Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 3
adimercedes spune:
Asa, deci, danielle02, Roxali, Adhnana si Gema, La Multi Ani si sa aveti parte de tot ce e mai bun, sanatate si fericire alaturi de familia voastra!
La Multi Ani si pt Naoki si Ryuji, va doresc sa cresteti inalti, sanatosi, isteti si norocosi si sa aduceti multe bucurii parintilor!
Mandarinutza, nastere usoara iti doresc!!!! Ma gandesc la tine/voi, sa mearga totul ca pe roate si sa iti tii in brate puiul mult asteptat cu bine si sanatate!!!
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Yaia, Luy, Nana, multumesc de sugestie
. Eu am folosit Avene pt mine (cea pt ten mixt, sincera sa fiu nu m-a impresionat chiar deloc), dar habar nu aveam ca varianta asta poate fi folosita si pt cei mici. Si dupa ce am intrebat mi-am adus aminte de uleiul de migdale. O sa iau si o sticla de ulei de migdale sa le pun copiilor in apa de baie. Pe Lisa am rezolvat-o cat de cat cu crema naturala de paw-paw, mainile, obrajii si partea de sub buza de jos erau mai jalnice, acum sunt doar uscate, i s-au vindecat taieturile mici. Cred ca trebuie sa schimb sapunul de maini (acum folosim Palmolive cu aloe vera, dar investighez sa vad ce e ok pt uz frecvent). Avene se gaseste si aici, am vazut-o in farmacii.
Multumesc mult ca mi-ati adus aminte de ea
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Happiness_4_us spune:
Adi, cremele de fata pentru noi femeile, nu se compara cu produsele de ingrijire speciale pentru pielicica, cu probleme. Eu cel putin asta am constatat.
La noi a facut minuni Avene si serios ca am luat din pripa dermatita si nu a mai aparut nici o pata, iar cea care a fost si era pe piciorus, se facuse ca o crusta uscata, iar in timp a disparut definitiv si s-a refacut tesutul complet.
Aici exista o gama speciala cu ulei de migdale, marca Dr. Fisher, e facuta in Belgia, si este speciala pentru copii. Poate gasesti si la voi, ca sigur au si sapun lichid.
Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat!
Mamica fluturasului Andrei si
7+
papanash spune:
fetelor, e mare jale in tara !!! nu se mai opreste ploaia ! fetele din moldova, cum e la voi ? la constanta?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Adi, cremele de fata pentru noi femeile, nu se compara cu produsele de ingrijire speciale pentru pielicica, cu probleme. Eu cel putin asta am constatat. La noi a facut minuni Avene si serios ca am luat din pripa dermatita si nu a mai aparut nici o pata, iar cea care a fost si era pe piciorus, se facuse ca o crusta uscata, iar in timp a disparut definitiv si s-a refacut tesutul complet. Aici exista o gama speciala cu ulei de migdale, marca Dr. Fisher, e facuta in Belgia, si este speciala pentru copii. Poate gasesti si la voi, ca sigur au si sapun lichid. Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat! ![]() Mamica fluturasului Andrei si 7+ |
Nana, o sa ma uit si de Dr. Fisher. Sigur este, ca am vazut sapunul si crema de maini. Si mi-a dat doctorita niste sugestii inca, am mai citit ceva reviews, trebuie sa investighez (e vorba de gama QV, special gandita pt pielea sensibila, uscata, dermatita, eczema etc, cu directie la bebelusi si piele matura si fragila, auzisem extrem de multe chestii pozitive, dar am uitat cu desavarsire de ea!). Si mi-au venit si mie rusii intr-un mare tarziu, sunt cam pe alta lume zilele astea
..."A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Luy, Adimercedes multumesc pentru urari!
Adimercedes, aici se mai recomanda si gama Ex Omega pentru piele sensibila, atopica.
Papanash, nu stiu ce e cu ploile astea, parca nu se mai opresc.
Eu sunt la ultimele pregatiri, maine dimineata pe la 7 sa imi tineti pumnii. Pupici!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 37s+ 
Poze
sim_stoian spune:
la timp sa ii urez Mandarinutzei nastere usoara
. Ce repede a trecut timpul! 
La noi aproape nimic nou, Stefan e la bunici. A invatat sa mearga cu bicicleta (de aia cu roti ajutatoare) si ii cam fugareste prin parc
.
papanash spune:
Mandarinuta, nastere usoara ! iti tinem pumnii sa fie totul perfect !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Buna dimineata !
l-am dus ieri pe Adi la mama, in vacanta. Pana acum e ok, planul e sa stea acolo toata saptamana viitoare ca noi sa-i amenajam camera. Acum plecam sa cautam pat, tapet, vopsea, lustra, etc.
e casa goala, tare mi-e dor de el !
( 02.10.2007 )