Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 8
Annaiss spune:
Buna dimineata
Multumim pentru urari . Un tort mare ( virtual ) de ciocolata pentru toata lumea, asa pot manca si cele "monti"
Pentru toata lumea poate va va fi util: http://www.medfam.ro/books/abcvaccin/abc_vaccinare.pdf
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Fetele informate, ce parere aveti ca pediatra vrea sa-i faca vaccinul de 4 luni si BcG-ul o data? Pe mine ma ia cu fiori, oare e ok? de unde stie ca e bine asa? nu-i suprasolicita sistemul imunitar? Alexutzza (ca ai matusa pediatra), Oani, Cristies..! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
lorex eu am vorbit ieri cu pediatra pentru trimitere la BCG si a spus ca e bine ca il vom face acum , asa vom putea sa facem vaccinul de 6 luni la timp. Mi-a zis ca trebuie pauza de o luna dupa BCG pana la alt vaccin. In acelasi timp in maternitate in primele zile dupa nastere se face BCG si inca un vaccin ( nu-mi amintesc acum care ) deci.......
La Multi Ani pufuletilor de azi
Irina + Arya Miruna
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Cristies felicitari ptr reusita cu Garga! Eu tocmai am terminat piure Simplicity cu mere, pere scortisoara, e la racit...a iesit o minunatieeee daca nu se trezeste Yannis mai repede sa i-l dau o sa il halesc io . Mi-au iesit cam 3 portii cum congelez? am pus in niste recipiente cu capac...las sa se raceasca nu? daca vreau sa ii dau si maine, musai congeles si peste noapte scot la decongelat sau pot lasa in frigi? de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
ioana_fota spune:
Buna ziua si de la noi ,sa vad acum ce am retinut.Si eu sunt chiauna de somn pt ca azi noapte a tot fulgerat,tunat plouat cu galeata .Lorex vazut pozele si a mea face la fel numai ca doarme pe burtica nu mai vrea deloc pe spate,se trezeste noaptea se ridica si se tot uita in jur apoi dintr-o data plange iar dim tot asa se ridica ca sta cu mine in pat si incepe rrr,inging ca si cum mamiii eu m-am trezit.Cristies s a mea baga toate degetele in gurita si tot asa ii vine sa verse sper sa scap rpd de fenomenul asta o mai pacalesc uneori cu suzi si tine.Simplicity pt retete si eu le-am notat.Blue flower si a mea mai nou dupa ce se trezeste papa tot asa dupa o ora -o ora si ceva.Acum a reusit in sf sa adoarma fug sa pap ceva.Va
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Ii vad pe strada,nu toti ce ii adevarat,prefera sa plimbe copil de 3-4 ani in carut decat sa mearga,stea dupa ei.........am vazut si mamica cu copil de 1an si ceva care mergea cu ea de mana ........mi se pare mai normal asa.......eu cred ca astia ma considera nebuna pe mine,ca eu ii vb pe strada(asta e masina rosie,acuma luam paine.......)dar asa mi-a intrat in reflex ca......cred ca imi ia ceva timp sa ma dezobisnuiesc Mamicile din Romania am vazut ca se implica mai mult,cand am fost in parc in Ro erau atente cu copii,vb cu ei.......mi-a placut Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
cand am fost in UK si pe mine m-a socat la maxim treaba asta cu copii de 3-4 ani in carut, mi s-a parut f f aiurea, treaba lor ...
voi in ce oras stati? da-mi ignore daca nu vrei sa spui sau un PM, cum vrei tu
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_mario
votat si eu ....ce scumpete Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
votat si eu
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui haircut
votat si eu de Maia Ilinca (29.01.10) |
Votat si eu! O scumpete!
cristies spune:
citat din mesajul lui xela_07 Cristies - nu am citit din urma inca, daca sunt pe dinafara scuze (n-ar fi prima data ...), ai incercat sa ii dai cand este el cel mai vesel, cand nu e flamand, dar nici satul, asa ca o joaca mai mult la inceput? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Sigur ca in joaca, are lingurita lui pe care si-o lipeste pe par, rade, se distreaza dar nu papa. Ieri a mancat mar copt si azi piersica dar legumele le-a scuipat prin toata bucataria, indiferent daca crude sau coapte. Ca sa nu mai vorbesc de cantitati, ca ma apuca plansul.
Eu am pus scortisoara (Cris.mario) pentru ca mi se pare ca schimba aroma. Si ca mie imi place...
ana_g spune:
buna!
ca sa nu uit, voiam sa spun aseara, dar am uitat bea, subscriu la ce a spus decenuela, ca e mai bine sa le faca acum, cat sunt mici, ca suporta mai usor. cand cresc, e jale, iar ca adult si mai si...vorbesc din experienta, ca anu trecut, cu o luna jumate inainte sa raman insarcinata, am avut varicela! si eu, si sotul...groaznic...aveam bube din cap pana-n picioare chiar si...acolo..
simplicity, mersi de retete! deja salivez la aia cu mar, para si scortisoara o sa-i dau si lu asta micu, daca ma roaga frumos
intr-adevar, chicios biberonul ala dior....pare unul de la nuk cu alt model pe el....de ce nu ar scoate si hartie igienica LOuis Vuiton?
iar o noapte cu frichineli....acum doarme rupt....i-o fi foame? ca e si el modovean ca jiji, cel putin pe jumatate ca l-am pus la san si a supt, nu gluma, nu doar rontzaiala de alinare....in fine...
alexutzzza, sa va ajute Dumnezeu sa aveti un bb2 sanatos, frumos si lipicioas ca yannis!!!!
mama unui pui...Stefan
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Xela asa ma gandeam si io, sa las la frigi, dar mai vroiam o parere experimentata. Cat despre "engleJi"...crezi ca ei nu au chiulangii lor? cred ca tocmai de aia atata informare din partea statului, ca masura pt ce au vazut si ei ca se intampla. Si, in plus, ei ca natie (in genere mai toti strainii) mie mi se par f comozi si deloc speriati de bombe, mult mai siguri pe ei si increzatori ca ce fac ei fac bine si nu au nevoie sa intrebe un dr..fac cum vad in filme si cum cred ei...parerea mea de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Parca numai englezii sunt asa... macar astia au o scuza, la ei serviciile medicale costa de rup, downloadul pe net la fel... Eu ma uit mai degraba in curtea noastra si ma ingrozesc... stiti ca povestea Bea de fina ei, ca n-are de unde sa se inspire, face ce-i spune lumea... eu am prietene cu studii, care au facut sacrificii enorme sa aiba copii, cu acces la informatii si tot dau la copii pepsi ca sa nu pofteasca. Si mai era discutia ca de ce nu se organizeaza la noi astfel de cursuri? Cine sa le tina? Ca trei sferturi dintre medicii nostri (de aici de pe forum) recomanda inceperea diversificarii inainte de 6 luni la copii alaptati exclusiv... Si repet, eu cred ca noi suntem o categorie favorizata, care vedem si cum e in alte parti (avem 100 de persoane in anturaj cu fix aceleasi probleme in acelasi timp), mai avem si experienta mamelor la bebe 2 (se stiu ele) si tot nu respectam ca la carte.
al3csa spune:
Buna dimineata si de la noi mai pe la pranz asa
Noi am avut o noapte mai mult decat linistita . A dormit de la 11 jumate pana la 11 asa DAAA!!!!!
Lorex nu am facut in BCG. Ne-a dat trimiterea la Municipal. O sa mergem sapt care vine sa-l facem.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi