Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

cris mario pt oprit laptele sunt mai multe variante. Una e Bromocriptin, pastile, de preferat la indicatia medicului. Opreste secretia de prolactina. Alta sunt homeopatele, tot la indicatia medicului. A treia sunt tot pastile, numai ca am uitat denumirea. Vecina mea si-a oprit lactatia sapt trecuta cu 2 pastilute mici, luate cate jumate la 12 ore, ceva cu D....are ca efect tot scaderea prolactinei. Redu consumul de lichide si mulge pana ajungi la pastile. Ti-a venit ciclul? Ca se schimba gustul laptelui la ciclu si poate o sa vrea Alexandra din nou lapte peste cateva zile.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

iti multumesc din suflet de raspuns,stau cu comprese reci k imi vine sa plang de durere
l-am sunat akm pe sot si i-am spus sa-mi ia de la farmacie...akm sa vad dk da fara reteta,k la dr nu mai am timp sa ajung saptamana asta

edit: nu mi-a venit ciclul,nu stiu de ce nu mai vrea

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Noi nu am avut tantari pana acum, dar vom lua masuri urgent. Acum 2 zile au dat astia cu insecticid si de atunci au aparut; or fi incurcat cisternele si le-au dat vitamine...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Noi nu am avut tantari pana acum, dar vom lua masuri urgent. Acum 2 zile au dat astia cu insecticid si de atunci au aparut; or fi incurcat cisternele si le-au dat vitamine...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Cris, DOSTINEX se cheama. 2 pastile ai nevoie. sigur e fara reteta, ca vecina mea la fel si-a luat.
pup, ai grija.

Mergi la inceput

blue_flower am luat DOSTINEX sunt 2 pastilute mici,dar pe prospect scrie o pastila de 2 ori pe zi ...cum sa le iau???????
a fost sotul si i-a dat fara prescriptie medicala
mi-am pus si comprese reci
aaa si cost 43 lei......muuult nu?
inca o data iti multumesc din suflet

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:

Cris, DOSTINEX se cheama. 2 pastile ai nevoie. sigur e fara reteta, ca vecina mea la fel si-a luat.
pup, ai grija.

mersi muuult de tot,akm mi le-a adus sotul
cum le-a luat?

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Cris, am sunat-o pe vecina. Ea a luat in prima zi cate o jumate de pastila la 12 ore
in ziua 2 a luat pastila a doua intreaga
acum zice ca mai are f putin lapte, ca nu o mai dor sanii. am intrebat daca nu simte nevoia sa mai ia pastile, si a zis ca nu.
si ca neaparat sa te mulgi in prima zi, ca laptele secretat trebuie scos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am revenit... n-a mancat nici un gram de suc de morcov... adica cica ar fi inghitit dar l-a vomitat. Am pus sa-i fac supa din morcov cu dovlecel. Sa vedem...

Ayanna, eu am citit ca am avut sotul in concediu. Nici eu nu citesc cand sunt doar cu el, ca mi-a mancat si reteta de vigantol .

Mandruta, sunt de la chicco niste servetele umede pentru tantari care se pot folosi la bebelusi asa mici (am auzit, nu am folosit ca n-a fost nevoie).

Oani, merci de linkuri, ala cu sucul la mine tot nu merge...
Eu o sa explic cum am inteles eu cu sarea, ca atunci cand face febra, e normal sa transpire (in fluxul normal al bolii) iar sarea retine apa in organism si nu se face transferul de caldura... nu cred ca se intelege nimic... ca eu am facut doar matematica la viata mea...
Si acum inca o chestie si promit ca nu ma mai bag. Fructoza e un dulce mai bun decat zaharul in ideea de IG, nu de sanatate. Adica efectul de alb se obtine printr-un procedeu asemanator cu albirea zaharului si folosind (probabil) acelasi agent.
Stiu ca e vorba de cantitati infime dar poate va ajuta sa luati decizii si chestia asta.

Ruxita, ce de chestii ii dai lui Caius... le-am pierdut sirul.
Cumnatii tai isi antrenau copiii pentru o noua era glaciara? Ma gandesc ca intr-o tara civilizata vecinii ar chema protectia copilului daca ar vedea asa ceva. Cand eram eu mica avea bunicul un vecin cu un nepot de aceeasi varsta care umbla iarna descult, vara il spala la pompa in curte cu furtunul si toata lumea se minuna ce rezistent e, nu racea, nu avea nimic, noi insa cu toate vaccinurile tot raceam... Acum insa noi ne aratam (cat de cat) varsta, pe cand el arata ca bunicul meu si probabil e la fel de bolnav.

Mergi la inceput

Citat:

Cris, am sunat-o pe vecina. Ea a luat in prima zi cate o jumate de pastila la 12 ore
in ziua 2 a luat pastila a doua intreaga
acum zice ca mai are f putin lapte, ca nu o mai dor sanii. am intrebat daca nu simte nevoia sa mai ia pastile, si a zis ca nu.
si ca neaparat sa te mulgi in prima zi, ca nu laptele secretat trebuie scos.

ok,asa am sa fac si eu,am luat acum jumate,cealalta jumatate peste 12 ore,iar maine pastiluta intreaba,azi ma mulg...iti multumesc mult de tot,esti foarte draguta...sincer nu stiu ce as fi facut

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

cris_mario imi pare sincer rau ca renunti la alaptat! cum zicea cineva se poate razgandi peste 2 zile si atunci ce faci? bine, continui cu LP si nu o mai pui la san... tu crezi ca asta s-a intamplat? s-a intzarcat singura? (o cunostinta de-a mea mi-a povestit ca si baietelul ei s-a intarcat singur cand a ramas insarcinata cu al doilea copil si daca nu ti-a venit ciclul ...) Asa suprimi lactatie, cu pastile? eu la Ela mi-am infasurat bine si strans sanii cu niste shaluri... ajuta si dusurile reci.

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput