Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child OANA super tare Ericutu diversificat Cu ce s-a pictat? child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Cu morcov!!!
Am trimis link cu filmuletul cu Eric diversificat pe mailul comun!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dianami ATENTIE, FETELOR! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154424 Nu este prima oara cand se discuta despre asta pe forum, insa ar fi bine sa luati aminte si sa puneti albumele de poze pe privat. Detalii cititi la subiectul de mai sus, veti vedea ca sunt si romani dezaxati (ca sa nu existe comentarii ca noua nu ni se poate intampla ). Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
Acest aspect ma ingrijora si pe mine... Fara suparare Oana, zilele trecute cand am vazut poze cu Eric la baita, m-am gandit ca-i un pic cam periculos sa le postezi si am vrut sa te atentionez, dar, am zis sa nu ma bag, nu cumva sa te superi... Mi-am amintit ca fetele de la pufuleti au dezbatut aceasta problema zilele trecute si aproape toate si-au scos pozele, din motive lesne de inteles. Internetul e cu doua taiusuri. Mai bine alegem noi cine sa vada pozele noastre...
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
Rebiana27 spune:
Ami, si eu m-am gandit la pozicile cu Ericutu', la filmuletul cu Geo al Ellei dezbracat, la filmuletele postate pe youtube (care pot fi descarcate cu un program si utilizate dupa bunul plac al fiecaruia/fiecareia) si la alte poze cu bebelusii nostri dragi, in speta cele cu ei goi dar m-am gandit ca ar supara comentariul meu... e normal sa ne mandrim cu ei, doar sunt sufletele noastre si inteleg entuziasmul mamicilor aflate la primul copil in special, insa numai ideea ca cineva se uita la pozele cu copiii mei si mintea-i pleaca aiurea ma imbolnaveste.
Amintiti-va ca am mai discutat impreuna pe marginea subiectului daca sa postam sau nu filmuletul cu noi gravidute pe net sau nu... daca sa fie public sau privat...
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Oana, sa-i fie de bine lui Eric! Cate lingurite ai dat? I-a placut?... pic cu pic se face mare!
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
babyangel spune:
Oana,dulce tare Eric..imi vine sa-l pisc de bulanele!
Denisa Maya de asemenea e o bulanoasa dulce...De curiozitate, ai vazut pe aici copilasi rozosini in obrajori?? Ca mie toti mi se par paliduci...
Dianami, eu tot nu am inteles ce pot face dezaxatii aia cu niste poze. Please lamureste-ma cum pot deveni victima...victima a ce?
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Codrin luna a 4-a
oanaiacovita spune:
Fetele, eu recunosc ca imi e drag sa imi arat puiul, iar daca sunt perversi pe lumea asta, ii poti intalni si pe strada, asa ca nu vad ce rau pot face ca se uita la poze. Da, mi-am sters pozele, dar pentru ca se face acum multa valva. Eu nu bag in seama mintile nebune ale altora.
In fine, nu dezbat subiectul asta.
Rebiana nu cred ca putem vorbi de lingurite. Poate una per ansamblu. Mai incercam si maine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Rebiana27 spune:
Anca, uite ce poate comenta un individ la o poza http://picasaweb.google.com/wayne2058/2010SummerTime#5483868099739296242 :( (gandeste-te ca-s multi care doar privesc si nu comenteaza) sau alt exemplu http://picasaweb.google.ro/moldovan.marcel/Mai2009May09StKonstantinIElena1322#5347882734945274322 :((
Nu dezbat subiectul pentru ca eu am ales sa nu postez poze publice cu copiii mei si-n niciun caz cu ei dezbracati insa link-ul dat de Diana e un semnal de alarma. Sunt atatea programe de modificat pozele, atatea modalitati de a descarca/salva o poza sau un film incat nu mi-as dori sa ajung victima unei minti bolnave.
Dianami spune:
Fetelor, sper sa nu fiu inteleasa gresit. Eu am decis de cativa ani sa nu pun poze cu copiii pe net. Nu am niciun album cu ei. F. rar v-am aratat voua sau fetelor de la pepenasi, in albumele private, apoi le-am sters.
Da, sansele ca vreun dezaxat sa-mi urmareasca mie copilul sunt f. mici, insa nu pot suporta gandul ca isi imagineaza sau face alte chestii avand poza unui copil in fata. Si ca face schimb de poze cu "prietenii" .
Eu consider ca nu sunt exagerata. Copiii mei stau imbracati si la plaja, mor cand vad copilasi in fundul gol. Mai bine putin precauta decat sa-mi para rau candva.
E alegerea voastra daca aveti poze publice si cu cine le impartiti. Dar fiti f. atente si in niciun caz nu mai puneti poze cu ei la baita. Verificati mereu cine va urmareste pozele!
V-am pupat, o sa revin cu noutati despre bebe.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
Dianami spune:
Oana, sa va fie de bine diversificarea. Noi incepem maine .
Roxana, cand vii in tara sa dai un semn de viata. Cred ca vom fi vecine.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
child spune:
Legat de pozele de pe net, am vazut acum ceva timp o stire despre o mama care a descoperit ca unul dintre copiii ei era dat spre adoptie.
Cineva a luat poza copilului de pe net si il oferta spre adoptie, pana a venit cineva, la usa mamei, sa pretinda copilul.
Nu-mi amintesc detalii prea multe, dar asta mi-a dat de gandit legat de postarea pozelor, chiar in albume private.
Incredibil in ce lume traim!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)