Pufuleti ian-feb 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxita spune:
am pus si noi 2-3 poze noi si 2 filmulete scurte in album... poate-poate ne oxerva cineva... si ne face un compliment
AMR 8, aproape o dama bine!
_
Un vot pentru un maimutzel va rog
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Mandruta, sunt de la chicco niste servetele umede pentru tantari care se pot folosi la bebelusi asa mici (am auzit, nu am folosit ca n-a fost nevoie). _ Povestea unei . Cresc |
Multumesc, am vrut initial sa iau aparatul cu ultrasunete, dar am inteles ca nu face fata la tantarii nostri altoiti. Am vazut mai multe produse de la chicco. Oricum azi-maine trebuie sa fac ceva. Deocamdata am pus o perdeluta la usa de la balcon.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
xela_07 spune:
Asa, acum ca am culcat copii si am si desfacut si bagajele sa va povestesc cum fuse in concediu.
In primul rand a fost f misto ca am avut 10 zile. Noi mergeam pana acum in general 7 zile si treceau asa repede si nu intelegeam mai nimic. 10 zile sunt super OK din punctul asta de vedere.
Nu e prea vizitat de romani Cipru. La hotelul la care am stat noi am fost singura familie de romani. Tot sezonul trecut cica au fost doar doua cupluri de romani. Staff-ul hotelului in schimb cred ca mai mult de jumate erau romani si erau atat de incantati ca in sfarsit au si turisti de-ai lor ca trebuia sa stam mereu cu ei la povesti. Frumos din punctul asta de vedere, as putea sa spun chiar ca e cea mai reusita combinatie.
Pentru ca am plecat cu am2 copii si ptr ca sunt inca f mici nu am avut cine stie ce asteptari. Adica am sperat sa putem dormi la pranz, lucru care s-a intamplat si sa mancam bun . Deh noi suntem inebuniti cu mancarea .
La hotel am avut doar mic dejunul inclus ca am zis ca mergem pe la diverse restaurante. Dupa ce am mers doua seri la rand si am vazut ca turbatii nostri nu prea ne lasa sa ne bucuram am ales sa mancam la hotel si seara. Am fost la un super restaurant frantuzesc, unde totul era impecabil. A urcat pe locul doi in topul restaurantelor la care am fost noi pana acum. Pe locul intai ramane un restaurant din Serbia, unde am ramas blocati si de mancare si servicii.
Mi-am propus sa invat sa fac musaca (ei o fac cu scortisoara si menta si un strat f gros de bechamel, e o nebunie). Alexutza voi gatiti musaca acasa? Si daca da, cum o faceti?
Andreea a fost inebunita cu crevetii si cu scoicile. Se uita in mare ca cica sa prinda niste scoici sa i le dea lui Bogdan (un tip roman de la bucatarie) sa i le gateasca .
Cristi a stat cu mine la umbra. Am avut mare noroc cu gradina hotelului de langa piscina unde am stat cu el si unde era super placut. Din pacate eu fac de cativa ani o alergie la soare asa ca nu mi-a lipsit prea mult statul la soare. E in continuare pe lapte de la mine si l-am incercat cu putina portocala pe buze care i-a placut la nebunie . E adevarat ca am ramas placut impresionata de gustul portocalelor acolo. Chiar nu se compara. Mai aveau si frunzulitete verzi de nu am putut sa ma abtin si le-am facut si poze. In rest a fost f cumintel. Era bucuros daca manca, daca dormea (doar cu liniste din pacate) si daca il distra cineva. Seara la disco nici pas nu spunea . Ii place sa chefuiasca .
Andreea a fost in elemenutul ei. Nu o mai scoteam din piscina nici cu politia. Cat era afara era numai in apa. Chiar ma mir cum de nu a racit.
A facut cuceriri p-acolo (o sa vedeti in poze), dar nu a fost prea interesata. Nici numele nu i-l stia prea bine. Era frumusel baiatu, mi-a placut si mie avea 6 ani si era englez. Am ras de am murit cum se tinea numai dupa ea si avea mereu grija de ea sa nu intre in piscina mare fara colac, sa o prinda intr-o poza, sa danseze cu ea de mana. Comedie curata.
Am fost in fiecare seara la kids disco unde facea show de zile mari cu ceilalti copii iar Cristi era inebunit sa se uite la ei.
Am avut mare bafta cu fata de la kids club care era romanca si cu care Andreea s-a inteles foarte bine si statea numai dupa ea. Aveam si noi o ora de liniste pentru cafea doar cu Cristi de la 4 la 5 cand ea statea la gradinita, cum i-am spus noi.
Una peste alta pentru ea a fost superb si s-a simtit f bine.
Noi doi mai aveam momente de liniste seara pe terasa dupa ce adormeau copii cand mai stateam la un pahar de beutura si tacataca . Asta cand nu adormeam bustean si noi cu copii . A fost o seara cu muzica live cand a fost superb, am zis ca nu poate sa fie adevarat De vis!!
O sa fac si o selectie de poze sa vedeti ce frumosi suntem .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
cris.dogarel spune:
m-am luat cu pus poze si am reusit. din bulgaria si de pe acasa.
enjoy
OANI am pus la congelator, dar deocamdata nu am si scos.. gateesc haotic pt ema, ca papa...prea putin, tin in frigi 2 zile, apoi am congelat. azi tre sa congelez si piureul de dovlecel. mai tare e ca ieri nu mai aveam de morcov si credeam ca am la frigider.... asa ca dupa ce am vazut ca nu mai am timp de decongelat, am apelat la stocul de urgentza si voiaj, aka borcanas de la humana. cu aceasta ocazie am introdus si tzelina, uleiul de rapitza si ce mai contzin borcanasele. macar nu a papat mai cu pofta, sa mor eu de ciuda daca i-ar fi placut mai mult decat home made.
azi, pt ca a dormit....peste program, adica de la 9 la 11.30, la mine in brate, am zis ca ii dau caisa, ca inca nu e pranz si...om vedea. surpriza: i-a placut, a papat ca un bebe, s-a inecat doar o data, nu a mai facut buru-buru cu ea, ci o limpaia. din 3 caise mici, amarate, au iesit 3 linguritze de piureu, date pe razatoare de plastic (CRISm , eu am din japonia, fff faina, am folosit-o si la Ana, fac si piureuri pt sosuri reci cu ea. dau roshii, avocado, ies crema). are nishte "floricele" in relief pe ea, pe care freci fructele/legumele, poate gasesti ceva asemanator.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita cris_mario imi pare sincer rau ca renunti la alaptat! cum zicea cineva se poate razgandi peste 2 zile si atunci ce faci? bine, continui cu LP si nu o mai pui la san... tu crezi ca asta s-a intamplat? s-a intzarcat singura? (o cunostinta de-a mea mi-a povestit ca si baietelul ei s-a intarcat singur cand a ramas insarcinata cu al doilea copil si daca nu ti-a venit ciclul ...) Asa suprimi lactatie, cu pastile? eu la Ela mi-am infasurat bine si strans sanii cu niste shaluri... ajuta si dusurile reci. AMR 8, aproape o dama bine! _ Un vot pentru un maimutzel va rog |
mi-ar fi placut enorm sa mai pot alapta,adica sa mai vrea...sunt aproape sigura ca s-a intarcat singura...de razgandit am tot asteptat sa o faca,ca asta se intampla cam de saptamana trecuta joi,de atunci nu mai vrea tzitzi,dar sincer nu mai suport durerea...da asa stau si eu stransa si cu comprese reci...si dusuri tot reci ofc...mario la fel s-a intarcat singur,dar la o luna ,deci tot e bine la Alexandra
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
blue_flower spune:
Ruxita.....si nu te-au durut ca naiba sanii atunci cand i-ai strans? Ca mie, daca nu ma mulg la servici sau daca nu ajung in timp util seara acasa, mi se fac ca doua portocale, tari ca naiba si se inrosesc si extrem de durerosi.
Zic asta in favoarea pastilelor, cum naiba sa stau sa sufar daca pot sa imi scad hormonul prolactina cu pastile?
Cris, mai stai nitel, poate mai vrea maine, poate are o zi proasta. Mulge-te si mai asteapta nitel.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
cris_mario spune:
cris.d ...faine pozele,ema e o frumoasa,la fel si ana...de tine nu mai zic...arati beton,nu inteleg de ce tii regim,sincer iti spun, tati e tare curajos ...locatia frumoasa ce s amai ati petrecut frumos
xela ...fain ce spui tu akl,mi-ar placea sa ajung in cipru ...de ce nu? ...ma bucur k au fost ok copiii si k ati avut si timp pentru voi,putin ce-i drept,dar a fost...asteptam poze
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
aici puteti vota o printesa
varsta Alexandrei
cristies spune:
In sfarsit am si eu timp sa vad pozele:
Mariucasara, poza cu ei doi zambind e fenomenala. Aveti niste copii asa de frumosi! Cred ca va lumineaza casa...
Maia lui Haircut promite sa se faca o blondina superba. Ce zambet are...
Jiji la pescuit... Exact berea ii lipsea Si ce tacticos mananca... il trimit in training la Decenuela pe fi-miu, ca nu se mai poate!
Iuria in hamac... ce relaxare...
Dragos jumulind puiul de rata
Ariana e asa expresiva
Alena si Natalia in poza cu ciresele negre sunt bune de pus tablou. Asa frumoase sunt.
Dulcineea, ce e aia in care sta Andrei? Un leagan sau un port-bebe? Si ii sta bine in portocaliu...
Danasor ce ferma ai tu acolo! Super! Iar Anastasia in scaun cu ochelarii la ochi... o mandrete.
Ce ochi are Stefan al Anei... aoleu, mamici de fetite ce va paste...
Nici cele de baietei n-ar trebui sa fie prea linistite cu Daria Ayanei in preajma. Mai ales ca e fitzoasa, se uita dupa firme.
Ce-a mai crescut mezina odiseei, Uca...
Si chiar e sic, nu gluma!
Si Caius papand... e bun filmuletul, ca sa-mi dau seama ca al meu nu mananca nimic... Frumoasa poza aia cu voi trei (Caius, mami si pisica) pe trei randuri.
Ce dulce e Lucas dormind pe perna. Asa chinuit pare si totusi e asa de fericit.
Pozele Yasminei le-am vazut mai demult, mi se pare ca sunt asa de zen...
Si Lorena a fost la plaja... iar mama radiaza...
Iar Arthur cu ciresele...nu mai zic ca e si ziua lui!
Daca mai e cineva care a mai pus poze sa anunte sa ne mai delectam.
cristies spune:
Am vazut si pozele de la mare ale lui Cris.dogarel!
Ce familie frumoasa si aventuroasa sunteti! Imi place tare! Si Ema cu lamaia e dementiala . Si chiar s-a bronzat.
cristies spune:
Si am vazut si pozele lui Cris.mario, alta familie frumoasa tare. Intrebare, de ce stati direct pe sezlonguri, adica fara salteluta aia?