Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 11
danyelana spune:
Arthur s-a trezit ca a mancat-o pe ma-sa in fund sa dea ceapa prin robot pt MUSACA; Nu puteam sa o toc eu fin, cap secce sunt
Oricum a dormit de la 14 la 15.40 singur, fara brate si tzitzi.
Si a facut kk cand s-a trezit. Primul kk de baietel , nu mai suntem bebelusi Mi-a crescut baiatul si parca nu-mi vine sa cred.
Il mai pun putin sa joace in patut pana contnui eu musacaua.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Noi azi am continuat seria legumelor (morcov cu cartof) si am urcat la 150 ml insa m-am gandit eu, in mintea ea de zuzu sa adaug si o masura de LP. Oare am facut bine? Oricum lui Arthur i-a placut tare mult si tragea de mine sa-i dau iar cand s-a termiat a luat castronelul sa se jace cu el si il rodea. Deci i-a placut. Dar oare nu-i poate face rau, o fi bine? Si totdin seria ZUZU, adica eu sunt cu vaca , v-am tot auzit de cereale s azi cand am fost la magazin m-am oprit la raionul de bebei si dupa multe ezitari am luat o cutie de Nestle, orez cu vanilina. Acum pe ele scrie ca se fac cu lapte dar eu nu am de gand sa-i dau LP si de aici intrebarea. Pot sa le pun in piureul de fructe? Si daca nu, in ce sa le pun in afara de LP? Merci ca o sa cititi postarea zuzei si daca mai dati si un raspus va sunt vesnic recunoscatoare. Merci mult Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
eu ii pun cereale in masa de fructe, mi se pare ok, dar vad ca sunt fete care nu fac asta, asa ca parerile sunt impartite, tu tre sa iei decizia, ca de obicei
am admirat si eu locurile voastre, de vis, de-aia e Arthur print
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ne-am intors de la dr Stanciu! Irina n-are nimic, e sanatoasa tun! "Ii trebuie mancare", a zis dr si am scris de zor schema personalizata de diversificare (pt slabanogi). Mi-a zis ca pentru cazul ei particular imi recomanda sa-i dau pana pe la 8 luni numai borcanele, care contin mancare provenita din culturi controlate, ca-s prea multe chestii nocive in legumele/fructele din piata/supermarket. Despre pupilele inegale mi-a zis ca n-are nimic nici neurologic, nici oftalmologic, ca reactioneaza bine la lumina, ca nimeni nu e perfect simetric, d-astea. M-am vaitat ca se trage mereu sa stea in fund, l-am intrebat daca e ok s-o las si mi-a spus ca pot s-o tin in fund cat vreau, dar sa n-o pun deloc in picioare. Mi-a mai zis ca-i o frumusica. Fii-mea. Va spun sincer ca ceva din urma am citit, am un word in vreo 3 bucati, sper sa am timp sa le cos si sa trimit mesajul. Am editat o repetitie. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
bravo!!!!felicitari!!!!vezi ca nb-a fost chiar asa rau
Si chiar e foarte frumusica Irinuca
si noua ne-a zis de borcanele, dar vad ca reusesc sa fac rost de pe la tare de chestii bio, deocamdata.
Imi spui si mie schema ta?te rog?pe pm daca nu vrei aici, ca-s curioasa.
si bravo, inca o data!!1
de Maia Ilinca (29.01.10)
mandruta spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ne-am intors de la dr Stanciu! Irina n-are nimic, e sanatoasa tun! "Ii trebuie mancare", a zis dr si am scris de zor schema personalizata de diversificare (pt slabanogi). Mi-a zis ca pentru cazul ei particular imi recomanda sa-i dau pana pe la 8 luni numai borcanele, care contin mancare provenita din culturi controlate, ca-s prea multe chestii nocive in legumele/fructele din piata/supermarket. Despre pupilele inegale mi-a zis ca n-are nimic nici neurologic, nici oftalmologic, ca reactioneaza bine la lumina, ca nimeni nu e perfect simetric, d-astea. M-am vaitat ca se trage mereu sa stea in fund, l-am intrebat daca e ok s-o las si mi-a spus ca pot s-o tin in fund cat vreau, dar sa n-o pun deloc in picioare. Mi-a mai zis ca-i o frumusica. Fii-mea. Va spun sincer ca ceva din urma am citit, am un word in vreo 3 bucati, sper sa am timp sa le cos si sa trimit mesajul. Am editat o repetitie. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Felicitari pentru vestile bune!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
Nik0le spune:
Raspund din urma, mesaj inceput ieri sau alaltaieri, usor expirat in unele locuri... Scuzati eventualele greseli, n-am timp sa-l recitesc.
La multe lunite Ema, Edoard si Andrei!
La multi ani mamica de cris_m!
xela, felicitari pentru "MAMA"! Esti tare cu radioul intre posturi, bine si asa, ca pe caldura asta numai foenul lipsea.
