Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Va rog eu frumos, lamuriti-ma si pe mine ce magazin e ala DM.
Nu am intrebat pana acum .....m-am tot uitat pe la magazine, dar n-am vazut nici un DM.....please!!!

PEPSI: si eu am exemplu in familie de doctori care s-au chinuit sa aiba copii, stimulari, etc, au gemeni si acum stau baxurile de sticle mici (ca sa poata aiba acces copii mai usor) de pepsi si toate celelalte bauturi in garaj, copii care au aproape 6 ani isi iau de cate ori doresc.
Baietelul nu pune gura deloc - dar absolut deloc - pe fructe, iar legume doar amestecate cu carne in chiftele, ciorba strecurata, etc.
Au o energie f mare, sar incontinuu, tipa, urla, alearga incontinuu....eu nu i-am vazut stand cuminti...ma rog, fiecare face cum crede, dar putem sa invatam din exemple, sa adaptam....
Mi-a zis maica-sa ca a incercat sa ii puna pe buze cireasa sau mar si i s-a facut pielea de gaina si aproape a vomat. Nu suporta sa se atinga de fruct. !!! In schimb suc bea. Suc proaspat de fructe. Cand i se face.
Eu merg pe principiul ca nimeni nu e perfect, nici macar eu, nu stiu cum o sa fac cu al meu...dar stiu ca noi nu cumparam sucuri decat cand avem musafiri sau si mai rar, mai bine bem un pahar de vin, nu am in casa decat apa. In sarcina nu stiu daca am baut 2-3 pahare de suc. Le-am scos si gata. Nu zic ca avem alimentatie buna...nu, zic ca mi-e teama de cum va creste si in ce lume va creste copilul meu, ce chimicale va manca, la ce poluare este expus. In varful muntelui nu putem trai....asa ca...selectia naturala.
hai ca m-am intins.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Daca nu adormea gaza in carut cat ma foiam eu plecam (pentru prima data) singuri cu masina la DM. Acuma... cand s-o trezi.

Ce cana ziceti ca e buna de la DM? Eu i-am dat la al meu din cana normala ceai de la teekanne si a baut (cred, ca de udat nu s-a udat). Nu cred ca are atata dexteritate sa bea singur, dar e posibil sa soarba din cana?

_
Povestea unei .
Cresc

pai eu am luat singurul model de cana de la DM ... mi-a convenit k are tetina (am mai spus k la Mario am avut cu plastic akl sus si e noua si akm,k el nu a baut din ea) si tetina are niste taieturi nu gauri...nu stiu kt sunt de explicita ..mie mi-a convenit k ii pot pune sucurile in ea...am luat verde cu rosu si avea si mov cu galben
de ce sa nu aiba dexteritate....e posibil....si sa bea si sa soarba ..aaa alexa tine singura bibe

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Siii ...

La Multe Lunite Pufuletilor De Azi

Katya Natalia si Sofia Alena

Rares

Maia Teodora

Nicoleta - de Mitumac

Arya-Miruna - de Anaiss

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

CRIS MARIO - tu stii cat de tare te doare, eu nu as fi rezistat nici o ora stransa si cu dureri. Mie mi-e teama sa nu fac complicatii, de aia merg la doc sau sun. Nu poti sa ajungi azi la doc?
DASTEFA si Dani doarme cam 14-15 ore pe zi, asa trebuie sa doarma la varsta asta.

Al meu tot pe burta doarme, desi imi zice sotul ca noaptea se mai intoarce si pe spate. Pe acest motiv are muschii spatelui dezvoltati, se ridica in patru labe dar nu stie sa inainteze, se batzaie in fata si in spate, ridica fundul f sus, pana ajunge pe varfuri (adica are picioarele ridicate) si sta in maini si pe varfuri pt cateva secunde, apoi oboseste si pune capul jos, sta in cap si varfuri, apoi cade de tot.
Ieri l-a pus soacra pe covor si tot leganandu-se el a reusit sa ajunga la ursuletul nu stiu care si la o floricica de pe covor. Il fascineaza covorul, e colorat viu si cu ursuleti si floricele si winnie.
E uneori, zic eu, prea agitat, nu sta o clipa locului, decat cand e pe punctul de a adormi, altfel cauta, trage, baga in gura, se maraie ca vrea ridicat in fund cand e in brate, se intinde dupa reviste, jucarii, telecomanda, etc. tot ce vede baga in gura.
Se intoarce cu f mare usurinta de pe spate pe burta si invers, sta cu picioarele ridicate pe marginea patutului, trage de carusel de cred ca o sa si-l puna in cap, da din maini cu vioiciune cand ma vede, se bucura, rade cu chiote cand e provocat cu gadilaturi la burtica....cam asta facem noi.
Si vorbeste singur nene....se uita la diverse obiecte si aaaa...eeee....brrrbbrrr....isi pune limba nu stiu cum in gurita aia mica a lui si scoate niste sunete de nu mai putem de ras....din gat ...noi nu le putem reproduce.

m-a luat frica...doare cam tare,ce-i drept...merg la asistenta diseara(e vecina cu mn) sau maine la dr
heh..e baiat mare....domne da cate face el...felicitari! si noi ne amuzam teribil de sunetele scoase de alexa cateodata

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Va rog eu frumos, lamuriti-ma si pe mine ce magazin e ala DM.
Nu am intrebat pana acum .....m-am tot uitat pe la magazine, dar n-am vazut nici un DM.....please!!!

PEPSI: si eu am exemplu in familie de doctori care s-au chinuit sa aiba copii, stimulari, etc, au gemeni si acum stau baxurile de sticle mici (ca sa poata aiba acces copii mai usor) de pepsi si toate celelalte bauturi in garaj, copii care au aproape 6 ani isi iau de cate ori doresc.
Baietelul nu pune gura deloc - dar absolut deloc - pe fructe, iar legume doar amestecate cu carne in chiftele, ciorba strecurata, etc.
Au o energie f mare, sar incontinuu, tipa, urla, alearga incontinuu....eu nu i-am vazut stand cuminti...ma rog, fiecare face cum crede, dar putem sa invatam din exemple, sa adaptam....
Mi-a zis maica-sa ca a incercat sa ii puna pe buze cireasa sau mar si i s-a facut pielea de gaina si aproape a vomat. Nu suporta sa se atinga de fruct. !!! In schimb suc bea. Suc proaspat de fructe. Cand i se face.
Eu merg pe principiul ca nimeni nu e perfect, nici macar eu, nu stiu cum o sa fac cu al meu...dar stiu ca noi nu cumparam sucuri decat cand avem musafiri sau si mai rar, mai bine bem un pahar de vin, nu am in casa decat apa. In sarcina nu stiu daca am baut 2-3 pahare de suc. Le-am scos si gata. Nu zic ca avem alimentatie buna...nu, zic ca mi-e teama de cum va creste si in ce lume va creste copilul meu, ce chimicale va manca, la ce poluare este expus. In varful muntelui nu putem trai....asa ca...selectia naturala.
hai ca m-am intins.

mare dreptate ai!!!!!!!
eu ieri ziceam k nu o sa-i dau cereale(de ce nu stiu) si aseara am cumparat
Mario nu bea pepsi,dkt o data la 15 ani(vb vine) knd vine cnv cu pepsi la noi si bea o gura extraordinar de mica (de pofta )
Andrei knd era mic zicea k abia asteapta sa implineasca 6 ani...de ce? k sa bea pepsi ....asa l-a invatat tuta de masa si knd e la noi nu are voie si se supara...k voi nu am lasati,mama imi da mereu

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

am uitat sa zic k s-a trezit imediat...adik a dormit 15 min

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu is pe fuga (musafira pretena) tre sa gatesc ceva gustos pe cand va veni de la examen...

fost la pediatra (nr. 1) si i-a zis: "te-ai facut bine, raule!" n-are raluri deloc si sa continui cu aerosoli inca 5 zile (flixotide), ketof (pentru componenta alergica a rinofaringitei) o luna din momentul primei administrari, stodal inca 5 zile si cam atat... si de "babesti" pot sa-i pun prapura de porc in zona bronhiilor peste care pun o pelicula apoi cea caldut si-l tin infasura asa peste noapte... inca mai tusim, dar o sa ne treaca si tusea asta.

m-am tuns! scurt! ca personaja curvistina din "Berlin, Berlin" ca in poza asta http://www.new-video.de/pic04/berlin_berlin_2.2.jpg
felicitas woll tunsa scurt si bruneta (nu unde e blonda, nici roscata, nici cu parul lung), scurt si negru si ciufulit rau! Ela prima care m-a vazut a zis ca-mi sta foarte bine, chiar ma intinereste, ca ma babisem cu parul lung si prind in coada de cal si cazand smocuri-smocuri... acu tre sa-mi mai iau si un gel, ca sa-l aranjez mai stilish asa.

am citit din urma, dar numai capitolul asta, fac o sinteza maine probabil si mai intru sa vad ce ati mai facut (bea, cris_m care am inteles e cu risc de mastita, bobitza care doarme pe burta, si deja foloseste slanguri (wtf) :))

ne revedem maine, azi sunt biza.

deci am intrat sa ma laud ca suntem mai bine! doar ca mai avem inca un pic...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

AnaG merci de urari

Lorex nu stiu sa te ajut si matusa e in concediu ....
unele se pot combina, altele nu, dar noi am facut in maternitate, la nastere BCG si la 2 zile dupa am facut ala de hepatita so....

Cristies vroiam s aintreb...ce fel d eorez ii dai? cum adica orez? cereale de alea praf, nu? scuze, dar io-s cu vaca

Ruxita felicitari ptr insanatosire

Blue flower DM e drogheria din real: uite unde le gasesti: http://dmdrogeriemarkt.ro/

Miremia pupici Marei si inca o serie de la Yannis

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

AnaG merci de urari

Lorex nu stiu sa te ajut si matusa e in concediu ....
unele se pot combina, altele nu, dar noi am facut in maternitate, la nastere BCG si la 2 zile dupa am facut ala de hepatita so....

Cristies vroiam s aintreb...ce fel d eorez ii dai? cum adica orez? cereale de alea praf, nu? scuze, dar io-s cu vaca

Ruxita felicitari ptr insanatosire

Blue flower DM e drogheria din real: uite unde le gasesti: http://dmdrogeriemarkt.ro/

Miremia pupici Marei si inca o serie de la Yannis

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Hepatita a fost prima, apoi bcg la 2 zile, mereu e asa.
Dupa vaccinul de 6 luni trebuie sa treaca sigur o luna fara nici o intepatura intramuscular(din cauza de componenta polio), nu stiu insa cum e cu bcg si cu pauza de dupa el. Eu nu stiu sa trebuiasca pauza...
Bafta sa lamuresti

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

eu is pe fuga (musafira pretena) tre sa gatesc ceva gustos pe cand va veni de la examen...

fost la pediatra (nr. 1) si i-a zis: "te-ai facut bine, raule!" n-are raluri deloc si sa continui cu aerosoli inca 5 zile (flixotide), ketof (pentru componenta alergica a rinofaringitei) o luna din momentul primei administrari, stodal inca 5 zile si cam atat... si de "babesti" pot sa-i pun prapura de porc in zona bronhiilor peste care pun o pelicula apoi cea caldut si-l tin infasura asa peste noapte... inca mai tusim, dar o sa ne treaca si tusea asta.

m-am tuns! scurt! ca personaja curvistina din "Berlin, Berlin" ca in poza asta http://www.new-video.de/pic04/berlin_berlin_2.2.jpg
felicitas woll tunsa scurt si bruneta (nu unde e blonda, nici roscata, nici cu parul lung), scurt si negru si ciufulit rau! Ela prima care m-a vazut a zis ca-mi sta foarte bine, chiar ma intinereste, ca ma babisem cu parul lung si prind in coada de cal si cazand smocuri-smocuri... acu tre sa-mi mai iau si un gel, ca sa-l aranjez mai stilish asa.

am citit din urma, dar numai capitolul asta, fac o sinteza maine probabil si mai intru sa vad ce ati mai facut (bea, cris_m care am inteles e cu risc de mastita, bobitza care doarme pe burta, si deja foloseste slanguri (wtf) :))

ne revedem maine, azi sunt biza.

deci am intrat sa ma laud ca suntem mai bine! doar ca mai avem inca un pic...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Felicitari de insanatosire.
Si sa-ti fie de bine tunsoarea, asteptam poze de-ale tale.
Cred ca si pe mine ma paste o noua freza, ca nu se mai poate.Cade tare, ce nu cade smulge Maia...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput