Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 9
bernix spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
Adica.. ati plecat deja! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Pe 18 iulie plecam.
kriss79 spune:
Mandarinutza, felicitari, recuperare usoara!
Bernix si noi tot pe 18 iulie plecam, dar in Albena.Vacanta placuta!
sper sa fie vreme buna, ca e de rau daca ploua..
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Sunt onorata si nespus de emotionata de vestea pe care o voi da: Sorana mandarinutza are un baietel de nota 10. Are 3,1kg, 51cm si il cheama Filip Alexandru Bun venit Copilas iubit si asteptat! Sa fii sanatos, norocos si vesel, sa aduci bucurie si dragoste tuturor! Mandarinutza, refacere rapida si laptic cat cuprinde! Felicitari proaspatului tatic de baietel si Antoniei, devenita sora mai mare! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Felicitari!!!Bun venit pe lume Filip Alexandru!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui papanash ce ziceti de www.google.ro/imgres?imgurl=http://i.clubafaceri.ro/clients/86/68463/95/mobilier-copii---pat-masina-ferarry-blue-77663_big.jpg&imgrefurl=http://www.clubafaceri.ro/director/stand/24374/77663/Mobilier%2Bcopii%2B-%2BPat%2Bmasina%2BFerarry%2BBlue.html&usg=5GKsjwIorRbfm2ArIf8PbgcseOE=&h=239&w=300&sz=12&hl=ro&start=6&um=1&itbs=1&tbnid=GsUIoZKW7mVvlM:&tbnh=92&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dpatut%2Bmasinuta%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26rlz%3D1W1_en%26tbs%3Disch:1" target="_blank">asta ? i-am comandat pat simplu, dupa aia l-am descoperit pe asta. tre'sa gasesc un mester iscusit sa-mi faca lateralele alea si sa le picteze. Adi e foarte incantat ca e la mamaie in vacanta, a renuntat de tot la bitut,are pofta mare de mancare, face numai la oala si wc, inclusiv noaptea.vorbim de 3-4ori/zila telefon si-mipovesteste tot ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Tare fain patutul!Spor la amenajat camera!
Eu imi fac vise cam peste un an sa le mut in alta camera.Deocamdata dormim toti clai peste gramada.Ma gandesc la pat etajat.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui Erina Daria ------------------------------- Erina mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Fericire,distractie,zambete sincere!E minunata!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui luy Asa bate un vant de vacanta pe aici ... Deh, unii stau si se prajesc la soare, altii nadusesc la munca Ieri am stabilit cu sefa ca mai vin la serviciu pana pe 6 august, apoi intru in CO si cand mi se termina zilele respective prenatal scrie pe mine De-abia astept, am atatea de pregatit... De fapt nu am pregatit nimic pt nastere sau pt bebelina. Doar i-am luat un set de pijamalute Am o gramada de treburi si nu mai e asa mult pana in septembrie Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 28+ cu la purtator |
Ce frumos suna!Pregatirile astea sunt atat de frumoase!
Eu apucasem la Lisa sa sortez niste haine si cam atat.
Ma uit la semnatura si ma sperii,28 de saptamani??Cand au trecut?

Si nu ma pot abtine....sa nu ma gandesc,la 33 de saptamani Lisa se nascuse.

Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
bikmaria spune:
FELICITARI MANDARINUTA
,refacere rapida
,bun venit bb FILIP.
KRISS sa aveti un concediu minunat
PAPANASH tare fain patul,spor la treaba,asteptam poze,sunt sigura ca totul o sa iasa minunat
ERINA ma bucur ca ai avut un mini concediu reusit,Daria e minunata,se vede ca s-a distrat de minune
BERNIX concediu placut,
GABRIELA zilele trecute ti-am admirat fetele ,sunt tare frumoase si cochete
Multumim de gandurile voastre bune,Teo este bine ,bubitele sunt pe trecute ,mai greu ca trebuie sa stea in casa
,spune la toata lumea ca si-a luat vancanta si de la cresa si de la val pt ca este plina de bubite peste tot
Ma pregatesc sa plec la servici ,dar astazi vreau sa va fac cinste pt ca baiatul meu face 14 ani,nu-mi vine sa cred ce au mai trecut anii si cat a crescut,ma uit la el e cu un cap mai inalt decat mine ...,gata ca ma emotionez
si imi stric machiajul,sa curga 

bikmaria spune:
LUY te citesc cu drag,
mai ai un picut si iti vei tine si a doua printesa in brate,sarcina usoara pe mai departe 
D-NA C de trandafiras nu ne-ai mai spus nimic sau nu am citit eu cu atentie tot din urma??
NANA,tu cum esti?te-au mai lasat greturile??
ANDREEA de la Ploiesti tu??
gata am fugit
sa aveti o zi mununata
carpatina spune:
La multi ani Alex de bikmaria! 
Sa fii sanatos, norocos si sa devii barbat de nadejdie asa cum isi doreste maicuta ta!
Sa-ti traiasca feciorul Maria, sa-ti aduca numai bucurii! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
maria, multumim de intrebare, suntem bine.. Ioana e buna si cuminte (aproape mereu
), isteata, sufletista, sfioasa.. e o bucurie sa o vad crescand.
Eu sunt aglomerata tare la serviciu.. si mai am si de facut o bancuta mai mare caci in septembrie Ioana termina cu cresa si merge la gradinita...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

( 02.10.2007 )
si a lui David
mamica de
( 25 august 2007 ) si
28+ cu
la purtator