Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bun venit pe lume, Filip Alexandru! Sa ai o viata plina de sanatate si voiosie si un viitor la fel de mare ca numele pe care le porti!

Felicitari, mandarinutza si Antonia! Bine, hai si tati.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia ce mai face iubitica Alexia? Davis ii trimite o imbarisare!

Fug sa

Ma bucur ca v-ati destins la mare. Nu stiu unde ai fugit, dar sper ca ai facut-o cu folos!
La noi sunt deja 26 de grade, la ora asta, in casa am aproape 28 si azi maxima va ajunge la 32 la umbra. Nu credeam ca ajung sa mor de cald in Finlanda. Pana acum nici nu s-a pus problema de aer conditionat, dar acum asa mi-as dori unul...cred ca ma mut in masina.

Alexia face bine, multumim! Papa si zambeste la toata lumea. Noaptea doarme binisor, mai are o trezire undeva intre 3 si 5 si apoi pe la 8 dimineata, uneori papa si mai doarme pana pe la 10-11.
E un bebelus super cuminte si paros. Nici nu stii ca o ai in casa daca nu e ora de papa. Toata lumea se mira ce bebe cuminte poate fi. Am fost cu ea si in excursie la padure si a dormit tot drumul in wrap sau sling sau cum s-o numi salul. Acolo a stat cuminte pe paturica, a mancat si somn din nou la intoarcere. Parul cel lung a inceput sa pice, dar tot mai are pleata ce atrage toate privirile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Daria

Distractieeee! Asta scrie pe fata ei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
De-abia astept, am atatea de pregatit...

Ce bine imi amintesc perioada aia...si lungile liste pregatite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Erina, sa va fie de bine iesirea la mare !
Nu stiu cum v-ati simtit voi, dar am vazut dovada clara ca Daria a gustat din plin balaceala !
Ati stat doar un weekend ? Ma gandesc ca-i drumul lung de la PN pentru doar 2 zile...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou. ziceam ca fug la despachetat...acum am de platit facturi...tare bine era in vacanta!

Yaia ma bucur ca e cuminte Alexia. Cred si eu ca o admira toata lumea pe frumoasa cu parul lung. Daria abia pe la 6-7 luni a avut lungimea aceea.
Si bebe David la fel, un ingeras cuminte si tare expresiv. A inceput sa rida in mici hohote si e absolut delicios.
Multumesc lui dumnezeu ca e sanatos si bun!

Am fost la Eforie Nord.

Luy, ce putin mai e pina in septembrie!!! Nu am vazut poze cu burticica, sper sa nu ne tii in suspans pina in septembrie.
Sunt sigura ca o sa iasa toata organizarea perfect. Asteapta sa verifici lucrurile Mariei si vei vedea ca ai absolut toti ce trebuie mai ales ca sunt nascute in acelasi anotimp.

Am plecat joi si ne-am intors aseara. E drum lung mai ales pentru copii.
Am fost cu Matei si inca o familie cu doi copii si de aceea am tinut neaparat sa mergem pentru Daria.

Roxana intreba de carucior. Noua ne place Chicco dar si Teodora are un Inglesina-parca foarte bun si un pic mai usor ca Chicco.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ema, perfect! Si Daria va fi la gradinita de vara asa ca undeva in jur de 11 e perfect! Vorbim!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, e minunata Daria, cat de expresiva mi se pare de fiecare dataCe bine ca v-ati destins si s-a distrat Daria. Noi am amanat plecarea in Ungaria ca Sara vrea la mare si desi mi-e tare groaza de drum, cred ca fugim pana in Bulgaria. Mi-e groaza de drum si sper sa scapam fara enterocolite, Doamne fereste.
Eu vad ca e regula cu cumintenia copilului al doilea. Sofia e si ea de o cumintenie iesita din comun, si rade mereu. Asa-i ce minunat e rasul in hohote? Nu ai momente de nostalgie uitandu-ne la el? La Sara stiam mereu ca va mai fi un bebelus, acum insa as vrea sa pastrez clipa, sentimentul, toate trairile astea...

Yaia, asa cumintica ca Alexia e si Sofia, doarme, paoa, rade. Si vrea mereu in fundEu am avut rezerve cu vaccinul de varicela, dar l-am facut Sarei si il voi face si Sofiei

Bernixule, cand mergeti in concediu?

Cuscra draga, ma gangesc la voi, cred ca asa concediu vom avea si noiSa stii ca ii tai pleata nurorii mici, ca atata naparleste si a mai ramas doar coama aia, asa e de haioasa, ca un samurai. Sa il intrebi pe Alex daca e ok

Ema, bine ca si-a revenit Andrei!

Maria, of, ce rau imi pare de varicela. Sanatate papusei

Pup pe toata lumea!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
[

[
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Plecam duminica, pe 11 iulie, la Sunny Beach.
Abia astept!!!

Pupam fetele frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Plecam duminica, pe 11 iulie, la Sunny Beach.
Abia astept!!!

Adica.. ati plecat deja!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput