Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

ALEXANDRA eu nu m-as intoarce la munca, dar trebuie ca nu are cine sa-mi tina orele, colega mea care ma inlocuia emigreaza asa ca...
La mine nu-i chiar asa bai, ca sunt doar 4 ore pe saptamana (2 curs si 2 seminar).

INA se intoarce la munca, asa-i sistemul in Belgia.
Stiu ca si in Franta sunt doar 4 luni platite pentru cresterea copilului.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA glumeam cu luatul copilului la ore, poate doar la prima si ultima ora din semestru, ca altfel el va fi atractia principala si se duce pe rapa cursul meu
Nu de alta, dar la finalul fiecarui semestru se fac evaluari din partea studentilor si cine stie ce note primesc

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

unde trebuie sa te intorci ca asa-i sistemul, te duci, asta e...
eu ma gandeam ca daca te intorci la ore nu pierzi indemnizatia, sau poti merge sa muncesti si sa primesti si indemnizatia...nu stiu cum esti tu angajata, de aceea intreb

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

DENISA, macar ti.a dat nota mare profu...daca tot te chinuiai

Mergi la inceput

CHILD, mai vroiam sa zic ca daca numai atatea ore...considera-le o iesire in oras, o relxare, asta nu e mult deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mi-a venit scaunelul
Imi place tare mult, a meritat banii.
Sa vina saotul sa mi-l remonteze, ca eu m-am chinuit si la sfarsit mi-am dat seama ca am uitat o piesa si acu nu il mai pot demonta.

Ami multumesc. Bine ar fi daca neuronul meu nu ar fi tot pe plaja in vacanta si mi-as aduce aminte cand am terminat postnatalul sa pot calcula.

Child si Eric e azi marait, nu stiu ce are.
Nu e rea intoarcerea ta la munca pentru asa putine ore totusi.

Denisa tare faza cu proful.

Merg sa spal vase si bibe ca azi am somat.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

fetelor multumesc pt mesajele voastre. Noi suntem mult mai bine, ni s-au uscat bubele si nici antibiotic nu mai luam

da eu incep munca la 1 septembrie, ma gandesc cu groaza cum il voi lasa pe Robin la cresa mai ales ca el nu sta singur decat cand doarme, in rest ori in brate ori pe scaunul de joaca dar mereu cu ochii pe noi... Nu am incotro ca risc sa imi pierd postul insa ma bate gandul sa fac cerere de jumatate de norma macar cateva luni pana in ianuarie. Trebuie sa citesc legislatia sa vad in ce conditii se acorda jumate de norma, dar cred ca se aproba cu copil asa de mic.

in rest ne ocupam de botez, alegem decoratiuni de sala, flori, tort si din astea. nici nu vreau sa ma gandesc ca joia viitoare plecam deja, asa de repede a zburat timpul Child cand mergi la Cluj? noi deja nu mai suntem contagiosi, daca te incumeti sa ne vedem...

Asa perioada faina e acuma, copilul nu mai e plangacios, ne jucam, radem, ii mai am si pe ai mei pt un moment de respiro, nu as mai pleca dar asta e viata nu le poti avea pe toate. daca as avea ocazia maine as veni inapoi (pe drumul sentimental si nu material, ca e jale ce preturi sunt, unele mai scumpe decat in Belgia) dar nu depinde numai de mine.

va pup si sa auzim numai de bine.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

tare faza denisa! :))))))
saraca de tine

oana sa stapaneasca eric sanatos scaunelul

rebiana bine ca mi.ai adus aminte sa.l sun pe tata

ina eu abia pe 5 ajung in romania si deja abia astept sa ma intorc aici...poate dau si pe la mare o tura si ma vad cu gaby

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey - super faza

Ma gandesc ce distractie am tras si noi in facultate... of, unde-s vremurile alea...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutam!
Iertare, sint in urma cu cititul, am cam 20 de pagini necitite din urma ca n-am mai avut timp sa intru...
Scriu acum scurt pt honeybaby ca am trimis coletul azi cu lucruri pt bazar, detalii sint pe PM.
incerc sa recuperez pina diseara si sa semnez de prezenta ca lumea aici :))

Mergi la inceput