Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

WAPI, nu stiu ce sa zic...Eu cand am depus actele mi-au zis clar ca pe luna aprilie nu primesc, si asa stiu ca scrie si legea.
Sa-i cheltui sanatoasa, daca ti i-au dat

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

OANA, de ce sa nu primesti decizia, eu stiu ca poti sa o ceri daca nu vine cu posta. Daca, te rog, mai pui site-ul sa vad cum arata scaunelul de l-ai comandat?

...azi va plictisesc cu postarile mele la cat am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Cu alocatia, mi-a explicat cumnata mea ca depinde de oras. Celor care nu v-au dat pt luna in care ati nascut, va da mai mult cu o luna cand face 2 ani.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

OANA, de ce sa nu primesti decizia, eu stiu ca poti sa o ceri daca nu vine cu posta. Daca, te rog, mai pui site-ul sa vad cum arata scaunelul de l-ai comandat?

...azi va plictisesc cu postarile mele la cat am scris

Nu mai trimit deciziile la noi ca nu au bani de posta. O poti solicita personal nu stiu de unde.

Intra pe mykids(punct)ro.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oanaiacovita calculeaza mai putin luna in curs si la alocatie si la indemnizatie. De ex, am primit si eu alocatia zilele astea pt apr+mai+iun si iulie se plateste luna viitoare. (ca la salariu) Iar la indemnizatie, de ex eu am avut prenatal pana pe 16 mai, pt care am primit bani de la cas, iar zilele pana la 31 mi se platesc pe indemnizatie. Calculeaza la fel pt tine. Sper ca ai inteles ce vroiam sa zic.

edit Alexandra, nici eu nu am primit alocatie pt luna in care am nascut... sper sa fie cum a zis Oana.

Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!

My age

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!
OANA eu am primit decizia acasa acum vreo luna.
Probabil depinde de la oras la oras.
Chiar m-am mirat ca a venit relativ repede decizia, cam la 2-3 saptamani dupa ce am depus actele.
Acum urmeaza sa ma uit in cont daca ziceti ca au intrat banii.

Astazi Albert e marait, nu stiu ce are ca nu pare sa-l supere burtica.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta prenumele Sf Ilie sau derivatele acestuia!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Tocmai m-au sunat de la facultate sa-mi spuna ca ar trebui sa ma intorc la munca, sa-mi tin macar orele de la master , ca nu are cine sa mi le tina.
Of, cum o sa-mi las eu puiul cateva ore?
Din fericire orele sunt pe semestrul al II-lea, deci puiul va avea 1 an.
Dar nu cred ca o sa fiu pregatita sa-l las cateva ore, chiar daca sta cu mama in care am mare incredere.
Poate il iau cu mine la facultate

INA tu te-ai obisnuit cu gandul ca te intorci la munca? Stiu ca tu te vei intoarce in septembrie.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Mai fetelor, explicati-mi care e nebunia voastra de vreti sa va intoarceti la munca de buna voie?...intreb si eu, adica sincer, mi se pare mai important copilul meu decat toata cariera, iar de muncit am vreme pana la adanci batraneti. Ma gandesc ce motive ati avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child la asta ma gandeam si eu, sa-l iei cu tine. Nu stiu cat o sa te poti concentra si tu si studentii cu el alergand pe acolo

Ziceam ca va povestesc o faza din facultate. La un examen eu scriam cu stanga si trece profesorul pe langa mine si ma intreba de ce scriu cu stanga. Ma uit la el : Ca sunt stangace (logic nu?) Mai sta el ce mai sta vine inapoi si ma intreaba daca la dreapta am ceva vreo problema. Ii zic nu , tin de emisferele cerebrale , cum sunt facute conexiunile pe acolo ( tineam mana dr un pic cam aiurea pt ca ma chinuiam sa citesc o formula care o aveam scrisa pe antebratul mainii dr).
Se termina examenul toate bune si frumoase.
Dupa cateva zile ma intalnesc cu seful de catedra, un tip foarte de gasca si imi spune ce ma compatimea profu in cancelarie : "saraca are probleme dar se chinuie sa faca o facultate"

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput