Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Buna diminetata!

Bine ai venit pe lume puiut iubit Filip Alexandru!
Felicitari Sorana, Antonia si tati!!!

Sa fie sanatos si norocos si sa va lumineze mereu sufletele!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ema ce bine ca i-a trecut burtica lui Andrei. Hai sa ne vedem miine la un frape. Te sun dupa-amiaza!
Am citit ce s-a scris, am incercat sa pun un mesaj de incurajare Soranei pe la pagina 4...poze parca nu s-au mai pus noi...oare am scris ca am vazut frumoasele Gabrielei? Absolut minunate si mereu cu hainute super!!!
Yaia ce mai face iubitica Alexia? Davis ii trimite o imbarisare!
Piciulika hai cu pozele din vacanta!!!
Papanash bafta la amenajare sa iasa cum ti-ai propus.
Roxana, happy sa te citesc chiar daca ,mai rar acum...
Noi am avut un week-end prelungit la mare. Vineri a plouat dar tot am reusit sa distram copiii, simbata a fost plafon de nori dar am reusit sa ne ardem toti, mai putin David, duminica si luni vreme foarte buna.
Daria nu ar mai fi iesit din apa iar bebe a dormit foarte bine pe plaja. Bineinteles ca Daria a fost extrem de mofturoasa la mincare iar David a mincat pe unde a apucat.
Fug sa
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Maria sa va fie de bine vacanta. Vindecare rapida Teodorei, cu cit mai putine mincarimi.
Cecilia sa aveti vacanta frumoasa.
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Daria
Erina mamica Dariei
si a lui David
aeperju spune:
Felicitari Mandarinuta!
Sigur Erina! Cu drag. (mai ales ca am baiatul la gradi, sunt free :))
Emma
10+ si Andrei (21.09.2007)
carpatina spune:
Bun venit pe lume Filip Alexandru! 
Sa ai o viata binecuvantata! 
Felicitari mandarinuto, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Bun venit, bebe Filip Alexandru ! 
Sa-ti fie viata plina de fericire si iubire !
Felicitari fericitilor parinti si surioarei Antonia, sa va bucurati de bebelus si de clipele minunate petrecute impreuna !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
28+ cu
la purtator
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria vineri si sambata am stat in camera ,antibiotic sigur ca nu i-am dat,am vorbit cu medicul nostru de familie si crede ca probabil medicul de acolo o fi vazut ceva in gatul ei de i-a prescris antibioticul...,in fine a consultat-o astazi si nu are nimic nici in gat nici in alta parte,doar varicela ,a fost mai greu in masina la intoarcere,foarte cald,AC l-am folosit moderat de teama sa nu raceasca ,ea era tare suparata ca s-a terminat vancanta de la val te pupic si imi pare tare rau ca ai trecut prin asa patanie ![]() |
Bine ca nu a fost toata vacanta ratata si bine ca nu e nimic altceva. Sau cum zice Tudor, 'Nu este minic!' (
fata cu bubite!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:
Asa bate un vant de vacanta pe aici ... Deh, unii stau si se prajesc la soare, altii nadusesc la munca ![]()
Ieri am stabilit cu sefa ca mai vin la serviciu pana pe 6 august, apoi intru in CO si cand mi se termina zilele respective prenatal scrie pe mine
.
De-abia astept, am atatea de pregatit... De fapt nu am pregatit nimic pt nastere sau pt bebelina. Doar i-am luat un set de pijamalute
. Trebuie sa sortez hainutele de la Maria si sa vad ce mai am nevoie, sa mai caut carucior si sa iau, sa-mi mai cumpar si eu diverse pt bagajul de spital si dupa...
Am o gramada de treburi si nu mai e asa mult pana in septembrie
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
28+ cu
la purtator
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, eu am prestat vaccinul ambilor copii, cica nu ar da totusi imunitate totala, ci ar face doar forma mai usoara. Cum ziceam, mi-am prestat vaccinul si mie, pare se ca s-a incheiat focarul de la birou si am scapat de data asta. Oricum circula o forma ciudata, cel putin la noi la birou 2 dintre bolnavi mai facusera varicela si in copilarie. In alta ordine de idei, va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de carucioare. As vrea unul pentru finutul meu nou nascut, insa nu din cel tip landou. Un carucior de la 0 luni dar nu landou si nu cu scoica, din aceea au deja. Asa am gasit eu multe modele pe net, insa ei ar fi vrut unul caruia sa i se poata muta manerele pe ambele parti incat copilul sa poata sta cu fata la mama sau cu fata spre exterior. Nu stiu insa daca aceasta oscilatie de maner e posibila la carucioarele de care va ziceam, cred ca acelea sunt numai spre exterior. |
De asta tot ezit, ca nu ofera imunitate garantata, asa ca nu prea ii vad rostul...desi prefer oricand o forma mai usoara de boala, asa ca ii vad rostul...Hmmm.
Si ciudat cu varicela, eu citisem ca daca faci varicela, ai imunitate pe viata si daca se trezeste virusul, nu mai e varicela, e zona zoster. Si eu am avut ceva bubite cu mancarimi, in vreo 2 zone cat un chip (de mancat
Le-as face amandurora in acelasi timp, dar nu chiar acum, Alexia abia a inceput schema obligatorie si nu as bombarda-o chiar asa cu vaccinarile. Probabil o sa mai astept, mersi de raspuns.
Legat de carut, eu am Emmaljunga, e suedez, are maner reversibil si pana la 6 luni mi-am luat un soi de port-bebe, are si manere si se pune pur si simplu in carucior, il iau si in casa si peste zi Alexia mai doarme si acolo. E din textil si are fund tare...Dar nu stiu de gasesti Emmaljunga in tara, eu taaare multumita am fost si sunt de el.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)