Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario fiimea si-a descoperit maneca... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
Pofta buna
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
si al meu identic si la fel acum nu imi fac griji da cand o fi ami mareee..soru-mea a supt degetu destul de mult timp asa ca imi fac mii de ganduri...ee..pana la hopul ala mai e....acum e asa de dragut... app..nu zice nu, nici la alte degete, al meu, al sotului...mai nou la coada pisicii daca ar putea.... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
cristies spune:
Hello gagici!!! (again).
Noi suntem bine, merci de intrebari.
Cris.dogarel, eu m-am lasat de citit cartea ca am avut impresia de deja vu. O mai fi avut vreo editie sau se inspira din alte carti pe care le-am citit... chiar nu stiu dar n-am avut rabdare s-o reiau. Acuma... eu sunt adepta progresului in toate directiile si mai citesc si statistici, nu doar povesti de montignac... deci mi-e greu sa cred ca daca speranta de viata a crescut de la 40 la 80 de ani de la mancatul radacinilor la mcdonalds, inseamna ca ce mancam noi e kk si hai sa ne luam la intrecere sa prindem iepuri pe camp si sa vedem care se urca cel mai sus in cais sa manance fructele culese de el.
Oricum, am frunzarit acum un pic si are chiar si din montignac cu cartofii, bananele...
Alexutzzza, am incercat cu biberonul. Si a murdarit perna de alaptat de suc de morcov. I-am dat inclusiv cu degetul si nu si nu. Azi insa am schimbat lingurita (mica si oarecum adanca) cu una mai lata si mai plata si a mancat suc de piersici cu orez si scortisoara... Felicitari pentru atitudinea fata de medici! Si bafta cu surioara lui Yannis!
Cris.mario, musai sa faci poza siliconata! Imi pare rau de noaptea grea, sper sa treaca repede!
Lorex ce tare e vampirashul... dar Bobitza.
La multe lunite Alena, Natalia, Rares, Maia, Maria, Arya, Nicoleta!
Ruxita, eu sunt de acord cu sotul tau, nu e normal sa faci tratamente naturiste unui copil fara sfatul medicului. Exista specialitatea "medicina naturista" la facultate, nu poti sa faci ca vrajitoarele si sa pui si din aia si din aia pana trece... Poti sa gasesti un astfel de medic care sa-ti recomande ce si mai ales CAT trebuie sa administrezi unui bebelus.
Simplicity de retete!
Alicredo, al meu baga si 4 degete odata de-si face greata...
Revin...
dastefa spune:
eu am refacut programarea la buc pe 4 aug si pana atunci sa fac si etf
ce-i drept dr de aici din Iasi zice ca i se pare ok ca nu va fi nici o problema
dar eu desi ma dau viteaza si optimista tot mai am cate o cadere in negrul pesimism- noroc ca-s mai rare si imi trec destul de repede- deh sa zicem ca-s reminescente ale depresiei din care par ca am iesit
Mihaela -fericita mamica a doua printese Miruna Elena -18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
cristies spune:
Si de mult vroiam sa va arat dar tot uit... asta este un www.childrensalon.com/product_info.php?ref=35&products_id=17598&affiliate_banner_id=1" target="_blank">biberon de firma
alexutzzza spune:
Cristies felicitari ptr reusita cu Garga! Eu tocmai am terminat piure Simplicity cu mere, pere scortisoara, e la racit...a iesit o minunatieeee daca nu se trezeste Yannis mai repede sa i-l dau o sa il halesc io .
Mi-au iesit cam 3 portii cum congelez? am pus in niste recipiente cu capac...las sa se raceasca nu? daca vreau sa ii dau si maine, musai congeles si peste noapte scot la decongelat sau pot lasa in frigi?
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cristies Si de mult vroiam sa va arat dar tot uit... asta este un www.childrensalon.com/product_info.php?ref=35&products_id=17598&affiliate_banner_id=1" target="_blank">biberon de firma _ Povestea unei . Cresc |
incredibil
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Lorex,cat are copilul cu caninii ?la cat timp au iesit?e simpatic foc Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina) Vesnic indragostita de voi doi! |
pai acum are 3 ani si jum
poza e facuta cand avea 8 luni
cica pe la 6 luni au inceput
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Nu numai ca suna aiurea dar nici nu are valoarea ta si nici bobitza de aur Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
:)) multumesc, esti dragutza!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
xela_07 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Cristies felicitari ptr reusita cu Garga! Eu tocmai am terminat piure Simplicity cu mere, pere scortisoara, e la racit...a iesit o minunatieeee daca nu se trezeste Yannis mai repede sa i-l dau o sa il halesc io . Mi-au iesit cam 3 portii cum congelez? am pus in niste recipiente cu capac...las sa se raceasca nu? daca vreau sa ii dau si maine, musai congeles si peste noapte scot la decongelat sau pot lasa in frigi? de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
eu as lasa in frigider pana maine, parerea mea
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)