Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.104
Raspunsuri - Pagina 7
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Apropo de indemnizatie. Poate ati mai vorbit. Se mai taie 15% din ea sau nu? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
dap se taie din 1 iulie(ptr ca legea e publicata in monitorul oficial in 30 iunie) conform art.12 din Legea nr.118/2010
"Cuantumul indemnizatiilor acordate in temeiul art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cele care se afla in plata la data intrarii in vigoare a prezentei legi se diminueaza cu 15%. Daca din calcul rezulta un cuantum mai mic de 600 lei, se acorda 600 lei. "
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
lucia2000 spune:
Si nu poate fi dat in judecata statul roman pentru ca aplica retroactiv o lege?
In sensul ca noua ni s-a calculat si aprobat o suma, iar ei acum o modifica.
Fetele cu studii in domeniu poate ma lamuresc.
ioana_fota spune:
Fetelor vreu sa va spun ca la noi exista o alee a vedetelor ,tu Cris M cred ca ai observat-o, si la piatra Madalinei Manole e plin de coronite de flori naturale, lumanari si buchete imense de flori.D-zeu sa o ierte!
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
cris_mario spune:
ioana,da am vazut-o ...si am vazut si ak la stiri
eu akm am terminat smotruiala,curatenie toata casa, +spalat 3 amsini +calcat 4 lenjerii so 3 tone de haine ...sunt rupta,nu mai am chef de musafiri
ne citim maine,va pup pe toate
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
Ruxita spune:
alec3a, si eu am incercat sa sun fara succes, am sunat la numarul de pe Internet ala la care raspunde un nene si-ti zice ca pentru alocatii sa tastati x, pentru indemnizatii y, pentru debite z... si dupa ce se da tonul, la un moment dispare si acel ton si nu se mai intampla nimic! si eu as vrea sa stiu cat e indemnizatia, cat e alocatia (ca-mi vin gramada) si deocamdata sunt multumita ca-mi vin!
noi raportam un pranz esec-succes total... deci mi-a confirmat ca domnu nu serveste deloc (m-am chinuit cateva minute bune) lingurita, si am incercat cu cateva.... in schimb e bun degetul meu si asa a mancat tot! fetele care mai aveti probleme, incercati hranirea cu degetul, nu stiu de ce il gaseste atat de bun... fara nicio legatura cu gustul alimentelor.
avocado... inca o data despre el avocado. Azi l-am serit in mar fiert, 4-5 cm de banana si 1/16 de avocado, n-a iesit o minune, dar servit de pe deget, a fost oke. Mai alaltaieri l-am amestecat cu o piersica fiarta.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Si nu poate fi dat in judecata statul roman pentru ca aplica retroactiv o lege? In sensul ca noua ni s-a calculat si aprobat o suma, iar ei acum o modifica. Fetele cu studii in domeniu poate ma lamuresc. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ba da. E un subiect deschis si pe dc dar nu-l gasesc acum. A intrat cineva si ni l-a aratat...
oani_2002 spune:
Buna seara sau seara buna
Noi cu treburi multe, dar cum mai trebuie sa doarma un pic goanga si din intamplare a adormit la mine in braate, am intrat sa ma laud. Nimic nu i-a placut mai mult pitixului dintre toate fructele si legumele testate decat nectarina de azi. Ma pregateam sa-i dau o lingurita, ca, na era prima data si i-am pus-o pe limbuta sa o linga1 Cand i-am luat-o s-a declansat un scndal groaznic, cu tipete, ceea ce m-a facut sa incalc o regula de diversificare si sa-i dau nectarina toata. Sper ca n-am facut o prostie! V-am pus un filmulet cu el mancand celebra nectarina, dar deja aproape satul!
Merg la treaba
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
al3csa spune:
Aaaa de aia e asa de liniste ca e ziua intalnielii . As fi vrut si eu dar sunt sg acasa si nu am cum sa ajung pana acolo . Eu cel mai usor as ajunge in Carol .. Iar pe aici nici vb de Carol
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
cristies spune:
citat din mesajul lui al3csa Aaaa de aia e asa de liniste ca e ziua intalnielii . As fi vrut si eu dar sunt sg acasa si nu am cum sa ajung pana acolo . Eu cel mai usor as ajunge in Carol .. Iar pe aici nici vb de Carol de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Ruxita zicea de Carol