Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Mai este cineva care nu a platit vaccinul de 4 luni ?Ca eu era sa pic jos cand mi-a zis dr 170 va costa Am facut o fatza

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Eu nu am platit nimic si nici nu mi-a zis ca as putea plati ceva.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

LML sarbatoritilor de azi .
Am observat de cateva zile incoace ceva la Alexandra mea, uneori cand o schimb i se face pielea asa ca de gaina cum ni se intampla noua cand ne este frig e normal?si eu de cand era mai micuta ii cantam"nani nani",acum cand o vad ca e mai plnagacioasa, maraita incep si ii cant si ea....se opreste din plans sau se linisteste se uita fix in ochii mei zambeste si incepe si rade in hohote.am zis prima daca ca e o intamplare dar apoi de fiecare data la fel a facut.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza!

Vreau si eu o cafea ca bobitza la 5 facea flotari!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Vaaai !! Imi suna cunoscut . 2 nopti am stat si eu dupa flotarile lui Yannis ...

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Daca nu adormea gaza in carut cat ma foiam eu plecam (pentru prima data) singuri cu masina la DM. Acuma... cand s-o trezi.

Ce cana ziceti ca e buna de la DM? Eu i-am dat la al meu din cana normala ceai de la teekanne si a baut (cred, ca de udat nu s-a udat). Nu cred ca are atata dexteritate sa bea singur, dar e posibil sa soarba din cana?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Poate ca stiati deja apa pt copii trebuie fiarta si racita(pana la 1 an,de preferat)

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

eu nu fierb...
voi fierbeti izvorul alb fetelor?
pediatra mi-a zis ca nu trebuie...

_

_

Nici eu nu fierb. Si nu am auzit pe nimeni sa fiarba Izvorul Alb.

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

CRIS MARIO - tu stii cat de tare te doare, eu nu as fi rezistat nici o ora stransa si cu dureri. Mie mi-e teama sa nu fac complicatii, de aia merg la doc sau sun. Nu poti sa ajungi azi la doc?
DASTEFA si Dani doarme cam 14-15 ore pe zi, asa trebuie sa doarma la varsta asta.

Al meu tot pe burta doarme, desi imi zice sotul ca noaptea se mai intoarce si pe spate. Pe acest motiv are muschii spatelui dezvoltati, se ridica in patru labe dar nu stie sa inainteze, se batzaie in fata si in spate, ridica fundul f sus, pana ajunge pe varfuri (adica are picioarele ridicate) si sta in maini si pe varfuri pt cateva secunde, apoi oboseste si pune capul jos, sta in cap si varfuri, apoi cade de tot.
Ieri l-a pus soacra pe covor si tot leganandu-se el a reusit sa ajunga la ursuletul nu stiu care si la o floricica de pe covor. Il fascineaza covorul, e colorat viu si cu ursuleti si floricele si winnie.
E uneori, zic eu, prea agitat, nu sta o clipa locului, decat cand e pe punctul de a adormi, altfel cauta, trage, baga in gura, se maraie ca vrea ridicat in fund cand e in brate, se intinde dupa reviste, jucarii, telecomanda, etc. tot ce vede baga in gura.
Se intoarce cu f mare usurinta de pe spate pe burta si invers, sta cu picioarele ridicate pe marginea patutului, trage de carusel de cred ca o sa si-l puna in cap, da din maini cu vioiciune cand ma vede, se bucura, rade cu chiote cand e provocat cu gadilaturi la burtica....cam asta facem noi.
Si vorbeste singur nene....se uita la diverse obiecte si aaaa...eeee....brrrbbrrr....isi pune limba nu stiu cum in gurita aia mica a lui si scoate niste sunete de nu mai putem de ras....din gat ...noi nu le putem reproduce.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

La 6 luni se fac doua intepaturi - varianta de stat.

Si Lorex, pe doctorita mea cat am fost eu in cabinet a sunat-o o mamica sa-i spuna ca a primit instiintare sa mearga la vaccin si i-a zis sa mearga si apoi s-o sune sa reprogrameze celelalte intepaturi ca bcg-ul e prioritar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Cristies - nu am citit din urma inca, daca sunt pe dinafara scuze (n-ar fi prima data ...), ai incercat sa ii dai cand este el cel mai vesel, cand nu e flamand, dar nici satul, asa ca o joaca mai mult la inceput?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Sigur ca in joaca, are lingurita lui pe care si-o lipeste pe par, rade, se distreaza dar nu papa. Ieri a mancat mar copt si azi piersica dar legumele le-a scuipat prin toata bucataria, indiferent daca crude sau coapte. Ca sa nu mai vorbesc de cantitati, ca ma apuca plansul.
Eu am pus scortisoara (Cris.mario) pentru ca mi se pare ca schimba aroma. Si ca mie imi place...

_
Povestea unei .
Cresc

aha,am inteles...ms de raspuns

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

LML sarbatoritilor de azi .
Am observat de cateva zile incoace ceva la Alexandra mea, uneori cand o schimb i se face pielea asa ca de gaina cum ni se intampla noua cand ne este frig e normal?si eu de cand era mai micuta ii cantam"nani nani",acum cand o vad ca e mai plnagacioasa, maraita incep si ii cant si ea....se opreste din plans sau se linisteste se uita fix in ochii mei zambeste si incepe si rade in hohote.am zis prima daca ca e o intamplare dar apoi de fiecare data la fel a facut.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:

Fetele informate,
ce parere aveti ca pediatra vrea sa-i faca vaccinul de 4 luni si BcG-ul o data?
Pe mine ma ia cu fiori, oare e ok?
de unde stie ca e bine asa?
nu-i suprasolicita sistemul imunitar?
Alexutzza (ca ai matusa pediatra), Oani, Cristies..!

_

_

Eu stiu ca nu e recomandat . Mie asa mi-a spus pediatrat ca trebuie sa fie 1 luna cel putin intre ele .. intre orice vaccin .

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput