Pufuleti ian-feb 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua si de la noi

Si noi am pus poze cristies

M-au sunat ieri de la medicul de familie si m-au chemat maine sa-mi dea nu stie ce cupon pentru BCG. Sa mergem sa ni-l facem ca s-au deschis niste centre de vaccinare pt bebeii care nu il au facut . Mi-e groazaaaa de ce o sa fie acolo .. nici nu vreau sa ma gandesc!!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ruxita.....si nu te-au durut ca naiba sanii atunci cand i-ai strans? Ca mie, daca nu ma mulg la servici sau daca nu ajung in timp util seara acasa, mi se fac ca doua portocale, tari ca naiba si se inrosesc si extrem de durerosi.
Zic asta in favoarea pastilelor, cum naiba sa stau sa sufar daca pot sa imi scad hormonul prolactina cu pastile?

Cris, mai stai nitel, poate mai vrea maine, poate are o zi proasta. Mulge-te si mai asteapta nitel.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

aaa, nu mai tin minte cat de tare m-au durut sanii, ca mai dureroasa a fost "trauma psihologica" a despartirii elei de san (nu era deloc pregatita pentru asa ceva la 1 an si 2 luni) si a mea ca parca brusc s-a rupt legatura aia intima si profunda dintre mine si fiica-mea si parca s-au obturat toate canalele de comunicare afectiva cu ea... durerea fizica n-a ramas in memorie, doar plansul ei isteric de 2 zile si o noapte...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata si de la noi(adica e mai pranz aici):

Larisel eu am ajuns in uk pt ca sotul lucreaza aici,el a plecat cand am ramas eu gravida;initial eu nu am vrut sa vin aici,dar cand m-am vazut singura,fara sot,fara ai mei...nu are rost sa spun prin ce am trecut sufleteste 5 luni......am hotarat ca atunci cand intru in prenatal sa vin aici.........o DECIZIE F BUNA,consideram noi.........pt mine familia e totul(sotul are nevoie de mine,eu de el,Ariana de tata si el de fiica)....el a platit bani(prin agentie) ca sa vina aici,plus bani de scolarizare...........pt noi este mai bine ca acasa,eu sunt in concediu de ingrijire copil in Romania........peste 2 ani nu stiu ce va fi.........

Lorex,cred ca tu ai intrebat de nickname,eu am vrut sa fie un cuvant care sa ma caracterizeze(asa consider eu)simplicity =pt mine inseamna simplitate si eleganta.........tu nu ne spui de ce Lorex(sau am trecut peste si nu am vazut)?

Eu plec la cursul de diversificare si apoi cu pufu la inot,daca e cumintica revin pe seara cu ce am aflat nou(desi voi oricum sunteti la faza experte pt bbeii vostrii)

O zi frumoasa......

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)

Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

simplicity, curs de diversificare??? sa faci notite si sa vii sa ne predai si noua!

cris.d - m-ai ravasit cu pozele tale din concediu... faina distractie tata (cu parasuta) si fiica cu ... (cu ce?) ceva cu jumping? si ema cu lamaia si bodyul ei cu dantelutza .. de vis... deci sunt verde si salivez...

xela, unde sunt pozele?

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi,Ucuta dua mai multe tumbe a reusit sa adoarma,eu sa maninc,sa intind rufe si sa admir poze .
Cristies .Ruxita e tare scump Caius cum papa .Cris D f frumoase pozele si cum a spus si Cristies ,Ema in poza cu lamaia e dementiala.Cris M eu nu pot sa vad pozele tale nu stiu dc.Trebuie vreun program anume?Cris D cu ce crema ai dat-o pe Ema pt soare?
Mai fetelor am vazut ca voi tineti pufuletii fara sosete afara,la a mea ii ingheata piciorusele inca si o tin cu sosetute mici scurte sunt eu loca?Aveti cumva idee daca noi am facut BCG-ul si nu a ramas nici o urma ca l-am fi facut, dr mea pediatra mi-a spus ca e f posibil sa nu fi fost tinut si transporta cum trebuie, as putea oare sa il repet daca acum in sf a aparut din nou?ca noi am facut din donatia aia care venise atunci la c-ta.Xela ce concediu frumos ati avut voi din ce povestesti.Mai citesc si revin.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari!!!

Is in urma, incerc sa recuperez, dar pana citesc eu terminati capitolul

Am intrat sa impart cu voi 2 lucruri: Prima lingurita cu suc de mar a Maiei si prima plimbare fara ghetute e o zi importanta azi....

Xela, WB

Ruxita, Bea, multa sanatate puilor
CrisM, ce multe face printesa ta v-am admirat la mare
Cristies, felicitari de masuratorile bune sper ca a trecut cu bine noaptea de dupa vaccin
Oani, pupici pentru Luc-ul papacios.In camera cu Andre baieti mari de-acum

Ma cheama Maia...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si am vazut si pozele lui Cris.mario, alta familie frumoasa tare. Intrebare, de ce stati direct pe sezlonguri, adica fara salteluta aia?

_
Povestea unei .
Cresc

din cauza de copiii figuranti si mofturosi,ei nu au inteles k prosopul de aks poate sta peste burete... si l-au dat jos k e murdar
multam de aprecieri

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ruxita.....si nu te-au durut ca naiba sanii atunci cand i-ai strans? Ca mie, daca nu ma mulg la servici sau daca nu ajung in timp util seara acasa, mi se fac ca doua portocale, tari ca naiba si se inrosesc si extrem de durerosi.
Zic asta in favoarea pastilelor, cum naiba sa stau sa sufar daca pot sa imi scad hormonul prolactina cu pastile?

Cris, mai stai nitel, poate mai vrea maine, poate are o zi proasta. Mulge-te si mai asteapta nitel.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

ai mare dreptate,de ce sa ma chinui knd sunt pastilespeciale...am luat deja,chiar nu mai pot rezista....stau de aproape o saptamana,poate poate

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

aici puteti vota o printesa

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

salut iubitele mele va citesc de pe la cap 87 dar cam atat .am mai pus niste intrebari...m-ati sarit, dar nu-i bai.

noi am inceput asa: primele 3 zile numai mar, de 2 zile i-am dat cereale la ora 2, si se pare ca le papa cu mare pofta.am marit treptat de la 2 lg, la 4 lg.azi ii fac tot 4 lingurite.maine incercam morcov...inca nu stiu daca crud(suc) sau fiert si pisat.

simplicity mai incerc azi pe la noi prin farmacii...in cazul in care nu gasesc imi poti trimite te rog, tu crema/iti trimit baii prin transer bancar,sau vedem noi.mersi mult...poate nu m-ai prins cand eram si eu activa dar eu sunt vecina cu tine in irl.

larisel nu mai am nimic de complectat la ce au zis fetele. esti o mamica excelenta ptr fetele tale.la inceput si eu imi doream gemeni...cine nu si-ar fi dorit?....dar acum cand vad cum e numai cu unull......asa ca....keep going ca bine faci tot ceea ce faci.

alexutzzza....cand am intrat eu...tu erai plecata.sa-ti fie de bine vacanta. Yannis papacios de fructe bune.spor la supica pe azi.TREBUIE sa ma intorc la munca....altfel nu mai strangem deloc bani...numai traim si atat. si nu vrem sa ramanem aici.

revin ca tre sa fug pana in centru.pppuuuup

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Buna dimineata,

Va invitam pe toti la petrecere mare cu si cu caci azi e sarbatoare mare la palat.

vestitiau venit dis de dimineata ca sa pregateasca bucate alese. Pt cine pofteste si si casa alunece mai bine si niste .

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

LML pentru Arthur!!!! multumim de tratatie

LML si celorlalti pufuleti Carla, Cristina, Mara si Darius !!!

Mergi la inceput