Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 12
danyelana spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui cristies
Votat si eu! O scumpete! _ Povestea unei . Cresc |
Votat si noi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Buna dimineata si de la noi mai pe la pranz asa Noi am avut o noapte mai mult decat linistita . A dormit de la 11 jumate pana la 11 asa DAAA!!!!! Lorex nu am facut in BCG. Ne-a dat trimiterea la Municipal. O sa mergem sapt care vine sa-l facem. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
nu a mai joc, nu e corect (glumesc )
pozele mele
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
BUNA, fetele
noi avem niste zile...meteo-sensibiloase.ieri dupa somn de 2 ore la amiaza si azi toata ziua...mar-car-oaa-oaa non-stop..
in consecintza, papat aiurea spre deloc solidele si tzitzi franjuri, luat-lasat, muscat, smuls
am citit un pic de tot:
ALEXUTZA SI CRISTIES, ce fain ca bagati condimente...nu m-am gandit.next time ii pun si eu. ce mere luati voi? ca romanesti nu am gasit/nu s-au facut inca la ai mei socri.
CRISTIES, iegzact cum zici matale e cu menci, dejavu spre plagiat.ce orez?
gemanutzele si pufi de 9
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Sigur ca in joaca, are lingurita lui pe care si-o lipeste pe par, rade, se distreaza dar nu papa. Ieri a mancat mar copt si azi piersica dar legumele le-a scuipat prin toata bucataria, indiferent daca crude sau coapte. Ca sa nu mai vorbesc de cantitati, ca ma apuca plansul. Eu am pus scortisoara (Cris.mario) pentru ca mi se pare ca schimba aroma. Si ca mie imi place... _ Povestea unei . Cresc |
Si mie imi place marul cu scortisoara
Aici compotul de mere nu e ceea ce stim noi din tara. Se curata merele, se taie in cubulete si se pun la fiert cu putina apa cateva minute (sau in functie de cantitate). La sfarsit se mixeaza si se amesteca cu putin zahar (dupa gust ) si scortisoara E super bun iar belgienii il mananca iarna cu carnati (mie nu-mi place combinatia )
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui ioana_fota LML sarbatoritilor de azi . Am observat de cateva zile incoace ceva la Alexandra mea, uneori cand o schimb i se face pielea asa ca de gaina cum ni se intampla noua cand ne este frig e normal?si eu de cand era mai micuta ii cantam"nani nani",acum cand o vad ca e mai plnagacioasa, maraita incep si ii cant si ea....se opreste din plans sau se linisteste se uita fix in ochii mei zambeste si incepe si rade in hohote.am zis prima daca ca e o intamplare dar apoi de fiecare data la fel a facut. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui Ruxita eu is pe fuga (musafira pretena) tre sa gatesc ceva gustos pe cand va veni de la examen... fost la pediatra (nr. 1) si i-a zis: "te-ai facut bine, raule!" n-are raluri deloc si sa continui cu aerosoli inca 5 zile (flixotide), ketof (pentru componenta alergica a rinofaringitei) o luna din momentul primei administrari, stodal inca 5 zile si cam atat... si de "babesti" pot sa-i pun prapura de porc in zona bronhiilor peste care pun o pelicula apoi cea caldut si-l tin infasura asa peste noapte... inca mai tusim, dar o sa ne treaca si tusea asta. m-am tuns! scurt! ca personaja curvistina din "Berlin, Berlin" ca in poza asta http://www.new-video.de/pic04/berlin_berlin_2.2.jpg felicitas woll tunsa scurt si bruneta (nu unde e blonda, nici roscata, nici cu parul lung), scurt si negru si ciufulit rau! Ela prima care m-a vazut a zis ca-mi sta foarte bine, chiar ma intinereste, ca ma babisem cu parul lung si prind in coada de cal si cazand smocuri-smocuri... acu tre sa-mi mai iau si un gel, ca sa-l aranjez mai stilish asa. am citit din urma, dar numai capitolul asta, fac o sinteza maine probabil si mai intru sa vad ce ati mai facut (bea, cris_m care am inteles e cu risc de mastita, bobitza care doarme pe burta, si deja foloseste slanguri (wtf) :)) ne revedem maine, azi sunt biza. deci am intrat sa ma laud ca suntem mai bine! doar ca mai avem inca un pic... AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
Sa-ti fie de bine noua tunsoare
Abia astept sa vedem poze
Si felicitari pt insanatosirea lui Caius
pozele mele
Charles Baudelaire
micki_mica spune:
Salutare si de la noi!
Cum am ramas la cap 94, ma incapatanez sa recapitulez.
Cristies am renuntat la a-i face iaurt in casa. Ptr cat papa el, ii iau Muller si ce papa bine, ce nu termin eu . Dar ms ptr sfat! Cat despre lapte, iau de la dozator din ala maaaaare, din piata de la Obor. In hala, cu 2.7 lei/litru. Cica sunt din Ialomita, comuna Malu. Ma declar multumita pana acum. Ii fac branzica din el si papam si noi.
Alexutzzza FELICITARI!!!! asteptam colac secuiesc in parc , Miremia ne-a dat ptr licentza ei
dam, dam! te si vedeam entuziasmata, cum tzopai
[b]
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
cristies spune:
Hello!
Restante:
Lorex, m-am luat cu vampirashul si am uitat sa-ti multumesc ca mi-ai zis ca de la ceai e problema. Nu de alta dar fi-miu nu a luat (cred ca daca era ceva in mancare lua si el, nu?) si tat-su era suparat tare ca era prima data cand am mers la terasa respectiva, mancarea lui fusese foarte buna (si a mea de altfel) si sa nu mai mergem, mai ales ca e la doi pasi de noi...
Alexutzzza, eu sunt cam cu vaca si cu cerealele.
Am cumparat de la Milupa (doua cutii, unele fara lapte si unele nu le mai retin dar revin) si cand studiam eu atenta pe acolo a venit o fata de la Nesle ca ale lor fac si dreg. In fine, i-am zis ca alea ii plac lu' fi-miu (desi nu mancase in viata lui ) si cat m-am mai sucit eu a venit cu o punga de orez de la ei, cica o portie, si cand nu mai stiam ce sa-i fac am desfacut punga si am pus putin in mar... nu-s rele la gust - nici nu poti sa te omori dupa ele...
Cert e ca Milupa nu le-am desfacut inca.
Danyelana, cadourile tale pentru nunta de hartie sunt din categoria noblesse oblige (sau cum s-o scrie). Eu am salvat pentru alte ocazii, ca nu cred sa mai serbez vreo nunta de hartie.
Dastefa, ce e examenul pe care vrei sa-l faci ca n-am inteles initialele...
Si acum de azi:
- am dus gaza la real, realul functiona pe generator, aveau curent doar casele de marcat si lampile de avarie, dm-ul si restul din esplanada inchise.
- gaza cuminte foc in masina, a mancat un balon si era la gurita lui... va imaginati...
- am fost sa-i iau crema de fundulet si stupoare: nu se mai importa produse Mustela. stie cineva de ce? Mai e cineva care foloseste? In alte tari s-or gasi? (eu pun acum intrebarea aici si va dati seama ca intru pe net sa vad ce si cum...).
Micky, sa stii ca ma gandeam si eu la iaurturile de cumparat, ca am vazut nu stiu pe unde niste cantitati infime (50g parca)... La Malu eu nu stiu decat ca se fac mici buni, ca e in drum spre mare (pe drumul vechi).
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Eu stiu ca nu e recomandat . Mie asa mi-a spus pediatrat ca trebuie sa fie 1 luna cel putin intre ele .. intre orice vaccin . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
cristies spune:
Cris.dogarel, eu am luat mere idared de la targul bio de saptamana trecuta. Si s-au terminat. Dar doctorita a zis sa nu-i dau d-astea de vara ca sunt acre si o sa le refuze permanent si sa incerc sa gasesc ionatane...
Ruxita, sa-ti fie de bine noua tunsoare! Ce bine ca s-a insanatosit Caius!
Danyelana imi pare rau de noaptea ametita... probabil l-a indus in eroare somnicul de seara.
Al3csa, la cat mai multe nopti asa!