Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.104
Raspunsuri - Pagina 5
cris.dogarel spune:
ZIUA BUNA!
sunt pe aici, in fibrilatzii pe net, caut cazare germania si pe drum....
AYANNA, eu am facut morcov si dovlecel la abur, intregi, apoi blenduite cu putin ulei de masline. a avut oarecare succes...
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
ioana_fota spune:
Buna ziua fetele ne mai tineti minte?Eu dum am avut mari probleme cu stomacu am stat numai stiti voi pe unde a fost groaznic abia mi-a trecut.Ne-am luptat si ne luptam cu canicula asta stam cat de mult putem pe afara.
Tuturor sarbatoritilor pe zilele trecute si pe azi
Felicitari mamicilor care au inceput diversificarea .
Vazut poze de pufuleti nu mai nominalizez toti sunt o sa incerc sa pun si eu azi.
Noi azi am fost la vaccinul de 2 luni,a plans cand a bagat acu in piciorus apoi am luat-o in brate si gata.Ne-a spus ac suntem o lungana de 64 cm,si le-am spus ca de la innot si au facut niste ochii,cum asa si le-am zis de colacel ne-am dat mari ca f multi habar nu au ,cand vad pozele raman uluiti.Avem cu ce ne lauda .Am si eu o intrebare cand sa-i pun supozitoru diseara sau pot si mai devreme?asa preventiv.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mamidepuiuti spune:
lucia sa va fie de bine ieseala la buni! noi mergem maine iar,dar stam doar vreo 3-4 zile...
micki multu de tratatie
asa-s de multumita de cum papa alex! nu va puteti imagina...nu-i dau portii mari,ca mi-e frica sa-i dau cat ar putea el manca...tzitzi de voie,la liber,dar mancarica o luam treptat...is cu capu',stiu...dar si alexutzzza venise de la dr ei tot cu "fara portii mari,ca ele duc la cresterea stomacelului"...obiceiurile culinare si nu numai se deprind in copilarie...eu am invatat lectia asta pe mine...ca mi-o fost drag sa mananc de mica ... si ai mei se dadeau peste cap sa nu-mi lipseasca nimic...asa ca eram "bine facuta"[ca acum ]...la 18 ani am vrut sa slabesc si am facut-o...bine dezavantajul meu era ca am fatza rotunda si asta s-a pastrat si la 47 de kg... pt ca m-am luptat atata cu "imi place mancarea buna,imi place sa mananc" ,vreau sa fiu altfel[daca pot] cu baietii mei...
gluma-i gluma,shaga-i shaga...dar cand am zis ca radu nu mai are voie sa pape dupa ora 19 sau doar o portie de mancare,fara supliment,stiam eu de ce ... ca io-s lupu' moralist... si asteptam sa-l culc sa pot manca ......nu era sa fiu nesimtita si sa pap langa el cand lui ii interziceam...exemplu de parinte! da' acum s-a obisnuit asa micul dejun e mic dejun,avem si gustare,apoi pranzul,mai o gustarica mica si apoi cina...vreau sa creasca sanatos,ca era tare grasut la un mom dat
poate imi iese pana urma!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua fetele ne mai tineti minte?Eu dum am avut mari probleme cu stomacu am stat numai stiti voi pe unde a fost groaznic abia mi-a trecut.Ne-am luptat si ne luptam cu canicula asta stam cat de mult putem pe afara. Tuturor sarbatoritilor pe zilele trecute si pe azi Felicitari mamicilor care au inceput diversificarea . Vazut poze de pufuleti nu mai nominalizez toti sunt o sa incerc sa pun si eu azi. Noi azi am fost la vaccinul de 2 luni,a plans cand a bagat acu in piciorus apoi am luat-o in brate si gata.Ne-a spus ac suntem o lungana de 64 cm,si le-am spus ca de la innot si au facut niste ochii,cum asa si le-am zis de colacel ne-am dat mari ca f multi habar nu au ,cand vad pozele raman uluiti.Avem cu ce ne lauda .Am si eu o intrebare cand sa-i pun supozitoru diseara sau pot si mai devreme?asa preventiv. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Noi l-am pus cand am ajuns acasa de la vaccin si pe urmatorul nu mai devreme de 8 ore de la primul.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
blue_flower spune:
Salut fetelor,
Eu am stat azi acasa, pe motiv ca mi-am dus dimineata masina in service pt revizia anuala si nu avea rost sa ma plimb prin oras sa ma duc la servici...am venit acasa si lucrez de acasa.
I-am dat piticului azi piersica, dupa ce sapt trecuta a fost cu mar. Probabil vom merge nitel mai repede acum, ca a trecut prima saptamana de acomodare.
Am vorbit cu o prietena care a zis ca daca a vazut ca nu i-a vomat in primele zile nu prea a tinut alea 3-4 zile de la introducerea unui nou aliment si ca n-a avut probleme niciodata cu fetita. Acum...stiu ca tine de fiecare copil cum mananca si ce alergii are si la ce vomita ....
Eu azi am zi de fructe si e nitel mai greu....ca deja mi-e foame ca i-am dat sa suga la pranz...ca na, m-a vazut si nu a mai vrut sa adoarma cu soacra si acum mi-e o foame de nu mai pot....incerc sa rezist, poate imi fac o salata de legume mai incolo....
Vad ca vorbiti de cheltuieli....de cand ne-am mutat la casa nu am reusit sa mai facem economii....se duc banii nici nu stiu cand si evident nu stim pe ce. Drumurile noastre nu sunt numai la supermarket ci si la Hornbach si alte Praktiker-uri si cat lasam acolo....of of...Asta e. Casa cere bani multi, gradina la fel, plantele costa foarte mult, gazonul, masina de tuns iarba, buxus, trandafiri cataratori, pergola si alte prostii....daca eram la apartament plecam in doua concedii pe an de banii astia.
Noi incercam sa nu mai cumparam lucruri scumpe din supermarket, adica sunt tentata sa iau ulei de masline f scump, din ala cu lamaie, cu piper cu prostii...iau ulei de masline normal, tot aia e. Aromele le pun eu in salate.
Si pentru ca am fost gravida si inca nu am revenit la kg dinainte de sarcina, mi-am cumparat f putine haine, aici chiar am fost zgarcita, si mi-am promis ca nu imi iau haine decat cand voi slabi la loc. De aia tin dieta acum.
Vorbea cineva de masina de paine. O recomand cu toata caldura, noi avem de mai bine de un an, nu pot sa zic ca mancam paine exclusiv de la masina, dar cam 80%. E f buna, e f sanatoasa, creste frumos, pun seminte de care imi plac mie, face coaja frumos, o dau uneori cu ou sa iasa rumenita, se face in 3 ore si ceva, nu ca alea din comert in 35 minute (doamna care ma ajuta la curatenie lucreaza la fabrica de paine si mi-a zis ca painea feliata este gata de impachetat, de la stadiul de ingrediente pana la pachet, in 35 minute).
Si da, ca mi-ati adus aminte, trebuie sa imi iau si eu niste parfumuri. Obisnuiam, pt ca plecam mult in delegatii, sa imi iau numai din duty-fre-uri, mi se parea mie ca e mai ieftin...acu de cand nu am mai plecat, s-a terminat si stocul din dotare.
Plec la bebe.
Pup toate fetele si bebeii in dotare.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
ioana_fota spune:
Azi ne vine si noua scaunelul de masa ca al ayannei mi sa parut ok ca pret si dotari si ayanna mi-a impartasit multumirile ei .De cheltuieli nu vreau sa vb prea mult,eu am noroc cu sotul care a gasit de munca si acum suntem bine ca pana in aprilie cand a plecat era vai de noi,ne descurcam doar cu somajul meu,acum principala noastra cheltuiala e Alexandra,jucarii,pampersi si ce mai trebuie + chletuielile casei si 2 rate,noi 2 nu ne-am mai luat de anul trecut mai nimic.Am avut niste datorii f mari de care am reusit sa scapam slava domnului si de luna asta am inceput sa pun cate ecva deoparte asta e traim in romania si treb sa ne descurcam.sapt asta si eu am avut o stare mai ciudata asa dar cand o vad pe Uca cat de vesela este si cum rade si deja imi pune mana pe fatuca ma topeste.Duminca ma dat gata ce mai,mie imi era f rau si ea mititica avea chef de joaca,am luat-o in pat langa mine si i-am zis ca mami e bolnava nu se poate juca cu ea,mi-a zambit de ma topit, ma luat de degetele si a stat cumintica langa mine pana a adormit Ce imi pot dori mai mult de la ea?Multumesc cerului ca am un copil sanatos si cuminte .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
haircut spune:
Salutari calde(daca mai vreti caldura de undeva)
Sunt "nerecuperata" dar dau buzna cu o intrebare. Cristies, esti pe aproape? Stiu ca tu ai luat scaunul de masa din Europa. Cum e? Esti multumita? Am gasit un chicco polly cu 3,5 mil, parca tu ai dat 2,5, nu? Merita diferenta? Al tau e reglabil?(spatar, suport picioare)sta bine garga in el?Ca asa din poze pare foarte ok si nu stiu daca se merita diferenta de pret.
Multumesc mult!!!
de Maia Ilinca (29.01.10)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna ziua fetele ne mai tineti minte?Eu dum am avut mari probleme cu stomacu am stat numai stiti voi pe unde a fost groaznic abia mi-a trecut.Ne-am luptat si ne luptam cu canicula asta stam cat de mult putem pe afara. Tuturor sarbatoritilor pe zilele trecute si pe azi Felicitari mamicilor care au inceput diversificarea . Vazut poze de pufuleti nu mai nominalizez toti sunt o sa incerc sa pun si eu azi. Noi azi am fost la vaccinul de 2 luni,a plans cand a bagat acu in piciorus apoi am luat-o in brate si gata.Ne-a spus ac suntem o lungana de 64 cm,si le-am spus ca de la innot si au facut niste ochii,cum asa si le-am zis de colacel ne-am dat mari ca f multi habar nu au ,cand vad pozele raman uluiti.Avem cu ce ne lauda .Am si eu o intrebare cand sa-i pun supozitoru diseara sau pot si mai devreme?asa preventiv. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
pupici si alexandrei! diseara as zice eu sa-l dai [eu dau panadol sirop dupa vaccin]
asa creste Alex
lucia2000 spune:
Ruxita masina de facut paine e o super chestie.
Eu o am e vreo 2 ani si oi folosesc destul de des.
Astfel familia consuma paine fara coloranti, amelioratori, conservanti.
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ZIUA BUNA! sunt pe aici, in fibrilatzii pe net, caut cazare germania si pe drum.... AYANNA, eu am facut morcov si dovlecel la abur, intregi, apoi blenduite cu putin ulei de masline. a avut oarecare succes... Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
succes,cuscra!
asa creste Alex