Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Felicitari Mandarinutza, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos si norocos!
Erina,
or veni ele vremuri si mai bune si mai libere ca sa scriu mai mult. Multumesc de idei de carucior, imi trebuie unul cu manes oscilant, asta e problema. Cred ca intre timp au ales finii un model.
Yaia, stiu povestea cu zona zoster si varicela, tocmai asta a fost ciudat cu boala asta. Au fost 6 cazuri in total, din care 2 foarte grave. Pana si seful meu, italian, era sa moara de a plecat de urgenta la Roma. Cat despre carut, sarumana de indicatii, dar d-ala nu prea gasesc pe aici. 
Maria, la multi ani pentru Alex, sa fie sanatos, norocos si voios! Va imbratisez tare. Sper ca nu esti suparici ca nu am apucat iar sa sun.
Cam asta. Si ca sa nu ziceti ca nu apuc sa scriu nimic, va zic doar ca treburile pe la birou se mai aseaza, dar tot multe. Copiii sunt bine, azi ultima zi de gradi, de maine concediu cu bunicii. Concediul meu inca e in aer.
Va imbratisez, sa aveti o zi super!
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G imi trebuie unul cu manes oscilant, asta e problema. Cred ca intre timp au ales finii un model. |
Cand beneficiarul isi alege cadoul poti fi sigura ca nu dai gres!
(pana la urma manerele oscilante ii trebuiau finei, nu tie
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia ma bucur ca e cuminte Alexia. Cred si eu ca o admira toata lumea pe frumoasa cu parul lung. Daria abia pe la 6-7 luni a avut lungimea aceea. Si bebe David la fel, un ingeras cuminte si tare expresiv. A inceput sa rida in mici hohote si e absolut delicios. Multumesc lui dumnezeu ca e sanatos si bun! |
Alexia a avut parul asa de lung inca de la nastere, dar acum il pierde si cred ca va cheli. Oricum, arata tare funky uneori.
Sper ca toti copii sa fie sanatosi si buni, sanatate e cea mai importanta, asta e clar!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, asa cumintica ca Alexia e si Sofia, doarme, paoa, rade. Si vrea mereu in fund ![]() |
Si Alexia vrea in fund ...deja! Daca o tin in brate ca pe un sezlong, se trage pana ajunge in pozitie de stat in fund. Si e inca asa de mica ca varsta. Nu o las, fireste, ca mi se pare prea mica, dar ea vrea si e destul de puternica sa se ridice. Alaltaieri la lac a facut deja intoarcere burta-spate-burta in cateva secunde.
Mersi de raspunsul legat de vaccin. Ma gandesc sa-l fac lui Tudor deocamdata.
luy spune:
La multi ani, Alex de bikmaria ! 
Sa fii sanatos, norocos, fericit si sa le aduci numai bucurii parintilor !
Maria, felicitari pentru asa flacau mare si frumos ! Pfiii, si cand ma gandesc ca noi doua suntem de aceeasi varsta...
Multi
pentru gradinareasa plina de bubite, imi pare tare rau ca v-ati stricat concediul
.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
28+ cu
la purtator
Happiness_4_us spune:
Bun venit pe lume Filip Alexandru! Sa ai o viata frumoasa si linistita!
Mandarinutza, refacere rapida si mult laptic pentru pitic!
Maria ,sa-ti traiasca Alex, sa fie sanatos si sa iti umple viata numai cu bucurii si impliniri asa cum a facut-o si pana acum! Ptr Teo cea scumpa si dulce un
mare sa-i treaca bubitele mai repede!
Mie in continuare imi este rau, ma scurg mai exact si ma gandesc cu groaza ca asta e ultima saptamana de gradinita a lui Andrei si de luni, o luna de zile, o sa fie acasa iar eu trebuie sa-l distrez. Offff. Sper sa imi mai revin ca acum e crunt.
Carpatinule, lasa ca facem o banca suficient de mare sa incapem toate din septembrie!![]()
Andrei va fi mutat si el la grupa mijlocie dar norocul meu este ca se muta si Hulda cu el. Mare noroc, ca femeia asta chiar tine la el si are grija de el.
Am vazut o Daria dulce tare.
Nu mai zic cat de fericita era la balaceala.
VA
pe toate .
P.S. Tare m-a mai intristat MAdalina Manole. Dumnezeu s-o odihneasca!
Mamica fluturasului Andrei si
8+
Yaia spune:
La multi ani Stef de mami Gabitza si Alex de mami Bikmaria!
Sa va traiasca sanatosi baietii, fetelor!
Nana, imi amintesc tare bine ce crunta a fost si la sarcina cu Alexia perioada cu greturi, dar eu cred ca e mai mult teama ca nu te vei descurca cu Andrei timp de o luna. Asa ma temeam si eu de cele 2 luni singura cu amandoi piticii, dar a fost doar teama ca nu ma voi descurca. A fost bine cu amandoi, aveam deja programul nostru...pot spune ca e mai greu acum, cand e si sotul acasa, pentru astea 2 saptamani si jumatate cat au mai ramas din vacanta lui tudor, ca el ne-a cam dat programul peste cap.
In alta ordine de idei, am reusit intr-o luna si jumatate sa-l ingras pe tudor cu un kg si jumatate, ceea ce ma face sa ma gandesc daca el manca la gradinita. Nu stiu sigur daca e ca nu manca sau a fost perioada aceea dificila cu iesitul ultimilor premolari care il cam faceau sa nu manance. Oricum, si-a mai revenit si el, are acum 12,8 kg dezbracat, ceea ce e binisor, zic eu Parca si ii inaltime a mai crescut, are acum vreo 97 cm. Tot pitic a ramas, dar e al meu!![]()
Va pup, pe maine!
luy spune:
Fetele pricepute, ia mutati-o voi pe Mandarinutza si pe bebe Filip Alexandru la 'nascute', sa mai avansez si eu pe lista de nasteri ![]()
Yaia, deci si Tudor e la categoria 'silfizi'
ca Maria. Ea avea acum o saptamana, cand am fost la dr, tot 12.8 kg si 85 cm. Asa-s puii nostri, trasi prin inel 

Nana, te cred ca iti faci probleme cum o sa te descurci cand ramane Andrei acasa, avand in vedere ca iti este asa rau. Of, imi aduc aminte ca si la prima sarcina te-ai luptat din greu cu greturile... Multi
, sunt convinsa ca vei gasi resurse sa treci peste toate neplacerile 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
28+ cu
la purtator
Erina spune:
Buna rapiddd!
Bernix, vacanta frumoasa va doresc!
Roxana sper ca va veni si concediul tau cit de curind. Nu uita de pozele de la mare.
Ceea ce imi aminteste...nu am reusit sa slabesc nici un gram. Continui cu dulciuri si multi carbi. Astazi am bagat un tiramisu la intilnirea cu eama iar acasa m-am bagat in ciocolata Dariei. Oare am voie sa iau crim?
Sa vad ce reusesc saptaminile viitoare.
M-am ambitionat ca sotul isi face din nou abonament la World Class asa ca voi merge si eu la sport.
As vrea sa mai spun (nu vreau sa jignesc pe nimeni si eu cu 5-7 kg de grasime arat oribil acum) ca la mare am fost uimita sa vad cit de multa lume tinara si foarte-foarte grasa. Nu mi-as fi imaginat. Trebuie sa fie de la stres sau alte dereglari hormonale altfel nu imi explic.
Yaia asa si cu Daria, cind ma tin de ea cu mincarea arata bine,se simte mai bine si nici nu se prinde nici o boala de ea. Acumla cererea mamicilor care doresc ciorbe si mincarici la prinz, s-a schimbat firma de catering la gradinita de vara asa ca, copiii nu mai maninca paroape nimic. Era mai bine inainte numai pe piureuri, snitele, piftele etc. Recuperam eu cu ciorba acasa.
Nana si toate mamicile care au vazut poza Dariei, multumim!
Adimercedes, astazi am primit Ergo-ul. Spunei ca l-ai pus pe Adam in el de la 4 saptamini. Mie mi se pare ca sta in el cu picioarele departate cam nenatural. O fi bine asa la virsta asta??? Oare sa mai astept? Cind creste femurul ca sta cu ele putin mai inchise?
Pupicei frumosului mergaret si iubitelei dulci.
Foarte interesant articolul despre inec. Atentie mamici! Si cumnata mea a vazut o salvare de la inec la mare si tipul acela parea ca face pluta.
Va las cu ritmurile de la www.youtube.com/watch?v=0iQSoTEmgmo" target="_blank">Mika-we are golden
Am pus link la versuri pentru ca e forum pentru copii iar Mika se scalabaie indecent...prea aduce a Robbie Williams...
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
alinus_25 spune:
Bun venit Filip Alexandru! Sa umpli, toata viata, inima parintilor tai cu bucurie si mandrie! Mandarinutza, felicitari pt pereche! refacere usoara!

Cu intarziere,
Moldovencei
mele iubite! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Gata-i amenajarea gradinii?
Cu intarziere si pt Stef de Gabitz
! Ai mare dreptate cu racusorul lipicios! Am sarbatorit si noi una bucata rac full atasat pe 10. Sa-mi traiasca, sa-nfloreasca!
Maria, sa-ti traiasca feciorul!
La multi ani Alex iubit! (L-am vazut in pozele de la ultimul nasit
, cred si eu ca se intreba ce cauta cu babacii
la mare!!!! Rad eu....mai tarziu...
Teodorei
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
MAI 2010 - mustind de fericire - Teo 31+ Doris 8+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.