Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

si daca ieri ma lauda cat sunt de fericita ca Miruna doarme bine azi pe acelasi motiv imi fac griji-ea din 24 ore doarme cam 15- nu e prea mult oare?

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata fetelor!

LML pufilor de astazi! gemanutelor noastre!

Cristies pt capitol si sper ca nu te-ai suparat ieri.

Ela (de ce nu?) daca vreodata mai ai nevoie de oglinda pt calatorii mai lungi, ti-o imprumut cu mare drag.

Dulcineea noi n-am platit vaccinul de 4 luni. Si daca tot a venit vorba...fetelor care ati facut vaccin de 6 luni de la stat..cate intepaturi sunt?

Lorex vazut vampirasul si nu, nici eu nu fierb izvorul alb, dar Mara nu cred ca a baut mai mult de 200 de ml de apa in viata ei.
Exact asa facea si a mea cu intorsul pe burta noaptea cum povestesti tu de bobita. Eu mama nebuna desi stiam ca urmeaza sa planga o lasam sa se intoarca complet pt ca era funny rau. Noaptea trecuta a mai avut 2 tentative si.......in dimineata asta a avut 2 reprize de somn pe burta. Primele!!

Xela cu scuzele de rigoare iti urez si eu LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita, sanatoasa (frumoasa esti deja) si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai!

Simplicity .

Alexutza cata sincronizare au copiii nostri!! Cum spuneam...si Mara tot acum a invatat cu dormitul pe burta.

Votati delfita-pisicutza?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si de mult vroiam sa va arat dar tot uit... asta este un www.childrensalon.com/product_info.php?ref=35&products_id=17598&affiliate_banner_id=1" target="_blank">biberon de firma

_
Povestea unei .
Cresc

LOL...ce tampenii...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata si de la noi

la mare e o ploaieee
toata noaptea a plouat de fapt incontinuu

fetelor eu va tot alerg dar tot mai in urma raman
am de recuperat 2 cap

ieri am fost si am facut vaccinul de 6 luni
l-am platit 150 ron, dar numai unul din ele, nu stiu cum, a facut dr comanda ptr el

nu a facut temperatura deloc, i-am pus gheata sa nu mai faca "guguloi"
azi am fost sa-i ia sange sa i faca analize ptr calciu, fier si anemie
a fost tare cuminte, a plans cu lacrimi dar nu s-a zbatut il tineam si eu si doctorita si asistenta ii lua sange - asta fiindca tasu plecase la masina sa vada daca poate sa iasa din parcare unu, ca cica il cam blocase )

despre apa, si mie mi-a zis pediatra la inceput ca apa plata trebuie fiarta si racita, dar acum nu i-o mai fierb
am zis ca suntem mari , avem 6 luni
si nici nu prea bea, cred ca 2-3 guri ca restul o da pe el

abia astept sa vad retetele de la Simplicity, ca m-ati facut tare curioasa
fug sa recuperez

La multe lunite Alena, Natalia, Rares, Maia, Maria, Arya, Nicoleta!

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Cristies - nu am citit din urma inca, daca sunt pe dinafara scuze (n-ar fi prima data ...), ai incercat sa ii dai cand este el cel mai vesel, cand nu e flamand, dar nici satul, asa ca o joaca mai mult la inceput?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

si daca ieri ma lauda cat sunt de fericita ca Miruna doarme bine azi pe acelasi motiv imi fac griji-ea din 24 ore doarme cam 15- nu e prea mult oare?

Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

e perfect!
si unde mai pui ca creste, se dezvolta, recupereaza...nu-ti mai fa atatea griji..lasa natura sa-si fac atreaba!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Xela asa ma gandeam si io, sa las la frigi, dar mai vroiam o parere experimentata. Cat despre "engleJi"...crezi ca ei nu au chiulangii lor? cred ca tocmai de aia atata informare din partea statului, ca masura pt ce au vazut si ei ca se intampla. Si, in plus, ei ca natie (in genere mai toti strainii) mie mi se par f comozi si deloc speriati de bombe, mult mai siguri pe ei si increzatori ca ce fac ei fac bine si nu au nevoie sa intrebe un dr..fac cum vad in filme si cum cred ei...parerea mea

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

si Dragos doarme noaptea cam 10 ore si ziua vreo 4 in reprize, nu am contorizat exact, si mie tot nu imi ajunge

Mirunica frumusica si zambareata

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Fetele informate,
ce parere aveti ca pediatra vrea sa-i faca vaccinul de 4 luni si BcG-ul o data?
Pe mine ma ia cu fiori, oare e ok?
de unde stie ca e bine asa?
nu-i suprasolicita sistemul imunitar?
Alexutzza (ca ai matusa pediatra), Oani, Cristies..!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lorex[/b] vazut vampirasul si nu, nici eu nu fierb izvorul alb, dar Mara nu cred ca a baut mai mult de 200 de ml de apa in viata ei.
Exact asa facea si a mea cu intorsul pe burta noaptea cum povestesti tu de bobita. Eu mama nebuna desi stiam ca urmeaza sa planga o lasam sa se intoarca complet pt ca era funny rau. Noaptea trecuta a mai avut 2 tentative si.......in dimineata asta a avut 2 reprize de somn pe burta. Primele!!

aaa, deci e trecator
astept sa invete sa doarma pe burta!

_

_

Mergi la inceput