Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 10
Nik0le spune:
Ne-am intors de la dr Stanciu! Irina n-are nimic, e sanatoasa tun! "Ii trebuie mancare", a zis dr si am scris de zor schema personalizata de diversificare (pt slabanogi). Mi-a zis ca pentru cazul ei particular imi recomanda sa-i dau pana pe la 8 luni numai borcanele, care contin mancare provenita din culturi controlate, ca-s prea multe chestii nocive in legumele/fructele din piata/supermarket. Despre pupilele inegale mi-a zis ca n-are nimic nici neurologic, nici oftalmologic, ca reactioneaza bine la lumina, ca nimeni nu e perfect simetric, d-astea. M-am vaitat ca se trage mereu sa stea in fund, l-am intrebat daca e ok s-o las si mi-a spus ca pot s-o tin in fund cat vreau, dar sa n-o pun deloc in picioare. Mi-a mai zis ca-i o frumusica. Fii-mea.
Va spun sincer ca ceva din urma am citit, am un word in vreo 3 bucati, sper sa am timp sa le cos si sa trimit mesajul.
Am editat o repetitie.
de Isabela si Irina (01.02.2010)
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia N-am reusit sa urc filmul pe contul comun asa ca las www.youtube.com/watch?v=wcAYZodJZuY" target="_blank">aici link-ul. Fetele cu intalnirea....vineri, sambata sau duminica? _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
cat sunt de draguti delfinii sedere placuta in continuare la mare
noi nu prea stim de programul din WE asta, dar incerc si eu sa ajung
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
CrisM, multumesc! Felicitari si voua, tare bine papati!
Eu i-am dat la inceput orez bio de la milupa, fara lapte(cerealele in cutie fara lapte, le-am combinat cu laptele nostru de soia)Acum am luat de la Nestle orez cu roscove, parerea mea e ca se dizolva mult mai bine si am cam riscat cu roscovele alea, dar nu sunt foarte multe variante fara lapte si cu putintele ingrediente pentru 4 luni(mi s-a parut mai putin riscant sa-i dau roscove decat sa-i dau 5 cereale deodata sau banane care stiu sigur ca-s alergene. plus ca astea cu roscove scrie ca sunt pentru cei care au risc crescut de alergii. N-au fost probleme, chiar imi pare ca ii plac mult Maiei
xela_07 spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ne-am intors de la dr Stanciu! Irina n-are nimic, e sanatoasa tun! "Ii trebuie mancare", a zis dr si am scris de zor schema personalizata de diversificare (pt slabanogi). Mi-a zis ca pentru cazul ei particular imi recomanda sa-i dau pana pe la 8 luni numai borcanele, care contin mancare provenita din culturi controlate, ca-s prea multe chestii nocive in legumele/fructele din piata/supermarket. Despre pupilele inegale mi-a zis ca n-are nimic nici neurologic, nici oftalmologic, ca reactioneaza bine la lumina, ca nimeni nu e perfect simetric, d-astea. M-am vaitat ca se trage mereu sa stea in fund, l-am intrebat daca e ok s-o las si mi-a spus ca pot s-o tin in fund cat vreau, dar sa n-o pun deloc in picioare. Mi-a mai zis ca-i o frumusica. Fii-mea. Va spun sincer ca ceva din urma am citit, am un word in vreo 3 bucati, sper sa am timp sa le cos si sa trimit mesajul. Am editat o repetitie. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
URAAAAAAA!!!!
Care o fi treaba cu statul in picioare?
Cu borcanelele ma pui pe ganduri ... poate ar trebui sa-i dau si eu tot asa?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
haircut spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti Prietenia........ Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea. Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo, ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei. mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
foarte tare Raducu cu dorul lui Alex de tine
alicredo spune:
cris m multumim.si voi sa aveti parte de cati mai multi ani fericiti.multa sanatate mamei tale si un buchet mare de
mamidepuiuti,cristies,cris.d,lorex,danyelana. copilu trimis la plimbare cu o vecina ,sunat pe toata lumea din casa sa se plimbe prin oras pana primesc un bip ca pot sa vina inapoi. multumim mult de urari.Sa va dea Domnul tuturor cat mai multe zile si nopti fericite alaturi de familiile voastre.si sa ne uram la fel si la nunta de aur....el ...ptr mine o lenjerie siecsy de bumbac, eu o camasa(am eu treaba cu astea ca lucreaza la un hotel si-mi place sa-l stiu in fiecare zi cu alta camasagresesc?)
nikole felicitari ptr vestea buna! si David are pupile innegale.am umblat si eu in tara cu el de mi-a venit acru.oftalmolog+ neurolog+ ecografie transfontanelara.dr zicea ca nu au descoperit la copii cu anizocorie pana acum.de un rmn nu se pune problema ca e prea mic.sanatate multa in continuare.
la multi ani ema!!!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
haircut spune:
citat din mesajul lui cristies Am facut prajitura monti cu mere. Va poftesc si pe voi . _ Povestea unei . Cresc |
multumim, eu vin daca-i fara lapte
haircut spune:
citat din mesajul lui cris_mario da...gata plimbarea,pana la urma ne-am adunat mai multe prietene,cu puii ofc,am baut cate un suc, am papat inghetata, fain,putina relaxare Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
felicitari!n-ai luat si mamica la relax?
haircut spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ema si-a descoperit umbra piciorului pe canapea si-l misca intr-una ca sa se miste umbra, banuiesc . Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
hihihi, foarte dragut
bafta multa cu diversificarea, sper sa mearga mai bine!
noi azi am papat si morcov ras mic, mic, cam juma de morcovel, s-au adunat cam 100ml mar si morcov si a papat. oare sa cresc spre 150ml?ne oprim ca se termina, nu ca nu mai vrea...Stanciu a zis ca dupa 6 luni pere, caise, piersici, nectarine, asa ca vom sta pe mar si morcov vreo 2 sapt.
peste vreo 2-3 zile incepem si cu supa/piure
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
eu chiar ma gandeam aseara, cand o admiram pe bobitza bolfitza, de ce ne numim mame. Adica d ece mama si nu vava sau rara sau etc.. Pai probabil pt ca primele cuvinte spuse de bebelusi au fost mmmaa-mmmaa...si asa ne-a ramas numele: MAMA! Suna logic, nu? Apoi au intors privirea spre barbat si au spus ta-taaa! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Si cam toti copiii de peste tot au spus ma-maaa (ca in mai multe limbi e asemanator ) dar cu tatii ce te faci?
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman