Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA, va las
Despre PASAPOARTE...cel electronic valabil 3 ani e 266 lei, iar cel temporar valabil un an este 212 lei (80 de lei e doar hartia ca atare, dar mai sunt si alte taxe). Citisem la un moment dat ca pt a face un pasaport temporar (pt ca se da mai repede) trebuie depuse actele si pt pasaport electronic, dar acum nu stiu daca mai e valabil.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata,
haideti la cafeluta fetele!

Eu ieri nu am reusit sa intru, si nici in weekend..cu alte cuvinte, am ratat capitolu 29
Si spun si eu acum, cu intarziereLA MULTI ANI DELIA SI NINO!! SA AVETI PARTE DE MULTE BUCURII ALATURI DE IEPURASII DRAGALASI!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata!

spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI DELIEI SI NICOLETEI!!! SA FITI FERICITE SI SANATOASE PANA LA 100 DE ANI!!!

multumim pentru urarile de 6 luni, nu imi vine sa cred ca a trecut de "pragul" asta ... aveam de gand ieri sa ii fac "un pictorial" ca sa marcam cele 6 luni, dar am fost tare ocupata, am avut cateva drumuri de facut ca a plecat soacra mea ... poate azi ne pozam

oana imi era dor de un filmulet cu eric, hai ca m-a facut sa rad asa de dimineata

denisa ce bulane am vazut la maya sa nu mai zici ca e fotomodela, ca e grasuna, are bulane, brand, falcute si ... botic frumos!!! pup soferita

roxana ivan e stangaci? am vazut ca mananca cu stanga, mie imi plac tare mult stangacii silvana e din ce in ce mai scumpa , ce mai ai doi copii reusiti

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

FETELOR, si mie mi-a intrat indemnizatia in data de 14 la noi asa e..in fiecare luna in data de 14... Evidentnemicsorata, pt ca e pe mai si iunie. Dar, de la 1 iulie se micsoreaza

Delia13 eu de ex. am tetinele de la 3 la 6 luni, si Codrin mananca f. incet (20-25 minute 15 ml) M-am gandit ca nu ii vine suficient lapte. Si am taiat-o putin cu forfecuta..reultatul? Poate mananca cu 2 minute mai repede Deci, cum zicea si Child, daca o sa-l vezi ca se enerveaza in timp ce suge..e clar...nu ii vine suficient lapte..daca nu..e ok!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Bestial caine:)

Bebe partea 1

Bebe partea 2

Deja sunt mare:

Imi plac toate la nebunie!!!

Noi am plecat sa ii luam pe ai mei de la autocar!!!

va pup, Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

roxana ivan e stangaci? am vazut ca mananca cu stanga, mie imi plac tare mult stangacii silvana e din ce in ce mai scumpa , ce mai ai doi copii reusiti

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

da, ivan e stangaci, cum ti.ai dat tu seama :)))
merci

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

gaby dragut video, totusi nu mi.as lasa copilul cu o asemenea rasa de caine nici macar 1 minut
aici in ultima luna, 3 sau 4 copii omorati de asemenea rase , cainii familiei crescuti in casa
www.elpais.com/articulo/Galicia/juez/exculpa/padre/nino/muerto/pitbull/elpepuespgal/20100714elpgal_5/Tes" target="_blank">cel mai recent
aici e voie cu asemenea rase pe strada cu permis special, cu lesa care sa nu depaseasca 1 sau 2 metri, cu botnita etc
la inceput au acuzat tatal copilului de mai sus, omorat de caine, de crima, pana la urma l.au lasat....are el destul cu ce i s.a intamplat

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
Spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI DELIA SI NINO .
LA MULTE LUNITE SI IEPURASILOR CE S-AU SERBAT ZILELE ASTEA
Facem cinste azi ca imi sarbatoresc sotul.
Eu ma chinui sa declar fata la primarie aici..o groaza de acte.deocamdata are linie in dreptul tatalui.Trebuie sa ajungem pe la notar sa dam o declaratieAm stabilit si noi botezul,pe 18 septembrie (de ziua mea),o sa am cea mai frumoasa zi de nastere.
Am vazut poze frumoase cu Ianis mancaciosul,Maya soferita si Silvana
Am adaugat si noi vreo 2 poze din week-end.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

niki ce tare, ce frumos maria in apa marii! si e perfecta nici grasa nici slaba, o frumusete

azi m.am trezit cu noaptea in cap ca a fost ivan sa.i ia sange pt analize si stateam cu frica....n.a plans deloc nimic nu a zis, o asistenta ii desena pe o mana si alta ia luat sange, a venit plin de desene si stampile

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!
Roxi - frumos ursuletul. Iti zic eu , e mai lunga in craci, Maya nu se prinde de talpi desi incearca
Super ca nu a plans Ivan. eu trebuie sa ma mut acolo, si asa trebuie s-o las pe Maya cu tine cand ma duc sa nasc. Am 3 ani sa rezolv problema.

Andra- e fotomodela bulanoasa. Atarna usor , nici 6 kg nu are.
Si eu sunt stangace , acum trebuie sa ma placi si pe mine

Gaby - super fimuletele.

Niki - wow ce apa curata. Vreau si eu la voi

In momentul in care iti cumperi un caine trebuie sa sti parintii , sunt agresivi nu sunt. Indiferent ca e mic sau mare. Cei mai multi copii sunt muscati de rase mici si medii. In mare parte si pt ca un catel mic simte altfel pericolul, isi da seamna ca nu poate sa se apere.

eu stiu 2 pit bull , unul intr-o familie cu 2 copii si e jucaria lor, saracul cate patimeste si nu zice nimic. Unul aici in cartier care se joaca cu Honey de cand era mica.
Mai e unul aici pe strada, al unui taran care umbla in maieu sa-si arate brandul si asculta manele in masina in fata blocului. Ala e alceva , trage de lesa , latra la alti caini. Eu sunt convinsa ca asta a fost criteriul dupa care l-a ales .
Eu mi-au lua unul dar nu vreau sa fie obligat sa poarte botnita si sa se urce lumea pe gand cand il vede. Asa ca probabil voi ramane la un golden , asta daca o sa pot sa renunt la shih tzu pt ca si ei sunt adevarati budisti.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput