Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Lorex,cat are copilul cu caninii ?la cat timp au iesit?e simpatic foc
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
danyelana spune:
gemanutele mele preferate Natalia si Alena
rares
maia
maria
nicoleta
arya
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
eu nu fierb... voi fierbeti izvorul alb fetelor? pediatra mi-a zis ca nu trebuie... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Eu i-am dat o singura data apa, SPA (care e recomandata bebeilor) si nu am fiert-o. Pediatrul nu mi-a zis nimic
pozele mele
Charles Baudelaire
dulcineea_cj spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi !
mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)
alexutzzza spune:
Si pentru ca merita un mesaj separat:
Simplicity Multumim din suflet pentru retete si informatii!!!
Am salvat tot!
Par delicioase retetele.
Intrebare: cum e cu congelatu?
daca o sa congelez de ex pureul de mere-pere-scortisoara e ok? Ptr ca mie dr mi-a zis ca piureul de fructe se da numai proaspete, altfel se oxideaza fructele dupa ce le tai. Sau tocmai asta e rostul pusului la fiert?
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
am dormit numai pe spate,ceea ce e crunt ptr mine ,st infasurata toata,dar siliconata (am zis sa-mi fac o poza)....glumesc....ma dor si mai rau e ca nu ma pot mulge,ptr k nu pot suporta durerea ,,,,mai curg ei singuri,cred k de la varza mersi frumos de intrebare Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... aici puteti vota o printesa varsta Alexandrei |
Imi pare rau ca inca te doare
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex bobitza'mea e belea mare cu intorsul pe burta ea stie sa se intoarca pe burta dar nu stie sa si doarma pe burta asa ca prin somn se intoarce pe burta si ridica automat capul, apoi incepe sa planga... uite-asa se trezeste ea din somn.. s-o vedeti ce amuzanta e cand sta pe burta si cauta tztza :)) si eu i-o dau asa de fun ce simpatica e cum suge stand pe burta, parca sta la bar si bea coctail! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Si Arthur face asa. Cand l-am vazut prima data asa ne-am amuzat de numai
Azi de dimineata era langa mine in pat si eu eram pe o parte si imbracata numai cu un maieu mai largut Si a venit pana langa tzatzi si a tras maieul si a inceput sa suga dar din cea de sus Era asa nostim ca am ras amandoi
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex SIMPLICITY, multumim ca imparti cu noi informatiile am ramas datoare cu explicatia nick-name-ului nu l-am dat ca fetele au presupus probabil de unde vine, ele stiu ca ma cheama loredana. am fost alintata in o mie de feluri: loli, lala, lorita, lorena, lorelai, loredanica, lore, lori, lorel etc. Printre astea si lorex, asa mi-a spus un var de-al meu si mi-a placut cel mai mult.M-am obisnuit atat de mult cu el, incat atunci cand aud de Rolex, mi se pare ca suna aiurea _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Nu numai ca suna aiurea dar nici nu are valoarea ta si nici bobitza de aur
pozele mele
Charles Baudelaire
xela_07 spune:
Buna dimineata!
lorex - iti trimit PM
ayana - mai cuscra am zis sa imi pastrez reputatie de femeie serioasa , dar daca tu ma incurajezi uite ca am trimis si pe mailul comun .
simplicity - multumim de info. nu prea inteleg cum Dzeu se face ca e asa bine pus la punct informarea acolo si copii mananca in the end numai prostii. ma uitam in concediu unde erau 90 % englezi si ca la copii le dadeau numai cartofi prajiti cu fish finger sau chicken nuggets. chiar nu mai inteleg....
cred ca o sa spal si sa calc vreo saptamana ... ma bag la calcat
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Alicredo categoric nu! nu numai al tau cu destu in gura, si Yannis e la fel si nu numa destu, toata mana, ambele maini...etc...fara mana in gura nu sta decat cand mananca si cand doarme in rest: se rostogoleste cu mana in gura, vorbeste cu mana in gura se joaca cu jucariile in gura etc |
si al meu identic si la fel
acum nu imi fac griji da cand o fi ami mareee..soru-mea a supt degetu destul de mult timp asa ca imi fac mii de ganduri...ee..pana la hopul ala mai e....acum e asa de dragut...
app..nu zice nu, nici la alte degete, al meu, al sotului...mai nou la coada pisicii daca ar putea....
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre