Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neata!

oani, cum se simte Andre? Sper ca e mai bine, sanatate multa! Multumesc mult pt aprecieri! Ce bine ca n-aveti fond alergic in familie! Felicitari pentru stelute, la mai multe!

haircut, sa va fie de bine petrecerea! Spor la diversificare!

MP, felicitari pentru mezinul papacios! Multumim de .

cristies , l-am admirat pe gargaritul cu freza imbunatatita cu supa. Cerceii ii gasesti pe contul comun.

cris.d, felicitari pentru cresterea Emei! 600 gr, uau! Imi pare rau ca va chinuiti cu scoica, sper ca Ema sa se consoleze cu ideea cat mai repede.

dastefa , ce mai faceti? Cum merge diversificarea?

cris_m Da, am pus poze.

plateea, te laudasi ca revii, unde esti mama? Lasa recuperatul, ca nu apucam sa ne bucuram de tine in stilul asta. Nu ma mir prea tare ca bbTo are asa personalitate, doar seamana cu mamica lui, nu? O sa pape si el, nu ramane nediversificat sigur! Auzi la ea, mama rea...

alexutzza, mersi! V-am admirat in poze, sunteti niste frumosi toti! E super haios Yannis cu sampania aia, sa-i spui ca n-are voie sa bea si sa conduca, da?

xela, felicitari pentru inceperea diversificarii! Imi pare rau ca va treziti asa des, or iesi dintisorii? Ma bag la intalnire, unde ne vedem? Sunt impartite parerile cu banana, mariucasara ne spunea ca are potential alergen, dar ca in realitate sunt f putine persoanele care dezvolta alergii la ea. Pe la alte odisei mai citeam ca taiau banana pe lung si scoteau semintele intai, sa reduca riscul alergen. Eu o sa i-o dau Irinei dupa 8 luni.

Ruxita, marturisesc ca revolta a fost si prima mea reactie la sinuciderea Madalinei Manole, dar o depresie nediagnosticata si netratata poate duce la asa ceva. Indiferent cat de tanara/frumoasa/realizata e persoana respectiva. Chiar daca ne vine greu sa credem/intelegem.

miremia, sa foloseasca Mara sanatoasa ozn-ul inglesina zuma! Adica sa pape bine si cu spor in el! Pentru cercei, da, faci programare la Medlife. Nu stiu daca fac si in sediul din Unirii, poti intreba cand suni. La intalnirea din Herastrau nu am cum sa vin in timpul saptamanii, daca o s-o mai repetati in vreun weekend ma bag si eu.

dandanaG, sa va fie de bine vaccinul, spor la diversificare!

mariucasara, ce bine a papat Sebi legumele!

Bea, sanatate multa sotului!

evyme, ma bucur ca ati inceput cu dreptul diversificarea!

ayanna, ce-mi plac mesajele tale! Succes cu diversificarea! Mai pune niste poze cu zgubi cand ai timp. Felicitari pentru AMR!

cuscra , ma bucur ca s-a facut bine ginerica, mai scrie-ne despre voi cand apuci.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata!
Ce mai alearga omu' dupa voi!
Noi suntem foarte bine, maine mergem la dr. sa ne vada, avem unda verde sa iesim cate putin pe afara.
Asa ma bucur cand apare Ayanna pe aici, as citi-o la nesfarsit!
Vivi, ma bucur ca esti bine! Eu zic sa faci dupa instincte, mi se pare ok schema voastra.
Evyme, iar nu te vad! Noi mergem la dr. maine dupa amiaza, si oricum ma feresc de pufuleti sa nu-i pricopsesc cu pojarelul. Noi iesim mai izolat deocamdata.

Cat despre diversificare, cu cat citesc mai mult cu atat mintea mea e mai intortocheata .
Cum imi dau seama daca are teren alergic? Tac-su a facut alergie la 27 de ani pe psihic, iar eu am avut dintotdeauna alergie la penicilina.
Banana i-am dat. Acu', o fi bine, o fi rau, nu stiu. A fost ok. Dar nu am masurat cati cm. Para, iarasi i-am dat (de la borcanel). Telina i-am fiert in supa (dar nu i-am pasat-o). Pui bio... de unde sa iau? Cica la real sunt pui hraniti "ca la curte, cu 80% porumb". Si ceilalti 20%? E ceva diferenta de pret, de la 8 la 15 lei/kg.
Si oricat ma feresc, maine-poimaine ma intorc cu spatele si-i baga soacra-mea sarmaua in gura. Nu era mai bine sa se mute ea la tara sa ne creasca si noua o pasare bio?

Si de Madalina Manole... Dumnezeu s-o ierte, n-am dreptul sa judec eu, dar stiu ca n-as fi capabila sa-mi las pe mana unor straini un copil atat de mic, indiferent ce probleme as avea. Si nu am dreptul sa-mi iau viata singura. in schimb, mi se pare o tragedie cumplita cea cu cei 4 copii sufocati in lada de faina. OF, nu mai zic de-astea rele ca intru in butoi cu totul!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

lorex, pe unde esti maica, striga lumea pe aici dupa tine, ne lipsesti!

Mergi la inceput

Azi e o zi importanta pentru noi, incepem diversificarea! Am pregatit tot, va spun impresii dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Inca ceva: v-am zis ca cerealele de orez pe care le-am luat fac cocoloase in lapte (pana acum n-am patit asta), sunt in termen, prin urmare am facut biscuiti cu ele (in loc de faina de orez).

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna (aproape ) ziua..

CUSCRA, saru'mana de cafia

NIKOLE, succes cu diversificarea azi. Gooo, Irinuca!

AYANNA, shoot! cu intrebarile, vreau sa zic

noi ieri am fost vesele si zambaretze mai toata ziua. deci azi....... asteptam sa vina maine, conform stilului ema: o zi alba, una...multicolora.

CRISM, eu nu am zis nik de ore si mese de fructe/legume ca, asa cum e cam tot in diversif, fiecare cum ii pica bine. eu ii dau cam cum as vrea sa fie la anul pe vremea asta, desi.... habar nu am unde/cu cine o sa fie ema atunci la masa

noi am incercat banana, se ineaca. la fel si la mar crud. maine incerc aburit....

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Azi e o zi importanta pentru noi, incepem diversificarea! Am pregatit tot, va spun impresii dupa.

sunt superbi cerceii,sa-i poarte sanatoasa...ea e o zambareata si o frumoasa,succes cu diversificarea,sa-i priasca

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

noi ieri am fost vesele si zambaretze mai toata ziua. deci azi....... asteptam sa vina maine, conform stilului ema: o zi alba, una...multicolora.

CRISM, eu nu am zis nik de ore si mese de fructe/legume ca, asa cum e cam tot in diversif, fiecare cum ii pica bine. eu ii dau cam cum as vrea sa fie la anul pe vremea asta, desi.... habar nu am unde/cu cine o sa fie ema atunci la masa

noi am incercat banana, se ineaca. la fel si la mar crud. maine incerc aburit....

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

nu-i bai
eu azi i-am dat para,maine/poimaine vreau sa incerc cu banana
la cat mai multe zile zaambarete si linistiteee
edit:k zisesem multicolore,dar apoi am realizat k nu's bune alea,decat cele albe .akm fug la somn

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

cristies
micky_mica spor la diversificare,again
MP piure cu telina...ciudat...orikm la supa de azi ii pun si eu putina
ruxita dai din casa .. ...

doarme alexandra,ma bag si eu in pat o ora k imi pica ochii,dc nu stiu

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna...ziua si de la noi!

Cris M imi pare rau ca nu iti place ceaiul. Macar de ar avea efect si la tine sa nu te chinui sa il bei degeaba. Mie nu mi s-a parut rau la gust dar la ce dureri aveam cred ca as fi baut orice numai sa scap....

Mandruta eu sunt cu cerealele cocolosite. Eu am incercat sa le pun intr-un castronel, pun lapte pe deasupra si amestec continuu apoi le pun in bibe si mai agit si bibele 5 minute. Ies ok, adica doar 2-3 cocoloase...

Vivi diversificarea o face fiecare in functie de ce zice medicul, experienta (daca eu nu tolerez deloc anumite alimente normal ca nu ma grabesc sa dau copiilor), si nu in ultimul rand copilul. Mama propune sheful in pampers dispune....

Nicole succes la diversificare.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput