Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102
Raspunsuri - Pagina 12
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
super vestea! pofta buna modelutzei irinuca! mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Multumiiim!
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Schema de diversificare pt slabanogi:
Pentru inceput, cereale cu LP seara (mai consistent amestecul).
Dupa ce o obisnuiesc timp de o saptamana cu legumele, introduc carnea de pui si dupa inca doua saptamani, carnea de vita.
Printre legume/legume+carne, introduc fructele, musai piure, nu suc. In piureul de fructe ii adaug cereale si pe urma branza calcica, facuta din lapte de vaca pasteurizat.
Dupa 7 luni introduc galbenusul de ou si ce mai e, pe aici am pierdut sirul ca vorbea repede si io am uitat ca stiu sa stenografiez...
Extra:
Fier 4 pic/2 ori pe zi, Vigantol 2 pic/zi cu o ora inainte de masa, fara legatura cu dimensiunea fontanelei.
mamidepuiuti spune:
cristies mai ai praji cu mere?
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Arthur s-a trezit ca a mancat-o pe ma-sa in fund sa dea ceapa prin robot pt MUSACA; Nu puteam sa o toc eu fin, cap secce sunt Oricum a dormit de la 14 la 15.40 singur, fara brate si tzitzi. Si a facut kk cand s-a trezit. Primul kk de baietel , nu mai suntem bebelusi Mi-a crescut baiatul si parca nu-mi vine sa cred. Il mai pun putin sa joace in patut pana contnui eu musacaua. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Schema de diversificare pt slabanogi: Pentru inceput, cereale cu LP seara (mai consistent amestecul). Dupa ce o obisnuiesc timp de o saptamana cu legumele, introduc carnea de pui si dupa inca doua saptamani, carnea de vita. Printre legume/legume+carne, introduc fructele, musai piure, nu suc. In piureul de fructe ii adaug cereale si pe urma branza calcica, facuta din lapte de vaca pasteurizat. Dupa 7 luni introduc galbenusul de ou si ce mai e, pe aici am pierdut sirul ca vorbea repede si io am uitat ca stiu sa stenografiez... Extra: Fier 4 pic/2 ori pe zi, Vigantol 2 pic/zi cu o ora inainte de masa, fara legatura cu dimensiunea fontanelei. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
pui? parca era vb ca trebuie carne matura...gaina...
pe meniul lui alex scrie gaina de arad ..m-am hotarat! gata! de maine ii bag si carnitza,ca supa de carnitza ii place mult
asa creste Alex
Nik0le spune:
pui? parca era vb ca trebuie carne matura...gaina... pe meniul lui alex scrie gaina de arad ..m-am hotarat! gata! de maine ii bag si carnitza,ca supa de carnitza ii place mult mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Poate pt ca am uitat sa-i spun ca Irina are fond alergic... Oricum, n-am de unde sa fac rost de gaini, asa ca n-o sa am de ales. Succes cu carnita!
mamidepuiuti spune:
multumesc,nikole
sper sa fie bine!
va spun eu maine ce si cum
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
cati bani pui pt platit amenzi?falimentezi daca nu sta ema in scoica in germ mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
oops.pai, asa si ana ar trebui sa stea in inaltzator, nu?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
NIKOLE, super vesti! succes cu papica
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
oops.pai, asa si ana ar trebui sa stea in inaltzator, nu? Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
nu stiu sigur,e ceva legat si de kg copilului...... pe radu l-am purtat fara,ca e dezvoltat...nepotelul de 6 ani statea in scaun de copil anul trecut,ca era mic si slabut...nu stiu sa-ti spun limitele,dar la ema te arde garantat,daca va prinde afara din scoica...
editez ca am uitat sa spun ca toata lumea trebuie sa poarte centuri...si cei din spate...lui radu i-a intrat in reflex...si eu gravida in luna a saptea a trebuit...dar am aflat ca la fel e si in israel...in toamna,sotul prietenei mele[din israel] s-a suparat pe mine si m-a facut inconstienta cand m-a vazut in masina fara centura[in romania]...degeaba i-am zis ca in rom femeile gravide sunt exceptate de la obligativitatea centurii de sig..."nu-ti pasa de copil! esti inconstienta!"...
asa creste Alex