Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.103
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Va pun si linkul de la Bea, cu alimentele in romana http://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/. E interesant ca iaurtul e trecut la alergeni si e bun dupa 8 luni. Si para nu e buna decat dupa 1 an... cam ciudat _ Povestea unei . Cresc |
'cate bordeie atatea obiceie"
chiar nu stii cum sa o dai
eu am luat para si vreau sa-i dau putin,nu e de romania,dar nu voi avea mereu BIO,de sezon....merele la mine la tara nu s-au facut,akm sa nu-i mai dau mere ...si am luat telina ieri sa-i pun in supa,dc nu e ok, k in grafic nu scrie nmk ?
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alicredo ayanna f nice ce ai scris tu pe acolo...si mai ales la ora asta! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
bn ai revenit!
feliicitari ptr diversificare!
dk mai stai dupa cortina.... ... recuperezi tu candva...dk nu,nu
multumim de link
pupicei ptr daria
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele...am facut mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
neata
azi ii fac supita
vivi feliicitari ptr cresterea lui bb Bafta la diversificare si bn ai revenit
Ms am facut ceiutz,a iesit galben si nu imi place o sa incerc sa beau fortat
loooooorex ???????????????
ma bag la calcat,runda 2 si mai apoi sa fac suc de rosii cu mami ptr la iarna/toamna
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
alexutzzza spune:
Neatza
MP
Multzumim de cafea!
Vi4i
Mie nu mi se pare nimic gresit in schema ta, doar diferit. Multe dintre noi am inceput direct cu piure si multe am inceput direct cu fructe.
Pana la urma concluziile sunt ca e mai ok piureul decat sucul , deci e bine ca ii dai piure. Unele fete incep cu legumele pentru ca nu vor ca puii sa se obisnuiasca cu gustul de dulce si apoi dupa fructe, creme, cereale cu vanilie etc sa nu mai accepte legumele. Eu am inceput cu fructe si chiar f dulci si nu am avut probleme cand am introdus legumele. Iar crema aia cu vanilie si cereale am vazut-o si eu la noi in reclama, inca nu prea se gaseste in magazine. Stiu ca am vazut pe vremea cand inca nu ma interesa iar acum nu mai gasesc. Oricum la 4-5 dupa-masa e gustarea de iaurt cu cereale. Crema respectiva cu vanilie si cereale e indicata de la 4 luni (e cea de la Nestle, nu? sau cel putin la noi nu am vazut alta), iaurtul e indicat abia dupa 6 luni deci probabil de aia v-a dat crema. Eu as merge linistita pe schema Gr, mi se pare ok, nu are nimic strigator la cer gen 100g de carne zilnic sau mai stiu eu ce aberatii. Ce mai face Dionisos? Pozici noi si delicioase aveti?
Xela cu banana si eu sunt in ceatza....unii zic printre primele alimente, altii zic dupa 8 luni... eu cred ca nu ma grabesc cu banana, acum daca tot am fructe proaspete o sa dau din ele si dupa 7 luni asa sa ma bag la banana.
ayanna multumim ca te gandesti la noi si te rogi pentru noi. Sa stapaniti sanatoase si mancacioase scaunul! e foarte bun l-am vazut si eu, la functii e exact ca si polly.
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
micki_mica spune:
Neata fetele!
Multumesc de coffeee Mamidepuiuti.
Noi nu mai apucam sa intram pe aici dar tare mi-ati lipsit
Kiti este bine, si-a revenit dupa episodul cu diaree si acum reintroducem pe rand alimentele. Mai repede ca prima data.
Va ptr ca nu stiu cand mai apucam sa intram.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
cristies spune:
Neata!!!!
Ms de cafea Mamidepuiuti!!!
Ayanna. Ai dreptate. Nu avem dreptul sa judecam. Fericirea nu e aceeasi pentru toti.
Bafta cu diversificarea!
Vi4i, bafta si voua! Schema voastra e ok, cred ca e chiar personalizata ca bebe nua re inca 6 luni. .
Mamidepuiuti, telina nu apare in tabele ca e considerata (afara) o leguma exotica (???!!!???). Doctorita a zis ca are potential alergen si un gust pe care s-ar putea sa-l refuze si sa mai asteptam.
Alicredo tu esti upa cortina? Hai pe scena!!!
Cris.mario, spor la treaba!!!
mamidepuiuti spune:
imi vine sa ma duc in lume......se lucreaza la izolatia ext a blocului si acum monteaza schelele... nu vreti sa stiti ce zgomote sunt
cristies nush ce sa zic......soata si cumnatele lucreaza de ani de zile in gastronomie in germ...si ma streseaza cu atata telina...mie imi place fiarta in supa,dar acolo se adauga si in piureul de cartofi!!!!!!!!!!!
si tot cujetand pe aici,m-am gandit la tine cu monti...acu' STIU de ce nu-mi place painea pe care o mananca soata...e monti,frate!...si ne tine soata la prelegeri![mie si lui radu] ca nu stim si nu vrem sa mancam sanatos...el stie sa faca mancare ,dar prefer sa fac eu[pe el il las la pizza si fripturi la cuptor],ca nu se asorteaza meniul lui cu stomacelele noastre ardelene[adik obiceiurile culinare din bh+ar]
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
Ruxita spune:
Ayanna, pilates, 2kile pe saptamana, diversificare cu numai un fir de par alb cool.
nici eu nu vreau sa judec, who's perfect, DAR? ... "nu ma mai simt frumoasa?" ??? ... eu sufar de ... anxietate, sunt anxioasa-depresiva (ca fire, ca diagnostic, inca nu m-am lamurit pe deplin) si ieri am avut stari de anxietate de cate ori m-am uitat la TV (realitatea si maruta)... clar un subiect sensibil pentru mine... multe intrebari, tot atatea subiecte de reflectie...
mamidepuiuti, ce pove tu acolo? sotul (aka soata?) va tine prelegeri despre alimentatia sanatoasa? cand in toate casele e pe invers? sotul meu se crede un capos (da asa de capos ca-i crapa capul uneori), el aplica doar principiile, neglijand detaliile, el are metoda lui personalizata (cartofi prajiti cu bere) si gimnastica 5 min o data la 5 zile... k, nu ma zic nimic - sotul imi reproseaza ca dau prea mult din casa, o sa incerc sa ma abtin de la foarte multe comentarii, poate-poate nu plesnesc... am fujit la kinetou!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
haircut spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele...am facut mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Neata!
Multumim de cafea!
Vi4i, felicitari de cresterea puiului!Diversificarea....grea...fiecare cum il taie capul, intre anumite limite
Ayanna Felicitari pentru inceperea diversif. Las ca se prinde zgubi ce si cum, incet, incet...
de Maia Ilinca (29.01.10)