Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Roxana
Denisa,hai daca vrei.Am un dormitor disponibil

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nu denisa, silvana e mai slabuta ca maya cred ca de aia reuseste sa se apuce de picioare, sau nu e asa de bulanoasa ca tot pe acolo sunt de marime
ei na?¿ si tu esti stangace?

denisa eu n.am nimic cu nici.un caine, ti.am zis ii evit si atat, dar sincer cazurile de aici au fost exact ca in video, doua dintre ele, erau cainii familiei care se jucau cu copiii, crescuti impreuna, copiii ii mototleau etc...si alte 2 cazuri cu caini din afara familiei, 2 rottweiler au scapat si au atacat un tata cu 2 fete, pe cea mica de 2 ani a smuls.o efectiv din dinti , dar in timpul asta pe cea de 5-7 ani a atacat.o al doilea si are 50 de copci in cap, a oprit o alta familie sa ajute cand a vazut scena si cainii efectiv s.au repezit sa atace prin geamul masinii
si cel mai straniu a fost cand un caine foarte bland, nu era rasa din asta , a atacat un copil apoi s.a asezat jos langa tatal copilului sa.si astepte pedeapsa, ala fiind veterinar norocul cainelui nu i.a facut nimic... a dus copilul la medic si gata
oricum cainii nu au nici.o vina, tot oamenii sunt vinovati de incrucisarile astea care au dus la asemenea rase

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Nu zic nu , dar eu nu am auzit de caini care sa se trasforme asa dintr-o data. Majoritatea saracii stau se le fie bagate pe nas bile si alte minuni de catre copii

Poate in cazul ala catelul nu avea un loc al lui unde sa se retraga si sa nu fie derajat de copii . Si uun catel are nevoie de pauza, nu e jucarie. Eu nu as lasa-o pe Maya s-o chinuie pe honey non stop oricat de mult ar vrea ea. Pana la urma si mamale isi mai pierd rabdarea si tipa la copii sau le dau o palma la fund, nu poti sa-i ceri unui caine sa fie tot timpul bine dispus si ma dispozitia copilului.

Plec afara, dar cand vin sa va povestesc o faza tare din facultate apropo de stangaci.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, am si eu doua fetite, dintre care una de 5,7 ani si una de 4 luni. As vrea sa va intreb de unde ati cumpatar colaceii pe care ii puneti la gatut bebelusilor, la baita? Probabil ca ati scris pe undeva dar nu am timp sa caut mult in urma. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ANTOEMMA, sper sa ni te alaturi, daca spui ca ai o fetita de 4 luni.
Am inteles ca de la Miremia de la Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 si ca a dat acum comanda si asteapta sa ii vina. Sper sa scrie fetele care au luat, ca eu asa imi amintesc din ce am citit. Parca daca ii trimit ei mesaj pe PM iti va trimite.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Salutare!

Fetelor help, cum mama naibii calculeaza astia indemnizatia. Ca nu iese nicicum. La mine e prima luna cand primesc. Am nascut in 21 febr, actele le-am depus pe 3 mai. Indemnizatia se da doar de cand se depun actele? Sau cum? Si alocatia? Primesc si pe februarie?

Scuze ca nu am timp de palavrageala, am fost afara si acu am vazut ca mi-au intrat banii si nu inteleg. Fug ca mi-e o foame de lup. Revin mai tarziu,

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa de acord , nici eu nu l.as lasa pe ivan sa chinuie un caine sau alt animal....cred ca asta chiar m.ar aduce pe culmea nervilor
eu tot stapanii ii consider vinovati ca lasa copii cu rase agresive sau cum spui tu sa calareasca bietele animale toata ziua
sunt suflete nu jucarii...
eu acum nu am spatiu si nici timp de aia nu iau caine, timp si rabdare sa.i explic lui ivan ca nu e o jucarie ca nu poate face ce vrea el cu el si totusi ivan iubeste mult catelusii si aia de se reped la el pe strada , ivan tot ii place , crede ca fac asa sa se joace cu el :)) si eu il las nu ma agit ca pune mana pe caini etc
dar cand vad pitbuli etc , il retrag si destul de brusc mai ales daca stapanul e genul ala de pusti smecher cu caine antrenat pt batai etc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

OANA, eu stiu ca indemnizatia se da de cand termini cele 42 de zile de concediu, si se da pe cate zile au mai ramas din luna. Daca nu ai avut concediu se da de cand ai nascut

Mergi la inceput

OANA, si alocatia nu se da in luna in care nasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Alexandra mersi, nu prea iese, dar sa zicem ca ne apropiem.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput