Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 2

adimercedes spune:
Fetelor, ia bagati un ochi aici. Foooarte mare atentie, mai ales acum in perioada concediilor, dar nu numai!!!
Nu am citit din urma, sper sa apuc azi-maine, dar vreau sa va spun ca am fost cu copiii la control si tote bune cu Adam, plamanii si bronhiile curate, totul ok. Lisa are dermatita atopica, trebuie sa ii iau ceva crema sa tratam si apoi sa am mare grija cu ce produse pune pe ea . Si nici macar nu pune pe ea creme sau alte minuni absolut DELOC, gelul de baie e natural, organic...
Am fugit ca Adam a dat iama intre rafturi!
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009

Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Da da, asta si la noi, ca are sotul. Si permisul de conducere se emite o singura data in viata si e valabil pana cand posesorul implineste 70 de ani. ![]() Eu nu am mai apucat sa il schimb ca a intrat Ro in UE si au zis ca e valabil cel romanesc. ![]() Mamica fluturasului Andrei si ![]() |
Si nu numai ca mi-e valabil 50 de ani si pot ridica colete si pot calatori cu el, dar nici nu imi pot lua puncte de pe el in Romania...ca aici nu e sistemul cu puncte.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, ia bagati un ochi aici. Foooarte mare atentie, mai ales acum in perioada concediilor, dar nu numai!!! Nu am citit din urma, sper sa apuc azi-maine, dar vreau sa va spun ca am fost cu copiii la control si tote bune cu Adam, plamanii si bronhiile curate, totul ok. Lisa are dermatita atopica, trebuie sa ii iau ceva crema sa tratam si apoi sa am mare grija cu ce produse pune pe ea ![]() |
Super articolul, multumim!
La noi functioneaza super gelul de dus Avene trixera. Si pe Tudor l-a scapat de pielea uscata, si pe Alexia. Acum au amandoi piele de bebelus!

luy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Super articolul, multumim! La noi functioneaza super gelul de dus Avene trixera. Si pe Tudor l-a scapat de pielea uscata, si pe Alexia. Acum au amandoi piele de bebelus! |
Si noi am folosit cu succes crema Avene Trixera de la cateva luni pana pe la vreun an si ceva. Acum nu mai avem probleme.

Luy,

luy spune:
Emma, felicitari pentru sarcina !
Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos si vesel !
Intr-adevar e mai greu la sarcina a doua, avand acasa un prichindel plin de energie. Iar cand mai e si bolnavior... Oooof...
Multa sanatate lui Andrei, tu sa ai grija de tine cat poti, ca acum 'agati' mai repede orice
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
27+ cu
la purtator

luy spune:
La multi ani fericiti samurailor nostri dragi Naoki si Ryuji !
Felicitari, Ayumi, pentru baietii tai mari ! Mi-aduc aminte de pozele din spital, din primele lor saptamani, ce micuti erau, dar ce puternici, cum au recuperat ei incet-incet... Si acum uite ce frumos au crescut !
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
27+ cu
la purtator

luy spune:
Mandarinutza, gata, a ainceput numaratoarea inversa ... Esti pregatita pentru marea schimbare ?
Iti doresc nastere usoara, recuperare rapida, laptic gustos si un bebelus sanatos si papacios !
Mult succes la adaptarea pentru viata in 4 !
Luy, mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
27+ cu
la purtator

Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Super articolul, multumim! La noi functioneaza super gelul de dus Avene trixera. Si pe Tudor l-a scapat de pielea uscata, si pe Alexia. Acum au amandoi piele de bebelus! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
SI la noi la fel + crema emolienta Avene Trixera, pentru dupa baie. SUnt speciale pentru dermatita atopica. La Andrei nu a mai aparut nimic de cand avea 6 luni, dar numai pe astea le-am folosit de atunci.
Aici nu se gasesc, de-aia am fost rezervata daca sa-i scriu sau nu de ele, ca nu stiu daca sunt in Australia.
EU vin cu stoc din Ro.

Mamica fluturasului Andrei si

papanash spune:
La multi ani fericiti, cu multa sanatate si armonie, pentru dragalasii Naoki si Ryuji !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
SI la noi la fel + crema emolienta Avene Trixera, pentru dupa baie. SUnt speciale pentru dermatita atopica. La Andrei nu a mai aparut nimic de cand avea 6 luni, dar numai pe astea le-am folosit de atunci. Aici nu se gasesc, de-aia am fost rezervata daca sa-i scriu sau nu de ele, ca nu stiu daca sunt in Australia. EU vin cu stoc din Ro. ![]() |
Aici gasesc la farmacie, poate gaseste si acolo. Daca nu, exista intotdeauna varianta comandarii pe internet. Acum trimit astia peste tot in lume.