MP . Sper ca Alex sa fie mai cooperant cu mancarea decat frati-su.
dulcineea, ce bine ca au fost negative probele! Eu zic ca incet incet, o sa se obisnuiasca stomacelul baiatului si cu fructele.
lorex , daaa, mi-am facut curaj bine zis, acum poa' sa-mi zica Stanciu sa-i dau cereale cu LP, ca-i dau. Pe cuvant ca-i dau, le-am cumparat deja, astept indicatiile pretioase ca sa trec la fapte. Pana atunci, exclusiv LM (ce putin mai am de spus asta...). Chiar, m-am mirat de o chestie: de ce fetele care dadeau pufilor cereale cu LP (in bibe sau nu) au considerat ca au inceput diversificarea abia la introducerea fructelor/legumelor? Diversificarea nu incepe cand ii dai altceva decat lapte? Intreb si eu...
Cata, sa va fie de bine concediul, felicitari Irinei pt crestere ( 6520 kg!) si pentru mobilizare! Tare faza cu branzoaica, e pregatita fata de diversificare. La multe lunite Irinei pentru ieri! Mersi pt tarta!
mandruta, insanatosire grabnica Cristinei! Ce bine ca adoarme singura! I-am luat ieri Irinei cercei cam ca ai fetei tale, asa tare mi-au placut! Am scapat de cei medicinali!
Ruxita, nu toate atractiile irezistibile sunt cu dublu sens. Din proprie experienta (mai veche, ce-i drept), am fost de ambele parti ale baricadei si niciuna nu e prea comoda. Dar categoric sunt si d-astea.
oani, io zic sa te pitesti de sot si sa ne scrii in continuare! Ce ne facem noi fara tine?
ratusca, ma bucur ca ti-am fost de ajutor! Ce memorie ai!
cristies, eu am o retinere fata de nestle de cand a fost un caz discutat pe DC despre o cutie de NAN in care s-a gasit un inel de tabla murdar... Inainte sa aud de asta apucasem sa ii dau Isei nitel NAN, pe urma n-a mai fost cazul de LP si cand am intarcat-o am trecut-o pe Humana 3. Pe urma am evitat constant produsele Nestle, in special ca am mai auzit de la o cunostinta ca luase o cutie de cereale cu lapte Nestle care desi erau in termen, miroseau ranced...
alexutzza, felicitari pentru cresterea lui Yannis, ce bine papa puiul tau!
mariucasara, am admirat pozele noi, ce bine a crescut Sebi! Si ce frumusel e! Haioasa tare interactiunea dintre frati, mi-a placut ca Sara stie ca nu are voie sa-l bruscheze!
blue_flower, imi pare rau pentru cat de mult te stresezi cu diversificarea lui Dani, iti inteleg perfect ingrijorarea. Incerc sa te incurajez spunandu-ti ca noi pana la varsta asta deja mancam gris cu lapte si mar cu biscuiti populari si cum necum am crescut. Sunt sigura ca soacra ta are cele mai bune intentii si nu i-ar da nimic din ce i-ar face rau (bine ar fi sa-i lasi o lista pe frigider cu ce sa NU-i dea).
haircut, offf, maraiala asta, si Irina o tine asa de vreo saptamana! Zicea Stanciu ca la noi se pregatesc dintii sa dea...
danyelana, eu sigur o sa-i pun cereale in fructe! Din motive de greutate... Si probabil si in piureul de legume si in iaurt. Din aceleasi motive...
cris.d, m-a distrat imaginea Emei jucandu-se cu umbra piciorusului! Bafta cu diversificarea!
dastefa, si eu cred ca Miru poate avea o fire mai inchisa, vorbeste-i si o sa vezi ca o sa-ti raspunda cumva. Astept cu nerabdare cat mai multe vesti bune de la voi.
Felicitari pt amr, mariucasara, miremia, ratusca!
alicredo, la multi ani fericiti impreuna!
Tot am gasit ceva de editat...
de Isabela si Irina (01.02.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIES, te mai intreb o data, desi cred ca ai zis: cum a fost garga la drum in masina? as vrea sa mergem in germania si noi, dar ema nu doarme/sta in scoica, deci ma cokosheaza/plus griji la drum/autostrada Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
cati bani pui pt platit amenzi?falimentezi daca nu sta ema in scoica in germ
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mandruta spune:
Si ma bucur ca aveti cercei noi! Merita fata un premiu, nu-i asa, Nikole?
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
Nik0le spune:
citat din mesajul lui mandruta Si ma bucur ca aveti cercei noi! Merita fata un premiu, nu-i asa, Nikole? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Si ce premiu, m-au rupt la buzunar, au costat dublu fata de ai lu' sor-sa, desi au fost cumparati din exact acelasi loc. Ce-i drept, la doi ani jumate diferenta...
Nik0le spune:
xela, haircut, alicredo, mandruta, multumesc!
xela, nu mi-a zis de ce sa n-o pun in picioare... De borcanele, nu stiu ce sa zic, nu mi s-a parut ca ar fi generalizat, uite si lui haircut i-a spus de ele, dar si Maia e slabuta...
haircut, mesteresc acum la schema.
mamidepuiuti spune:
super vestea!
pofta buna modelutzei irinuca!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex