Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.102

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ne-am intors de la dr Stanciu! Irina n-are nimic, e sanatoasa tun! "Ii trebuie mancare", a zis dr si am scris de zor schema personalizata de diversificare (pt slabanogi). Mi-a zis ca pentru cazul ei particular imi recomanda sa-i dau pana pe la 8 luni numai borcanele, care contin mancare provenita din culturi controlate, ca-s prea multe chestii nocive in legumele/fructele din piata/supermarket. Despre pupilele inegale mi-a zis ca n-are nimic nici neurologic, nici oftalmologic, ca reactioneaza bine la lumina, ca nimeni nu e perfect simetric, d-astea. M-am vaitat ca se trage mereu sa stea in fund, l-am intrebat daca e ok s-o las si mi-a spus ca pot s-o tin in fund cat vreau, dar sa n-o pun deloc in picioare. Mi-a mai zis ca-i o frumusica. Fii-mea.

Va spun sincer ca ceva din urma am citit, am un word in vreo 3 bucati, sper sa am timp sa le cos si sa trimit mesajul.

Am editat o repetitie.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

super vestea!
pofta buna modelutzei irinuca!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Multumiiim!

Mergi la inceput

Schema de diversificare pt slabanogi:

Pentru inceput, cereale cu LP seara (mai consistent amestecul).

Dupa ce o obisnuiesc timp de o saptamana cu legumele, introduc carnea de pui si dupa inca doua saptamani, carnea de vita.

Printre legume/legume+carne, introduc fructele, musai piure, nu suc. In piureul de fructe ii adaug cereale si pe urma branza calcica, facuta din lapte de vaca pasteurizat.

Dupa 7 luni introduc galbenusul de ou si ce mai e, pe aici am pierdut sirul ca vorbea repede si io am uitat ca stiu sa stenografiez...

Extra:

Fier 4 pic/2 ori pe zi, Vigantol 2 pic/zi cu o ora inainte de masa, fara legatura cu dimensiunea fontanelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristies mai ai praji cu mere?

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Arthur s-a trezit ca a mancat-o pe ma-sa in fund sa dea ceapa prin robot pt MUSACA; Nu puteam sa o toc eu fin, cap secce sunt

Oricum a dormit de la 14 la 15.40 singur, fara brate si tzitzi.

Si a facut kk cand s-a trezit. Primul kk de baietel , nu mai suntem bebelusi Mi-a crescut baiatul si parca nu-mi vine sa cred.

Il mai pun putin sa joace in patut pana contnui eu musacaua.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

si mie mi-a venit sa plang la primul kk de baiat mare

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Dupa ce o obisnuiesc timp de o saptamana cu legumele, introduc carnea de pui si dupa inca doua saptamani, carnea de vita.

Printre legume/legume+carne, introduc fructele, musai piure, nu suc. In piureul de fructe ii adaug cereale si pe urma branza calcica, facuta din lapte de vaca pasteurizat.

Dupa 7 luni introduc galbenusul de ou si ce mai e, pe aici am pierdut sirul ca vorbea repede si io am uitat ca stiu sa stenografiez...

Extra:

Fier 4 pic/2 ori pe zi, Vigantol 2 pic/zi cu o ora inainte de masa, fara legatura cu dimensiunea fontanelei.

pui? parca era vb ca trebuie carne matura...gaina...
pe meniul lui alex scrie gaina de arad ..m-am hotarat! gata! de maine ii bag si carnitza,ca supa de carnitza ii place mult

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Extra:

pui? parca era vb ca trebuie carne matura...gaina...
pe meniul lui alex scrie gaina de arad ..m-am hotarat! gata! de maine ii bag si carnitza,ca supa de carnitza ii place mult

asa creste Alex

Poate pt ca am uitat sa-i spun ca Irina are fond alergic... Oricum, n-am de unde sa fac rost de gaini, asa ca n-o sa am de ales. Succes cu carnita!

Mergi la inceput

multumesc,nikole
sper sa fie bine!
va spun eu maine ce si cum

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRISTIES, te mai intreb o data, desi cred ca ai zis: cum a fost garga la drum in masina? as vrea sa mergem in germania si noi, dar ema nu doarme/sta in scoica, deci ma cokosheaza/plus griji la drum/autostrada

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

cati bani pui pt platit amenzi?falimentezi daca nu sta ema in scoica in germ

asa creste Alex

oops.pai, asa si ana ar trebui sa stea in inaltzator, nu?

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

NIKOLE, super vesti! succes cu papica

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

CRISTIES, te mai intreb o data, desi cred ca ai zis: cum a fost garga la drum in masina? as vrea sa mergem in germania si noi, dar ema nu doarme/sta in scoica, deci ma cokosheaza/plus griji la drum/autostrada

poze

povestea noastra

cati bani pui pt platit amenzi?falimentezi daca nu sta ema in scoica in germ

asa creste Alex

oops.pai, asa si ana ar trebui sa stea in inaltzator, nu?

poze

povestea noastra

nu stiu sigur,e ceva legat si de kg copilului...... pe radu l-am purtat fara,ca e dezvoltat...nepotelul de 6 ani statea in scaun de copil anul trecut,ca era mic si slabut...nu stiu sa-ti spun limitele,dar la ema te arde garantat,daca va prinde afara din scoica...
editez ca am uitat sa spun ca toata lumea trebuie sa poarte centuri...si cei din spate...lui radu i-a intrat in reflex...si eu gravida in luna a saptea a trebuit...dar am aflat ca la fel e si in israel...in toamna,sotul prietenei mele[din israel] s-a suparat pe mine si m-a facut inconstienta cand m-a vazut in masina fara centura[in romania]...degeaba i-am zis ca in rom femeile gravide sunt exceptate de la obligativitatea centurii de sig..."nu-ti pasa de copil! esti inconstienta!"...

asa creste Alex

Mergi la inceput