Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Proaspetelor gravidutze Prisi, Adhnana, Ema si Nana le urez sarcini usoare si bbi sanatosi!
Nana te inteleg perfect cu nasterea in ro. Sa te ajute DD sa nu mai treci prin alt cosmar, ca ti-a ajuns. Eu sunt convinsa ca va fi totul perfect.
Abia ce am vazut aseara pe acasaTV o mamica mandra de cele 2 nasteri la domiciliu, neasistate decat de sot (prima). Eu nu as avea curajul. Ce DD, cu adevarat nasc femeile acasa de sute de ani, insa statistici terifiante facem abia de cateva zeci!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

MAI 2010 - mustind de fericire - Teo 31+ Doris 8+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Sabina!!!

Eu te-am citit noaptea trecuta, vad ca ai sters mesajul. Sper ca esti bine.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

MAI 2010 - mustind de fericire - Teo 31+ Doris 8+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Alinus, Ce frumosi sunt!!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu prea bine, din pacate.
maine aflu mai multe.
tare frumosi copii aveti, Alinus si Erina.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina sper sa fie ceva vindecabil, reparabil si usor de trecut!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Mandarinuta felicitari si refacere rapida . Iar Micului Print ii dorim tot binele din lume si asteptam poze !

Alex Maria, sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii !

Erina pupam frumoasa ce se balaceste si pe al ei fratior.

Yaia , ne bucuram ca a decurs totul ok cu pisicuta.

Sabina tinem pumnii sa fie analizele ok .

luy pupam Gene-Lungi si burtica in care se ascunde cea de-a doua Gene-Lungi . Ne e dor de voi!
Se pare ca Energia mea a mai crescut are 1m si 13,8kg, dar mie nu-mi pare deloc slaba si nici carpatinei nu-i pare .

Cat despre trandafiras pot confirma si eu ca e o cuminte, ceea ce nu pot spune mereu de atomica mea .

carpatina eu vreau o bancuta numai si numai a mea....azi noapte am plans, ca deh, am trecut cu bine peste cele 2 zile de proba in gradi (deja ieri Puppi ma trimitea acasa sa ramana singura sa nu o mai stresez eu cu mancatul ). S-a descurcat bine, s-a jucat frumos (am stat doar 2h in fiecare zi) dar nu a pus gura pe mancare. Deci, eu nu ma pot obisnui cu ideea ca se duce la gradi....eu ce fac fara Puppi mea acasa ? Si mai vine in august si mutatul in camera ei . Eu nu rezist la atata schimbare intr-o sg luna . Asa ca poate reusesc sa mai aman dormitul in camera ei, dar cum???
Nu cred ca ne deplasam nici we asta ca incepe de azi vacanta in judetul nostru si deja se anunta pt tot we numai blocaje, iar cum noi avem mereu noroc.....plus ca papi tot in medical e....

Nana pupam burtica mica si Andreiasul dulce!

Vacante placute tuturor! Noi tot pe Egipt am ramas fixati si cred ca pana la urma acolo zburam dar mai avem timp sa ne decidem si mai speram si la reduceri de pret.

papanash la noi vazusem in oferta un pat in forma de masinuta pana-n 200€, dar cu siguranta o sa iasa frumos, spor la amenajari.

va pe toti!

Puppi Energia
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Feliciri, mandarinutza pentru asa mandrete de fecior! Sa ai o recuperare cat mai usoara si mult, mult laptic!
Filip Alexandru sa fii sanatos si sa ai o viata plina de fericire si bucurii alaturi de mami, tati si surioara ta!

Multa sanatate si la cat mai multe impliniri in viata si pentru Stef de gabitz, Alex de mami Maria si racusor de Alinus!

Deasemeni, numai sanatate si insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor.
Sabina, un special pentru tine, nu am citit nimic din urma, dar iti tin pumnii stansi si sa ne dai vesti bune maine!
Papanash, bafta in noul proiect! sa iasa asa cum va doriti si sa fie pe placul nazdravanului!
Gabi, Alina si Erina, nu am vazut pozele micutilor, dar sunt convinsa ca sunt cei mai cu mot! Pentru fiecare in parte un pupic!

Ai mei copilasi sunt bine acum, plini de viata si imi pun in fiecare moment rabdarea la incercare, iar pentru mine, asta reprezinta o mare piatra de temelie. De fel am calitati, zic eu , dar si un mare defect nu prea am rabdare, de fapt mai deloc, insa dragii mei kakcauni, ma invata sa trec si peste lectia asta.
De cateva zile ma tot incearca gatul, abia astazi durerea a mai cedat si pot sa mananc aproape normal. Am observat ca am devenit tot mai sensibila, chiar si cand beau un pahar cu apa rece stau cu frica. Sunt constienta, ca nu stau bine pe val, dar le trec la spate. Am intrat sa zic asa intr-o pasa mai rea, sunt eu cu gandurile mele si chiar nu mai am chef sa merg la doctori.
Astazi m-am intristat rau cand am aflat ca o mare artista, in viziunea mea si idolul meu de pe la 11 ani ,a ales un drum mai bun pentru ea, chiar daca pentru multi a ales calea cea mai grea si cea mai de neiertat. Pacat insa ca lasa un mare gol in sufletele celor care au iubit-o si au admirat-o.

Gaseste-ti linistea, draga Madalina!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernixu, sunteti fantastici, multumesc mult de tot lui Bodo si tie, au iesit SUPERB diplomele !
Luy, n-am apucat sa raspund azi, e totul ok, vezi mai sus .pupici multi si voua !
noi, trafaleti, lavabila, etc. Deceptie, n-am gasit inca un mester sa confectioneze zilele astea patul-lateralele masinuta. Am primit azi patul simplu, cel cumparat inainte de a descoperi site-ul cu masinuta.
Marunzika, succes la gradi ! este deja bine !
Carpatina, te asteptpe-aici cu impresii despre scoala, din septembrie.
Sabina, spune-ne ca e bine !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am ajuns si noi in seara aceasta acasa, nu pot spune decat ca a fost superb, cu exceptia primelor 3 zile cand a plouat si a fost friggggggggg.
Poze am facut ffffff multe, dar nu am descarcat nimic....poate maine.

nu am citit nimic, am intrat doar sa va salut si sa vad daca a nascut mandarinuta, pe care o felicit si ii urez refacere rapida.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna rapiddd!

Bernix, vacanta frumoasa va doresc!

Adimercedes, astazi am primit Ergo-ul. Spunei ca l-ai pus pe Adam in el de la 4 saptamini. Mie mi se pare ca sta in el cu picioarele departate cam nenatural. O fi bine asa la virsta asta??? Oare sa mai astept? Cind creste femurul ca sta cu ele putin mai inchise?
Pupicei frumosului mergaret si iubitelei dulci.

Foarte interesant articolul despre inec. Atentie mamici! Si cumnata mea a vazut o salvare de la inec la mare si tipul acela parea ca face pluta.

Erina, pt bebelusi pana la 4-6 luni ai nevoie de un "baby inset", arata ca un minipad in care sta bb ca o omiduta, ca intr-un cocon si il bagi asa in carrier, sta cumva pe laterala, nicidecum cu piciorusele pe lateralele tale!!! Uite www.ergobabycarriers.com/babycarriers/category/infant_insert/" target="_blank">aici gasesti imagini sa intelegi despre ce vorbesc. Pt ca Adam era mai mic, l-am tinut in inset pana pe la vreo 6 luni si doar apoi l-am pus ca pe cal ;) Daca nu gasesti inset, ma gandesc ca poti folosi o paturica sau ceva similar ca sa obtii pozitia de care vorbesc - uite www.ergobabycarrier.com/gallery/sleeping-in-carrier" target="_blank">aici.

Fug ca s-a trezit Adam. Nu am citit nimic din urma, sper sa apuc azi!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput