Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

OANA, vezi sa nu se dea cumva pe prima luna, care nu e intreaga, doar pe zilele lucratoare....zic si eu...habar nu am.

IN REST, pana la urma cei 85% din ce sunt....din brut, sau din suma inainte de impozitare...sau din net?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Multumesc Alexandra. Eu anul trecut pe 20 iulie am auzit prima data inimioara fetitei mele mici. Eram internata in spital pentru dureri mari de burta si mi-a zis doctorul ca daca nu ii aude inimioara imi face chiuretaj. Eu nu pierdeam sange, nu aveam ecografic nici o problema, doar ca ma durea burta si aveam 6 saptamani si 4 zile. Oricum nu as fi stat la chiuretaj dar m-am bucurat ca s-a auzit inimioara si nu a fost nevoie sa ma cert cu el. Si cica e cel mai bun din Sibiu si face fertilizati in vitro la Polisano...

Mergi la inceput

Antoemma, eu i-am auzit inimioara in ziua nuntii, pe 23 august, aveam sangerari si am ajuns noaptea la urgente, nici nu vreau sa ma gandesc cum stateam pe hol asteptand sa intru...Atunci am aflat cu siguranta ca sunt insarcinata, caci facusem deja vreo 5 teste si doar la unul parca, parca, s-a vazut si a doua liniuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Eu am primit alocatia si pentru luna aprilie, pentru cele 10 zile ramase. Pentru indemnizatie inca nu am depus dosar, mai am concediu postnatal.

Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)

Mergi la inceput

WAPI, esti sigura?, pt ca asa stiu ca zice si legea si asa mi-au spus si prietenele care au devenit mamici, ca in luna in care nasti nu se da alocatie, chiar erau revoltate, ca doar ce pana la sfarsituul lunii nu il cresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

IN REST, pana la urma cei 85% din ce sunt....din brut, sau din suma inainte de impozitare...sau din net?

He he, ce bine era sa fie din brut...

85% din media veniturilor nete pe ultimele 12 luni.

Si taxa pt pasapoarte s-a marit, e 276 lei de buc (32 taxa consulara si 244 lei taxa pt pasaport).

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

ANDIRA, o sa astept si eu decizia...eu am incercat sa ma lamuresc, dar in lege nu scrie nicaieri ca e din net, si prietenele mele de au nascut n-au stiut nici una sa imi spuna din ce se calculeaza...auzisem variante din net, inainte de impozitare (ma intelegi?), deci din netul ce il luam in mana, ca sa stiu cam ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Alocatia nici mie nu mi-a fost acordata pentru luna in care am nascut, si am nascut in data de 6, deci era aproape o luna intreaga. Am sunat la asistenta sociala si au zis ca intr-adevar nu se acorda pentru luna in care ai nascut.

Mamica de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

foarte sigura, am primit luna aceasta pentru aprilie, mai si iunie patru sute si ceva de roni + 42 roni alocatia lui Stefy

Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua onomastica!!!

Ema Valentina de Pif_pif
Ingrid Evelina de Cristina30
Rares Ionut de ninocikap
Mihai Theodor de wapi

Multumesc de lamuriri cu indemnizatia si alocatia. Undeva nu se leaga, dar cum nu mai primim decizie, m-oi lamuri eu candva.

Am vazut poze cu Maya galbioara, cu ursuletul Silvana si inotatoarea Maria. Niste fumuseti.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput