa-mi zica ca ea prea tare si poate ca-l deranja pe copil!!!

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

poze Raducu in portocaliu

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

fata annya pai te pui la mintea nebunilor? ar trebui sa le razi in fata sau sa.i ignori
in primul rand e foarte bine masajul, mai ales miscarile picioarelor, in al doilea rand exact asa ridica pediatra pe silvana de maini cand verifica daca isi tine bine capul, daca se sustine corect pt varsta ei etc...doamne ce nebuni ai si tu pe langa tine :)))

POZE

Mergi la inceput

Da...asa face si pediatra mea si mi-a recomdat sa-i fac zilnic ca sa intareasca muschii gatutului... Da..nebuni si...fara experiente...ca sa nu zic altfel...dar deh...ma aprind si eu la asemenea bazaconii...

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

fetelor un magazin in bucuresti unde sa gasesc un storcator de legume si fructe , puternic philips HR1858?

POZE

Mergi la inceput

Dayanara,am cumparat eu storcatorul asta acum vreo luna de la Carefour Orhideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Iertare Ancaaaaa, nu am vazut bine sarbatoritii din 20.Scuze!!!

Codrin Fabian de Babyangel
David Nicholas de papushicata

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput