Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
blue_flower spune:
Doamne, da scrieti, nu va incurcati...
Eu sunt la servici, am ajuns azi la 10, ca Dani s-a trezit de la 6 la 7.30, eu m-am trezit la 8. Sotul mi-a zis ca s-a 'plimbat' prin patut, nu a plans si apoi a adormit la loc. Asa ca am asteptat sa se trezeasca, sa manance nitel. Mai nou nu vrea sa manance dimineata, cum se trezeste, trebuie sa asteptam vreo ora, uneori mai mult. Asa ca am scos cu pompa ce nu a mai vrut el si am plecat.
Soacra-mea fierbe si raceste apa pt LP.
OANI - matusa-mea, care e de o varsta cu mine, tot in 76 nascuta, a slabit 10kg. O fosta colega de servici a slabit 14kg dupa sarcina. Matusa-mea nu e dupa sarcina, desi are si ea 2 copii, de 5 si 3 ani. Dar ramasese cu kg in plus dupa sarcini.
ALICREDO - si Dani isi suge degetul. Mie personal mi se pare mai ok decat sa suga un plastic. Pe acest motiv eu nu i-am dat suzeta pana acum si nici nu cred ca o sa i-o dau. Am senzatia ca isi secreta prea mult suc gastric prin supt suzeta, cam ca atunci cand mestecam noi guma.
LOREX si noi ne gandim la plecat in concediu, dar cred ca ne sare anu' asta, ca bebe e prea mic. Ne gandeam la Grecia sau Egipt la sf lui august, inceputul lui septembrie, dar nu stim inca, nu ne-am hotarat. La sot la servici nu e prea bine cu criza asta, asa ca ramane ca eu sa fiu super la jobul meu
CRIS MARIO fugi la doctor, pentru ca poti sa faci mastita. Pe vecina mea nu a durut-o asa cum zici tu. Nu ai voie sa stai cu dureri asa mari, vezi ca mastita e cu operatie. Suna doc de familie, du-te pana acolo, e urgenta. Serios.
SIMPLICTY, multumim frumos de retete, am notat si printat deja. Cand o sa ajungem si noi acolo....le vom folosi. Sper uichendul asta sa incepem si noi cu diversificatul, desi nu prea ma trage inima. Nici 5.5 luni nu are. Vedem.
Eu cu dieta mea Rina....ma simt f bine, lapte am destul dimineata si seara, nu mi-e foame, am slabit, dar nu vreau sa ma bucur la kg...va anunt cand trece o luna. Adica pe 1 august. Sa vad daca trec de ziua cu apa, ziua 29..ca aia mi se pare infioratoare. Cu legume si fructe rezist, dar mie imi scade glicemia, ma ia cu transpiratii reci si tremuraturi daca nu mananc...e naspa.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Imi pare rau ca inca te doare Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Pofta buna Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si de mult vroiam sa va arat dar tot uit... asta este un www.childrensalon.com/product_info.php?ref=35&products_id=17598&affiliate_banner_id=1" target="_blank">biberon de firma _ Povestea unei . Cresc |
...pot sa zic k mi se pare 'chicios'
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza simplicity mor de oftica! banuiam io ca e gratuit cursul ala...offf si mai mergi si la innot cu micutza..noi nu avem unde si nici nu beneficiem de astfel de cursuri si nici piscine ca lumea de bebei. Nici platite nu gasesti asa cursuri sau piscine ok . Bravo voua! Citeam chiar ieri cat asteptam la dr intr-o revista de copii de p-acolo cat de important e innotul ptr micuti. Studii facute pe copii: unii bagati la innot undeva intre 2 si 7 luni si altii nu. Aia care au innotat de mici au dezvoltat f usor si excelau la cap aptitudini care au la baza motricitatea si mai ales echilibrul! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Imi pare rau ca la noi in tara nu sunt atatea facilitati,aici sunt,trebuie doar sa te interesezi........eu incerc sa fac "profit" de aceste lucruri gratuite sau nu,nu ne permitem nici noi marea cu sarea(din diverse motive),dar am hotarat ca alocatia de copil de aici(80 lire=400 lei) sa o folosesc in folosul ei,aici intervine faza cu inotul,cursuri de gimnastica.......daca eram in tara,nu ne-am fi permis pt ca inainte sa devenim parinti noi am investit in altceva,plus ca sunt scumpe in tara aceste programe pt copii........
Felicitari pt decizia cu bebe 2,sunt f de acord cu tine,cu ce a spus medicul........si noi vrem sa mai facem inca un bebe(daca Dumnezeu ne ajuta)
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
cris_mario spune:
alexutzzza,cristies
dastefa eu zic sa nu-ti faci griji...ei sunt mici akm,cred k si mai mult ar trebui sa doarma
blue-flower...m-ai pus pe ganduri,maine dau o fuga la dr ...bafta cu regimul
in sf a adormit....
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
haircut spune:
Neata!
Multam de cafea, CrisM
Nici la noi nu merge marul ce-i drept sunt niste mere cam acre, de la soacra mea, azi imi aduce mama unele mai dulci, sa vedem daca reusim sa papam.Ei, incetisor om manca noi ceva
Acum doarme dupa o portie de tzitzi buna...
ma bag la citit din urma
de Maia Ilinca (29.01.10)
simplicity spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Si pentru ca merita un mesaj separat: Simplicity Multumim din suflet pentru retete si informatii!!! Am salvat tot! Par delicioase retetele. Intrebare: cum e cu congelatu? daca o sa congelez de ex pureul de mere-pere-scortisoara e ok? Ptr ca mie dr mi-a zis ca piureul de fructe se da numai proaspete, altfel se oxideaza fructele dupa ce le tai. Sau tocmai asta e rostul pusului la fiert? de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
cris_mario spune:
va tot aud de scortisoara ...la ce serveste ptr un bb....?? mie nu-mi place si nu i-as da.....
o printesa grabita...
varsta Alexandrei
simplicity spune:
citat din mesajul lui xela_07 simplicity - multumim de info. nu prea inteleg cum Dzeu se face ca e asa bine pus la punct informarea acolo si copii mananca in the end numai prostii. ma uitam in concediu unde erau 90 % englezi si ca la copii le dadeau numai cartofi prajiti cu fish finger sau chicken nuggets. chiar nu mai inteleg.... Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Ii vad pe strada,nu toti ce ii adevarat,prefera sa plimbe copil de 3-4 ani in carut decat sa mearga,stea dupa ei.........am vazut si mamica cu copil de 1an si ceva care mergea cu ea de mana ........mi se pare mai normal asa.......eu cred ca astia ma considera nebuna pe mine,ca eu ii vb pe strada(asta e masina rosie,acuma luam paine.......)dar asa mi-a intrat in reflex ca......cred ca imi ia ceva timp sa ma dezobisnuiesc
Mamicile din Romania am vazut ca se implica mai mult,cand am fost in parc in Ro erau atente cu copii,vb cu ei.......mi-a placut