Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 11

blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza AnaG merci de urari Lorex ![]() unele se pot combina, altele nu, dar noi am facut in maternitate, la nastere BCG si la 2 zile dupa am facut ala de hepatita so.... Cristies vroiam s aintreb...ce fel d eorez ii dai? cum adica orez? cereale de alea praf, nu? scuze, dar io-s cu vaca ![]() ![]() Ruxita felicitari ptr insanatosire ![]() Blue flower DM e drogheria din real: uite unde le gasesti: http://dmdrogeriemarkt.ro/ Miremia ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
mercic. dar ce vand astia? ca nu e nici o marca cunoscuta?
oricum, hai ca bebe nu am decat de 5 luni....dar caine am avut o gramada de vreme, hrana de caini Dein Besten nu am auzit si nu face parte din categoria premium.
o sa trec si eu pe acolo odata, cand voi mai ajunge prin Real.

danyelana spune:
citat din mesajul lui cristies Si de mult vroiam sa va arat dar tot uit... asta este un www.childrensalon.com/product_info.php?ref=35&products_id=17598&affiliate_banner_id=1" target="_blank">biberon de firma ![]() ![]() _ Povestea unei ![]() Cresc |
E tare

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman

danyelana spune:
citat din mesajul lui dastefa si daca ieri ma lauda cat sunt de fericita ca Miruna doarme bine azi pe acelasi motiv imi fac griji-ea din 24 ore doarme cam 15- nu e prea mult oare? Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 |
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji

pozele mele
Charles Baudelaire

lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Annaiss Buna dimineata ![]() Multumim pentru urari . Un tort mare ( virtual ) de ciocolata pentru toata lumea, asa pot manca si cele "monti" ![]() ![]() Pentru toata lumea poate va va fi util: http://www.medfam.ro/books/abcvaccin/abc_vaccinare.pdf
lorex eu am vorbit ieri cu pediatra pentru trimitere la BCG si a spus ca e bine ca il vom face acum , asa vom putea sa facem vaccinul de 6 luni la timp. Mi-a zis ca trebuie pauza de o luna dupa BCG pana la alt vaccin. In acelasi timp in maternitate in primele zile dupa nastere se face BCG si inca un vaccin ( nu-mi amintesc acum care ) deci....... La Multi Ani pufuletilor de azi ![]() Irina + Arya Miruna ![]() |
merci

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur

_

danyelana spune:
citat din mesajul lui xela_07 Cristies - nu am citit din urma inca, daca sunt pe dinafara scuze ![]() Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Merci de idee

pozele mele
Charles Baudelaire

danyelana spune:
Am uitat sa zic
Simplicity, merci mult pt retete
pozele mele
Charles Baudelaire

alexutzzza spune:
Haircut merci de specificare, nu stiam exact ordine ce i-a facut in maternitate dar asa e , dupa vaccinul anti-polio nu ai voie undeva intre 30 si 45 de zile nici un alt vaccin intramuscular
de
Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
aaa, deci e trecator ![]() astept sa invete sa doarma pe burta! ![]() _ Lorex[/b], mama de martzishor cu bobitza de aur ![]() ![]() ![]() _ |
Asteptam si noi cu nerabdare

pozele mele
Charles Baudelaire

lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota![]() ![]() ![]() ![]() Am observat de cateva zile incoace ceva la Alexandra mea, uneori cand o schimb i se face pielea asa ca de gaina cum ni se intampla noua cand ne este frig e normal?si eu de cand era mai micuta ii cantam"nani nani",acum cand o vad ca e mai plnagacioasa, maraita incep si ii cant si ea....se opreste din plans sau se linisteste se uita fix in ochii mei zambeste si incepe si rade in hohote. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
si bobitza s eopreste din plans cand incep sa-i cant (ei, nu in 100% din cazuri), mai exact din marait!
Si face ochii mari si zambeste! E f simpatica, ma face sa rad!
sau ii pun muzica clasica si-i place
azi a stat la manichiura pedichiura f cuminte ascultand muzica clasica dat amai tare
SPA, ce mai...
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur

_

mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza AnaG merci de urari Lorex ![]() unele se pot combina, altele nu, dar noi am facut in maternitate, la nastere BCG si la 2 zile dupa am facut ala de hepatita so.... Cristies vroiam s aintreb...ce fel d eorez ii dai? cum adica orez? cereale de alea praf, nu? scuze, dar io-s cu vaca ![]() ![]() Ruxita felicitari ptr insanatosire ![]() Blue flower DM e drogheria din real: uite unde le gasesti: http://dmdrogeriemarkt.ro/ Miremia ![]() ![]() ![]() ![]() AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
mami de

asa creste Alex