Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.104

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mariucasara, treci si pe la Guerlain...

_
Povestea unei .
Cresc

Am un Samsara de vreo 3 ani, dar e destul de puternic si mai mult de 1 puf la ocazii speciale nu pot sa folosesc. Ramane totusi unul din parfumurile mele de suflet, alaturi de XS-Paco Rabanne, si Boss Woman....Cand mai am drum prin Bucu trec la adulmecat si altele de la Guerlain.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Haircut, uite ce stie sa faca scaunul meu www.articolecopii.ro/La-masa,-copii-!/Scaune-de-luat-masa/Baby-Care/Scaune-de-luat-masa-Cf" target="_blank"> aici . Nu stiu sa-ti zic prin comparatie cu polly ca nu l-am vazut, eu am vazut doar niste scaune fixe (prin restaurante) si scaune de care nu i-as lua cu tot felul de briz-brizuri. Are patru roti dar nu stiu la ce folosesc in vasta mea bucatarie... Chiar nu stiu ce sa zic. Mie mi se pare ca sta bine. Poate n-o fi asa de durabil cum sunt alea de la chicco, sau cine stie ce n-o avea... Oricum nu din cauza scaunului nu-i plac piureurile.

Mergi la inceput

Si in dragon e 250 de lei scaunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Fetelor,

Ati incercat careva sa introduceti avocado la diversificare? Eu m-am dus ieri la Mega Image pe langa birou cu gand maret sa intoduc un aliment ideal pentru bebelusi in aceasta perioada (asa zice net-ul). Cum nu incercasem niciodata, am zis sa testez inainte sa-i dau lui Tudor. Am paralizat instant. Rar mi-a fost dat sa ceva asa de rau la gust. Are gust de sapun, toata seara mi-a fost rau.
M-am uitat pe net, poate s-o gati cumva, dar cica se nu necesita gatire.
Daca a vomitat el Bicu al meu caisa, asta n-are cum sa manance (nu ne dam in vant dupa fructe). Asa ca ne intoarcem la piersici si mere pana om gasi alt exotic mai gustos.
In schimb supa de legume, yammiiiiiiii. Astazi am ras castronul si buni nu mi-a mai dat ca vezi doamne ni se face rau.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Haircut eu inca nu am luat scaun de masa dar imi permit sa transmit mai departe ce stiu de la Andrelina ea are acelasi scaun baby Care ca al lui Cristies si a mers in vizite multe la Decenuela care are chicco polly second de pe Okazii si ea zice ca e mai tare Chicco si ca i-ar fi placut si ei sa cumpere d-ala. Eu m-as hazarda sa-ti spun ca da, merita diferenta. Prima diferenta la scaune e ca Chicco are masa mult mai mare ceea ce in viitor zic eu ca e utila...acum faci cum crezi si cum iti permiti Succes!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor,

Ati incercat careva sa introduceti avocado la diversificare? Eu m-am dus ieri la Mega Image pe langa birou cu gand maret sa intoduc un aliment ideal pentru bebelusi in aceasta perioada (asa zice net-ul). Cum nu incercasem niciodata, am zis sa testez inainte sa-i dau lui Tudor. Am paralizat instant. Rar mi-a fost dat sa ceva asa de rau la gust. Are gust de sapun, toata seara mi-a fost rau.
Daca a vomitat el Bicu al meu caisa, asta n-are cum sa manance (nu ne dam in vant dupa fructe). Asa ca ne intoarcem la piersici si mere pana om gasi alt exotic mai gustos.
In schimb supa de legume, yammiiiiiiii. Astazi am ras castronul si buni nu mi-a mai dat ca vezi doamne ni se face rau.

Eu i-am dat avocado amestecat cu piersica si a mancat foarte bine. Avocado era copt, la fel si piersica...
Dar supele la noi neeeeeeeee...

Trebuie sa fie galbui miezul cand il mananci ca altfel nu e bun. Si tre sa-l mananci cu ceva (branza) sau sa-l amesteci in salata de rosii cu castraveti si e bun. Asa gol... nici eu n-as manca desi imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor,

Eu i-am dat avocado amestecat cu piersica si a mancat foarte bine. Avocado era copt, la fel si piersica...
Dar supele la noi neeeeeeeee...

Trebuie sa fie galbui miezul cand il mananci ca altfel nu e bun. Si tre sa-l mananci cu ceva (branza) sau sa-l amesteci in salata de rosii cu castraveti si e bun. Asa gol... nici eu n-as manca desi imi place.

_
Povestea unei .
Cresc

merci de sfat. Am sa incerc cu piersica. Era galbui (adica asa un galben pai), banuiesc deci ca era copt. mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua!
Multumesc pentru raspuns Ruxita

Si mai am si eu o intrebare la voi ... de unde ati aflat cat este indemnizatia? Ca mie nu mi-a spus nimeni . Si unde sa sunt ca sa aflu cand imi baga alogatia(Miremia) parca tu ai sunat nu?

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Apropo de indemnizatie.
Poate ati mai vorbit.
Se mai taie 15% din ea sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Apropo de indemnizatie.
Poate ati mai vorbit.
Se mai taie 15% din ea sau nu?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Eu am inteles ca da

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput